Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fura világot élünk
seggbelövöd a szomszéd kutyáját mert örökké a kertedben lóg és kibassza a veteményest aztán le akarnak csukni érte
de amikor százezerszám irtják az embereket az teljesen rendben van
mar 1 millio az arab halott, csontta lefogyott emberekkel van tele a satortabor, hazak mar nincsenek , zsidok nem engednek be teherautokat elelemmel....8 meter magas drotkerites van mindenhol, a tetejen meter atmeröjü kerek drotfonattal - borzalom ami ott van, de a vilag semmit nem csinal a zsidok ellen, csak a valagukat nyalja. orban is !!! A következö bejatszasnal valami haborus dolog miatt az utcan zeneszolt, az emberek-autok megalltak, 1 percig. ez fontos volt---- 500 meterrel odebb ehen halnak--- az nem tema ...
aztan majd csodalkoznak,ha ujra jön egy zsidoirtas . . .
evezredek ota utaljak öket--vajon miert ??
Soha, mint ahogy a Gázát kiirtó zsidók se.
Ez benne a trükk
ha nem foglakozónak vele nem is létezik
ha rávilágítanak akkor meg konteó
összefüggést akkor kezded látni amikor már nyakig szarba vagyunk , csak akkor már késő plusz ezért nem mi "vezetjük" világot 😆 hát ilyen a háttér hatalom 😐️
A nürnbergi per eleve kontraproduktív volt. Először is visszamenőleges hatályú törvények alapján bíráskodtak, másodsorban nem volt pártatlan, hiszen a "győztesek" ítélkeztek a legyőzöttek felett, harmadrészt bizonyos német személyek a birtokukban lévő információk miatt büntetlenséget élveztek, a katyni gyilkosságok, a civilek ellen atomfegyvert használók mikor kerültek elszámoltatásra?
én ilyen érzékeny lelkű emberke vagyok ha sok ilyet nézek még szinte az árnyékomtól is félek
emiatt nem nézek erőszakos felmeket se, vagy olyanokat aiben mindenféle fura figurák vannak farkasember zombi stb
Felsz?
félelemkeltésben nagyon ott van ez a patrióta

sajnos a sokat emlegetett háttérhatalom nem létezik mert csak ő tudna itt rendet tenni, fél világ a teljes káosz szélén billeg
Nemeteknek vege. Padlon a gazdasag , a migracio , es ez eszetlen Ukrajnai seggnyalas miatt, a muszaj jonak lenni, mert bünhödnünk kell ( a zsidok miatt ) most padlora kerültek.
Tegnap betiltotta a vefassungschutz (a törvenyt diktalo - vedö ) a z AFD partot. Demokracia ?? ugyan mar !!! Hitleri eröszak, Tyrannei uralkodik !!
Bojkottaljatok a tetves nemeteket, es ne vegyetek BMW-t . . .amugy is egy kalap szar
Ablakok nélkül nem. Egyik részben lekapták őket és elvitték, aztán lakj ott ha tudsz 🤣
Nem. Ezért mentek a legények, hogy ők csinálják ezt, mert nekik viszont ugyan olyan jogaik vannak mint a rohadéknak. Aztán tőlük meg már visszakapja az ingatlant.
Tehát a tényállás, bent vagy a házadban, ami a tulajdoni lapon a neveden van, zsebedben a lakcímkártya ami arra a címre szól. Kint meg veri az ajtót az idióta hogy ő itt lakik és van ra 1000 tanúja. Kijön a rendőr szerinted mit csinál?
Nagyjából, íhy élzek a hős u.-ban évtizedekig a foglalók és még sok helyen.
Ezeknek mindenre van 1000 tanúja. Akkor amelyik házra rámutat az az övé? Lakcímkártyát nem kap bemondásra, bármi más ami bizonyít valamit?
Tanúja van 1000 az ilyennek.
De ha bent vagy amaz meg kint akkor nem laktok együtt 🤷‍♂️ Ami meg bent van szarja onnantól nem az övé és kész.
Szerencsére az emberek röbbsége normálisan áll ehhez viszont aki tudja a vonatkozó tv-ket és elég aljas is akkor simán kihaaználhatja.
Védeni emgem is fog, de attól még nem teszi ki a tetvet csak az lesz, hogy már én is bent lakok együtt, örömködve. 🙄
Akkor nekem szerencsém volt a házzal amikor vettem. Ott az egyik faszinak azt mondtam hogy maradhat de dolgoznia kell cserébe, bontsa ki a fürdőszobát stb. Azok el is húztak. A tulajnak meg azt hogy maradhat, csak írja alá ezt a papírt, az volt a birtokbaadási jegyzőkönyv. Aztán rá 1,5 hónapra odamentünk, nem volt otthon senki. Simán bementünk zár se volt az ajtón, aztán felhívtam hogy jöjjön pakoljon amit szeretne mert mától le van zárva a ház. Nem jött, úgyhogy pár ruhát meg személyes dolgot összeszedtünk, elvittük neki a többi meg ment a tűzre. 🤷‍♂️
Ha meg tudom aladályozni, hohy először bejusson és akkor hívok rensőrt gondolom garázdaság lenne a részéről ha erőszakkal akarna bejönni, de ha üresen hagyom a házat és mire hazajövök már bent van a holmijával akkor már a rendőr nem játszik csak az amit lejjebb leírtam, azonnal bíróság és kilakoltató végzést kérni mert akkor a rendőrrel már kirakathatom.
Igen biztos van ilyen, hogy nincs hova mennie, vrszélyben lenne a kiscsalád és ez erősebb mint a tulajdonjog, de pont ezért írom hogy a saját fegyverüket kell ellenük fordítani és visszafoglalni a lakás pont úgy ahogy ők csinálták, akkor már téged kell védjen a rendőr is. A szaros alsógatya ami ott maradt meg nem bizonyítek, vagy vonalkódot olvasnak vagy dns mintát vesznek róla? 😁
Hat,blődi hozzad setal be egy szal agynemuben vagy a jyskbe,es mar ugy tekintenenek ra mint jogosan?Es meg hatarozatot is kapna?
Kotve hiszem,vagy te vagy az alkalmazottak hivnak rendort,es tanukent mondjak hogy nem ott lakik.Es kibasszak a rendorok.
Ha berleti szerzodes alapjan van benn gondolom mas a helyzet.
De annak meg megvan a jogi menete.
Vagy ugy elverik sutyiban felberelt maszkosok hogy o maga pakol ki.
Viszont ahogy lejjebb írtam a rendőr az intézkedés közben ottlakónak ismeri el tanúk, bent lévő holmijai vagy a fene tudja mi alapján akkor a jelentésébe ezt írja akkor azzal már bármilyen jogcímen is, de már jogosan tartózkodik ott és már csak bírósági végzéssel lehet kitenni. Volt ilyesmi ügyünk pár éve.
Nem,kerdezes nem eleg,hatarozat kell.
Aki csak besetal az nem kapott hatatozatot,kidobhatod.