Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy tisztelet neki hogy elvállalta ezt a antihős szerepet
Magyar Petya a fidesznek segít
meg nézted a videót ????????
ha ezt mind magyar "lopta volna el akkor nem lenne ilyen adósság csapda"
de egy külföldinek átjátszott "nemzeti vagyon " pont jó arra hogy drágán vegyél mindet és együgyűen a bábokat szidjad hogy miért élnek jól 😂
De legyen nektek ......................mindenképp Magyar Petyára kell szavazni majd ő megoldja 1000%ba hogy jó legyen (más ország fiainak) 😁
Az a helyzet hogy a pipivel kell egyetértenem,pont rohadt mindegy hogy ki lop,főleg annak a fényében hogy én semmi érdemlegeset nem teszek ellene.Ez pont olyan mikor mondják hogy ez is a lölőé az is meg amaz is,akkor én meg szoktam kérdezni hogy,miért,ha nem az övé lenne,akkor a tiéd lenne?.......Szóval akkor nem kurvára mindegy hogy kié?
amugy sokan azt se értik hogy nem az zavar már hogy lop
nem azért mert természetes hogy lopjon .....................tudom hogy ez van
hanem az a minősíttet eset hogy az egyik magának lop ( nincs rendbe 😂 ) míg a másik a külföldinek lop ,amiből a külföldi vissza ad neki valami alamizsnát ( ez rendbe van 😂 )
de hülye az aki ezt nem érti 😂 😂
aztán csodálkoznak az emberek hogy az asszony lecseréli őket egy mesterséges intelligenciára mert annak legalább titánimból van a fasza 😂 😂 😂
Én értem hogy színjáték vagyunk
De te azt nem érted hogy még a illúzióit is elveszik tőlem hogy szidjak valakit
Nekem nem mindegy hogy külföldi vagy Magyar lop meg
Nem tudom hogy érted-e a példát .Van egy dzsungel majom focista meg egy magyar én meg a néző . Ha majomnak kiabálok hogy hülye béna b@szodj meg mivel nem érti még azt hiszi hogy dicsérem . Ellentétbe a Magyar tudja hogy mikor szidom és mikor mondom hogy szép volt b@zd meg .
Külföldi komplett kivitte és kész de Lölökét meg szidhatod a jakja miatt (bár nem hinném hogy jakt ára dönti romba az országot )
Plusz még valamit meg magyarázhatnál Balos oligarchák hogy hogy senkit nem zavarnak Pl miért nincs össznépi Bige Lászlózás pedig neki is van jaktja 🙄
Azzal azért legyél tisztában hogy a tisza a fidesz gyereke.Fidesz is azt akarja hogy a gyereke megnyerje.Tudod mikor a rulett asztalnál felállsz és elsétálsz a csalással nyert zsetonnal és senki nem kérdezi meg hogy hogyan nyertél mert van a bankos akinek elszedted a pénzét meg van a másik játékos aki a te haverod.
ja sokra mentünk ezzel 😅 Amit eddig a franciák, németek, olaszok elloptak tőlünk energiát azt azorbánék visszavásárolták a te és én pénzemen, hogy lölő égisze alatt pont ugyanazt folytassák saját zsebre 🤣 Nem látom a különbséget, hogy nekem az mitől jobb, hogy nem külföldi viszi a pénzemet hanem a magyar neres érdekkörök(kezeit széttáró) Sem a jaktra nem engednek fel hajókázni és félek andikát sem mocskolhatom meg innen a fotelból nem látom nekem miért nem mind1 ki lopja el a nemzet javait 😂
De majd jönnek a tiszások oszt rendet raknak 2 hét alatt(meghajlós) Egy tolvonással visszaveszik amit orbánék elloptak(meghajlós)
Ráírják saját magukra oszt számomra ugyanúgy nem változik semmi 😅 Kopaszkám rá jöhetnél már, hogy egy színjáték részesei vagyunk 😅 Az, hogy felül 10-20 évente cserélődnek a gazdák számunkra semmilyen pozitív változást nem eredményez 😅
felrakom szerintem érthető is de senkit nem érdekel
mert csak Orbán lopig jut el az agyuk
jó lenne ha vissza lopná de hát ez egy nagyobb fiuk játszótere
plusz még egy rossz gondolt ........................... olyan gyarmat vagyunk mint Afrika 😒
http://youtu.be/uPOABR7VMNY
Legyen egy kis politika is
pénz pénz
háború
pénz ..........................politikus szereti a pénzt 😂
http://youtu.be/2fI6s85O_7M
😆
Nekem se jön ki semmi más, a mecskesz fedesz-nek semmi értelme 😁
Mi?
Szerintem lehet másik megfejtés is... 🤔
🤣 ez jóóó
Macskás fadísz? 😁
akkor ez neked való
Ilyen ez a politika 😂 😂 😂
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Nem tartozik ránk hogy miért ítélnek el 😂 😂 😂 majd a végére csak kitalálnak valamit 👍️
Orbán birka vagyok 😂 😂 😂
én egy ilyet találtam a kertben még általános iskolásként: https://www.numisnumismatics.c...
a garázs miatt át lett tervezve a szennyvíz elvezetés aztán lett ásva vagy 30m árok
mondani sem kell hogy utána felástam minden is a kertben de nem lett még egy, pedig hónapokig régészkedtem
aztán amikor költöztünk valahova eltűnt a többi mindenféle apró pénzzel együtt
Nemigazan.
A legtöbb ukikhoz küldött cucc,maxproktol a hommereken at az abramsig mibe homoksarga volt,nem veletlen.
Amire te gondolsz es latsz az a helyi usahoz lojalis erők felfeegyverzese,főleg a kurdok,iraki kormanyerők kaptak amerikai felszerelést.Ezek meg a nagy isis-terror elleni harchoz kaptak.Meg sok binzsi is volt a dologban.
De a nagy sivatagi lerakatokban is rengeteg a sivatagi vihar felszerelés.
Es ha az 1 pancelos hadosztaly 3 as dandar gdanskban se a tipikus lengyel növenyzethez igazodott,oszt siman hazazsuppoltak a cuccaikat mert jött helyettuk a masik dandar a felszerelésevel.
http://youtu.be/mkJwg2eqb6M?si=X4mbeVlD62sOp_2l
Az usákok, mikor hazavonultak az arab háborúból, otthagytak mindent... felszerelést, járműveket, infrastruktúrát, hadianyagot. Több tízezer tonnáról van szó... olcsóbb volt leírni, mint visszahordani haza 🤔
...de sebaj, a tálibok örült neki 🤣
Ki szedné össze? Nem emlélszem, hogy olvastam volna ilyen csapatokról, horvátoknál mai napig vannak aknaveszélyes helyek pedig ott még szedték is.
Ez nem csak a szociban, de talán ma is így van, gyerekként gázosítottak az akkor még földes utcánkban 75' körül a bosnyáktól nem messze és találtunk a földben 2 szétrohadt puskát amit eldugtunk, de persze kiderült, a rendőrök napokig kutatták a környéket minket meg intézettel fenyegetett aki csak volt a szülőkkel együtt.
nem tudom(gondolkodós) Egy háború után nem kell összeszedni a hátrahagyott szarokat egy erre kinevezett brigádnak?