Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg lesz is 🤣
Te írtad a suhintást... amúgy ezt te direkt csinálod, vagy ösztönösen? Kiba fárasztó veled beszélgetni, szóval most el is megyek kipihenni.
A 20 éves mocsok pumpedűze meg jobb, mint az új villany kínai - na itt az a pont, amire az értelmes ember már nem tud mit mondani 🙁
Rájöttem, te igényszintben nem sokban térsz el pipitől, meg úgy általában semmiben sem. Ami szerinted jó, az jó, aki meg másként gondolja, az hülye...
2.45,az sok?Hát itthon is volt már 840 az üzemanyag ....
Szóval akkor téged is megsuhintottak?Mert hogy ezt írtad.A helyzet az hogy a 2millás autóm messzebb elvisz mint a te 18millás kínai autód.Szóval ez miatt egy pillanatig sem fogom magam kellemetlenül érezni.Arról nem beszélve hogy az én autóm 4év múlva is ennyit fog érni a tiedé meg már csak 8at.Ki is a nagyobb hülye?
Nahát ezt nem tudtam eldönteni marketing vagy valós bejelentés részükröl
Az is egy szakma. Némelyik kurva okos meg tanult, de ott is van aki csak azért teng leng ott mert lusta mindenre.
A 200 millát érő pápai gyűrűt meg összetörik (mert nem lehet senkié), ha elpatkol a szentatya, és újat készítenek az új górénak... amíg erre van lóvé, addig én nem féltem ezeket.
Te egy lepusztult 2 millás autóval jársz, te vagy az okos realista - én, meg, aki a 24 millás BMW helyett 18 millás kínait vettem, én meg vagyok a lecsúszott 😁 akit "megsuhintottak" 🤣
Jó neked, te alhacc nyugodtan, mert az eszedért nem fognak ellopni 🤣
Aranyember, ez nem spec. kenyér, ez a bolti csomagolt-szeletelt, kb. a legolcsóbb... Egyébként a hamburger 9000 Ft körül van.
Sógóréknál 2,45-ért tankoltál, akkor jóhülye vagy 😁 itt 1000 alatt nincs.
Elég sok helyen megfordultam már ejrópában, ez kimondottan drága hely (nekünk) - de a fizuk is magasak, több, mint osztrák-német.
Mondjuk az néztem én is, hogy micsoda egy naplopó banda ezek a bíborosok gyülekezete 🙈 Hogy lebiggyedne a szája mindnek ha mehetnének haza beállni a munkanélküliek sorába 🤣
Mondjuk most mindenki azon rohog hogy a messiasunk bejelenteset a nagy oszodi beszedet eloszor a feriek valasa es lemondasa,most meg a papa valasztas is inasba tette.😆
Mindezt a tóni intezte.
Nagyon bölcs vagy.........irj levelet vatikánba, szüntessék be a katolikus vallást, és akkor pápa se kell😅
Habemus Papam--ebben a percben---- uj vezer született a többmillio ember halalaert felelös Katolikus Maffiaban. / 3 Keresztes hadjarat, boszorkany lanyok ,üldözesek es maglyan elegetesek szazezrei , fiatal ministrans kisfiukkal paraznalkodok, leszopattak magukat a gecik-- lelke szarad rajtuk.
Öket kene faszan maglyara pakolni--most.
egy idejetmult baromsag . ( zsido talalmany ... )
Ahhoz viszont egy jól működő muffot is kell rajtam produkálnia és akkor lehet, hogy jobban is járok a cserével. 😊
Arra vigyázz Sanyi hogy nehogy a nemváltós doki menjen ki házhoz aztán elkábítva lecsapja a fükyköst hogy aztán joggal követelhesse a műtét árát hogy a munka el lett végezve 😁
Az tény, hogy lassan megy, ez is 3 éves ügy, de ha bekerül is attól még a cége fogja csinálni tovább alkalmi dokikkal. Mondjuk az elődjét rendelésről vitték el bilincsben mert lebukott, hogy tippadó volt betörésekhez ahol háznál volt és az eszméletlen betegeket kizsebelte csak egy mentős egyszer rajtakapta. Felénk ennek már hagyománya van. 😁
volt halason az a nemváltós műtétes doki aki tb pénzből csinálta a maszekot vagy valami ilyesmi
na az még ott dolgozik asszony látta nemrég
nem csuknak le itt egy dokit se így is hiány van és kurva sok még mindig zsebbe dolgozik, ha lecsunknák ezeket összeroppannna az amúgyis gyenge lábakon álló egészségügy
Hát igen,mamlasz is biztos ezt mérlegelte az asszonnyal,ezért ült át egy magasan pozicionált autóból egy kínai középszerű autóba,és elégszik meg gourme étterem helyett egy pizzával meg hamburgerrel.Azért most már jól megsuhintják ezeket az orvosokat.
Ez igaz viszont most már erősen böri gyanús, nálunk is van pénzéhes darab, de nemsokára be is vonul.
én nem is emlékszem mikor ettem utoljára hamburgert
elmúlt 5 évben biztos nem, de lehet 10 éven belül se
huszonévesen amikor mentünk pecázni akkor vettem mindig a kúton néhányat
inkább pizzát eszek mint hamburgert
Baszki ha 2650ér eszel hamburgert,akkor az olcsó.
hát nekem azért kicsit az 😅 Tegnap 2650-ért ettem 1 hamburgert engem már az is meghökkentet igaz estig elvoltam vele 😅
na akkor az pont nektek való hely 😅
Annyi eszed sem volt, hogy kivigyél egy 20 kg kenyered és eladd 2000-ért 😅
A mondandó lényege az volt hogy fogalmad sincs ki mikor mennyiért evett hamburgert.Előadod hogy mennyi a benzin meg a kenyér,miközben ezek az árak egyáltalán nem meghökkentőek.
Kár, hogy csak ennyit fogtatok fel belőle pipi komáddal 🤣