Ebben az egészben az az érdekes,és ezt a rendőrtől is megkérdeztem volna,hogy akkor ezek szerint,ha én bejutok egy ingatlanba,bárkiébe,akkor nekem onnantól jogom van ott lenni és nem tehetnek ki?Szóval besétálok egy nyitott ajtón és onnantól lakhatok ott?Vagy bemegyek egy jysk-be megágyazok és azt mondom bent vagyok tehát nem rakhattok ki?
Ok, tehát a helyes eljárás, kimenni, nem hagyni nekik egy percet sem összepakolni, hanwm úgy kibaszni őket ahogy vannak. Befeküdni a kanapéra ponygolában és hívni a rendőröket hogy itt balheznak az ajtó előtt 🤷♂️
Nem ezzel takaróznak.Ezt én írtam,ami egyébként tény.Elhiheted hogy ez nem úgy van hogy a Kovács Béla őrmester reggel bemegy szolgálatba és azt mondja,figyeljetek,én ma ki megyek a kossuth utcába és beszopatok egy két hülyét.......
Sajnos nem, a jogcím nélküli lakásfoglalónak ahogy hivatalos személy megállapítja, hogy birtokon belül él és nem csak betört akkor rögtön jogai lesznek, egy csomó műsor, cikk szól ilyen esetekről, utoljára tavaly volt a tv-ben is egy 3. kerületi eset ahol egy nőt nem bírt kirakni a tulaj évek óta, kiderült, hogy a nő így él régóta, kivesz egy jó albit, foglalót leteszi és onnantól nem fizet és a tulajokat a bíróság mindig kötelezi ugyanolyan minőségű lakás biztosítására mint ami épp van, hát ez sem könnyű mert így már ő is belekeveredik egy másik szerencsétlen átverésébe, hozzá is ajánlással került a nő.
Ja meg volt olyan is ahol bírói végzés volt arról meddig kell elhagyni. Pont ott próbált ugrálni a köcsög komcsi rendőr hiába. Szerintem az ilyenek miatt szálltak rájuk, mert a vidéki körzeti megbízottal nem volt semmi disszonancia, az tuti nem jelentett róluk.
Mondjuk a dolog egyszerű. Ha nem akar kiköltözni, ki fogjuk rakni a cuccait amíg kórházban van lábtöréssel.
Ezek a bűnvadász srácok kifejezetten kedvesen intézték, ez volt a baj. Telefont kicsavarni a kezéből, közben eltörni két ujját, majd kidobni az ablakon, a harmadikról, azt nem fog rendőrt hívni.
Már csak azért sem, mert ha nézted a sorozatukat, akkor volt azért olyan rendőr is aki vette a lapot és az igazságot védte, nem a bűnözőket.
Meg volt olyan is ahol feltűnt a kétfarkú kutyapárt jogi képviselője segíteni a bidámot valami idegen magas rangú rendőrrel, akik szerencsére későn értek oda, és már nem tudtak jogszerűen bűnözőt simogatni mert addigra már ki is pakolták a holmijait a csávónak nagyon segítőkészen. 😁
Szóval nekem az az érzésem hogy ez is a baloldali maffia húzása, mert zsebükben vannak a bírók, és így olcsón felvásárolnak ingatlanokat a végén, amiből ők már könnyedén kirakják a bidámot és akkor majd sokat fog érni.
De ahogy Tsanyi mondja, én is oda fogok költözni a bíró háza melletti villába ha ezt meg lehet csinálni.
Amcsiknál megcsinálták. Fogtak egy busznyi mexikóit, és megjelentek demokrata bírók és politikusok házainál hogy akkor most hoztuk őket beköltöztetni....valahogy ezt sem hozta le a Telex 🤣
Én eddig azt gondoltam, hogy a birtokbaadás egy jogi dolog, jegyzőkönyvvel, tanúval stb. A bérlő ilyen szempontból macerás, mett neki birtokba van adva a kecó. Az önkényes foglaló attól nincs birtokon belül mert betette a lábát szerintem 🙈 Ezekben a videókban szerintem ott basszak el, hogy kivonulnak megfélemlítő cuccban, kvázi egyenruhában amit a hatalom már csak azért sem tűrhet el mert az rá nézve is fenyegetés. Ha ott lennének sima ruhában hogy a barátunk itt lakilk, mi vendégek a vagyunk, a cigók meg csak úgy beállítottak, máshogy nézne ki a dolog. Nálunk amikor egyszer intézkedés volt 🙈, azzal kezdte a rendőr, hogy mindenki menjen dolgára akinek nem ide szól a lakcímkártyája. Ezzel meg is van oldva az ügy.
Neked ez eddig többszörös lakáskiadóként nem volt világos? Először a rég megszűnt jogi esetekben láttam ilyet mikor egy balatoni nyaralót foglaltak el télen és tavasszal szemnesült ezzel a tulaj, azonnal rendőrt hívott és így járt, mivel a lakásfoglaló volt birtokon belül ott maradhatott sőt a közműveket is biztosítani kellett neki akkor is ha nem fizeti, akko elmondták mi lett volna a helyes sorrend, rendőrt nem szabad hívni mert ha az megállapítja a lakásfoglalás tényét akkor csak a bíróság marad valóban 5-10 évekig és annak is csak annyi lesz a vége, hogy a tulaj köteles lesz ugyanolyan minőségű másik lakhatást biztosítani a foglalónak mint amilyenben most lakik. Tehát azonnal a bíróságra kell menni és ott kiadatni egy kilakoltatási végzést amit viszont a rendőr már végrehajthat. Rosszabb a helyzet ha ez egy beengedett albérlő mert akkor nem adnak ki végzést hanem végig kell járni a bírósági pocedúrát, erre írtam pár hónapja, hogy apáméknak több mint 30 évbe került míg az alig fizető albérlőjük lábbal előre távozott a házból és akkor sem a bíróság tette ki hanem a kaszás. Ezeken a törvényeken kéne sürgősen változtatni mert ez egy szoci csökevény amit a háború után hoztak meg a nép megnyugtatására viszont a lakáskiadást ellehetetleníti mert kirakhatatlan még egy nem fizető albérlő is mindegy mit írt alá beköltözéskor közjegyzőnél bagy bárkinél és a befogadó nyilatkozat sem ér semmit mert bármikor visszavonható.
hát itt igazából a rendőrnek van a legkevesebb mozgástere a mérlegelésben. Ő a végrehajtás utolsó bástyája a végrehajtó hatalom(kezeit széttáró) Neki azt mondták ez a feladat amit végre kell hajtani(kezeit széttáró) Mondjuk nem néztem végig de hiányoltam azt, hogy akkor rakjuk már ki az asztalra kinek milyen papírja van(kezeit széttáró) A rendőr hozná és kirakná az asztalra azt a jogerős bírósági végzést és határozatot ami alapján eljár a lakás tulajdonosa meg egy friss tulajdoni lapot. Aztán odahíni egy jogi szakértőt azt értelmezi a leírtakat(kezeit széttáró) Én azt kevésbé hiszem el, hogy egy bírósági végzés a tulajdonos ellenében egy önkényes lakásfoglaló mellett foglal állást. Azt viszont gyakorlatból tudom, hogy egy ilyen jogi herce-hurca simán eltarthat 4-5 évig is mire a kilakoltatásra végrehajtást lehet kérni(óranézegetős) Ez is csak azért mert a bentlakó minden intézkedésre panasszal élhet ennek meg darabjának az elbírálása amit egyébként úgy is elveszt fél év(kezeit széttáró) Azért kíváncsi vagyok a folytatásra, mert ha ez így megállja a helyét akkor simán beköltözök a bíró házába az idő alatt míg tárgyaláson van, viszem a pizsamám, meg a bajuszkötőm, lecserélem a zárakat majd kizárom a lakásából azt jöhet nekem akár mivel mivel én vagyok birtokon belül majd én meghatározom, hogy ki tartózkodhat az ingatlanba 🤣
Bár állítólag németországban már ez a módi működik 😅 a mostani információim szerint(óranézegetős) ez nálunk még nem divat(kezeit széttáró) Még 😅
Az nem sértődött volt, csak be volt szarva... ugye nem estek rögtön hasra a egyenruhája előtt, érvei meg nem nagyon voltak, mint általában az okos rendőröknek 🤣
Miért kimondatlan szentírás a lakást kiadóknak, hogy gyerekest soha, soha, soha, soha? Miért közjegyző előtt? Igaz, akkor kell adózni is, de aki bevállalja a rizikót, az csinálja.
Egyet értek igazad van
Útólsó mondatra : mert nem mindenki harcos és + birka is ,de mondja is hogy volt a videóban
hogy befogadta azt a végén olyan birkák voltak hogy még a végén őket kis túrták a fészekből .
Rendőrnek meg hiba szól
azért mert olyan vagyok mint az átlag hülye
baki alkalmazotta meg a pénztárost ügyintézővel vitatkozol vagy szidod pedig ő csak rendszer apró fogaskereke
de azért tudom hogy nem teljesen ők a felelősek
itt a mi irritáló az hogy ez a geci rendőr roppant nagy buzgalommal (lékesedéssel) szolgálta ki a rossz oldalt
szint elvezettel hogy ő itt a helyi basz szájba és neki senki nem mondjon meg semmit . Igen szakszerű intézkedés
( sértődőt rendőr )
Panaszt kell tenni a rendőri intézkedéssel szemben, vele párhuzamosan az alapvető jogok biztosánál, illetve ÉN ismeretlen tettes ellen tennék feljelentést hatalommal visszaélés tekintetében, feljelenteném a területileg illetékes gyermekvédelmi szolgálat vezetőjét kötelességszegés körében veszélyeztetés tárgyában/elkövetett kiskorú gyermek sérelmére (nem emelték ki a gyereket), illetve a lakásfoglalókkal szemben minden lehetséges lopás, fenyegetés, meg ami elhangzott a riportban.
És még csak dél lenne, amikor elkezdem megírni a panaszokat aznap.
De az, aki a lakásban is napszemüveggel, szaros döggel megy harcolni, annak sajnos nincs segítség. Pláne, hogy ezt hagyta két évig. Ez fogja tőle minden normális kérdezni, hogy MIÉRT hagyta eddig?
csak ez ilyen maffia szerű szerveződés melegágya....lesz védelmi pénz, meg ugye a keresztapa majd elintéz mindent is stbstbstb
ezért írtam hogy egy rendes jogi szervezet kell mint pl a polgárőrség, ami ellenőrizhető, és dokumentálható
és nem olyan mint a mostani hogy csak a polgárőr díjcsomag miatt polgárőrök......és nem csinálnak semmit se csak papíron
De miért a rendőröket kell ezért szidni?Ők parancsot teljesítenek az egyik esetben,a másik esetben meg úgy járnak el ahogy a törvény ezt lehetővé teszi.A törvényekkel és a törvényhozókkal van baj.
előtte intravénásan beletölteni egy deci rézelejét hogy ne fájjon az esés
Ezek a bűnvadász srácok kifejezetten kedvesen intézték, ez volt a baj. Telefont kicsavarni a kezéből, közben eltörni két ujját, majd kidobni az ablakon, a harmadikról, azt nem fog rendőrt hívni.
Meg volt olyan is ahol feltűnt a kétfarkú kutyapárt jogi képviselője segíteni a bidámot valami idegen magas rangú rendőrrel, akik szerencsére későn értek oda, és már nem tudtak jogszerűen bűnözőt simogatni mert addigra már ki is pakolták a holmijait a csávónak nagyon segítőkészen. 😁
Szóval nekem az az érzésem hogy ez is a baloldali maffia húzása, mert zsebükben vannak a bírók, és így olcsón felvásárolnak ingatlanokat a végén, amiből ők már könnyedén kirakják a bidámot és akkor majd sokat fog érni.
De ahogy Tsanyi mondja, én is oda fogok költözni a bíró háza melletti villába ha ezt meg lehet csinálni.
Amcsiknál megcsinálták. Fogtak egy busznyi mexikóit, és megjelentek demokrata bírók és politikusok házainál hogy akkor most hoztuk őket beköltöztetni....valahogy ezt sem hozta le a Telex 🤣
Bár állítólag németországban már ez a módi működik 😅 a mostani információim szerint(óranézegetős) ez nálunk még nem divat(kezeit széttáró) Még 😅
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Útólsó mondatra : mert nem mindenki harcos és + birka is ,de mondja is hogy volt a videóban
hogy befogadta azt a végén olyan birkák voltak hogy még a végén őket kis túrták a fészekből .
Rendőrnek meg hiba szól
baki alkalmazotta meg a pénztárost ügyintézővel vitatkozol vagy szidod pedig ő csak rendszer apró fogaskereke
de azért tudom hogy nem teljesen ők a felelősek
itt a mi irritáló az hogy ez a geci rendőr roppant nagy buzgalommal (lékesedéssel) szolgálta ki a rossz oldalt
szint elvezettel hogy ő itt a helyi basz szájba és neki senki nem mondjon meg semmit . Igen szakszerű intézkedés
( sértődőt rendőr )
És még csak dél lenne, amikor elkezdem megírni a panaszokat aznap.
De az, aki a lakásban is napszemüveggel, szaros döggel megy harcolni, annak sajnos nincs segítség. Pláne, hogy ezt hagyta két évig. Ez fogja tőle minden normális kérdezni, hogy MIÉRT hagyta eddig?
ezért írtam hogy egy rendes jogi szervezet kell mint pl a polgárőrség, ami ellenőrizhető, és dokumentálható
és nem olyan mint a mostani hogy csak a polgárőr díjcsomag miatt polgárőrök......és nem csinálnak semmit se csak papíron