azt meg kell érteni hogy a nagy világ ( még a régebb is ) pénz körül forog
és "demokrácia ,választás " csak hum-bukk
valóság a nagy pénzesek alakítják a dolgokat közvetítő közvétőjének a közvetítőjén keresztül .
ha valami nem teljesen alakul úgy majd a pénzesek manővereznek rajta hogy úgy alakuljon azt ennyi
na akire mi szavazunk ötöd rangú közvetítő Most mondjuk az Orbán akinek meg engedik hogy lelökjön az asztalról egy kis morzsát , de ha sokat lök le akkor rácsapnak a kezére pénzesek ....................mert sehol nem lehet "népakarat"
mert a népakarat nem fog egyezni a nagy pénzesekkel
Pl nagy pénzesek szeretnek mások verítékén luxusba élni ,pénzt számolni és unalmukba seggbe dugni egy mást
az átlagos nép meg dolgozik, számlát adót fizet ,családot csinál (hogy ha nyugdíj elöt kifingik legyen aki dolgozik tovább a sok semmirekellőnek legyen sok pénze ) és örül a két hét szablyának
mondjuk nem sokáig lesznek ilyen gondjaink 😂 😂 😂 jön a mesterséges intelligencia meg a robotok
mi meg mehetünk a levesbe 😬 nem hiszed ????????? nézd meg ukrán lövészárkot ..................melyik szociális réteg heverészik ott "önként" (hát nem a oligarchaék)
Már írtam ezt ide, Dabason buszmegállóban olvastam egy S. Hawking idézetet: a tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság hanem a tudás illuziója.......
mondjuk a bibliától jobban cizellált mű a világon nincs
persze a valóság tartalma meglehetősen csekély, de olyan tökéletesen van szerkesztve hogy ezt figyelen kívül hagyja mindenki
meg ugye a hit a tudás ellentéte, és a hit mennyivel szebb szó mint a végeletekig korlátolt 😂
igen igen
mondjuk régen még jó pofa volt egy két sör mellett osztani az észt és ment a duma oda vissza
de amikor valaki vérbe forgó szemekkel komolyan veszi ezt az egészet mert elfogyott az érve le lomboz
ja meg a másik kedvencem ha nincs már érv : náci ,fidesz birka , valamilyen fóbiás .................stb na ezzel vitatkozz 😂 😂 😂
de mint mondtam biblia óta másképp látom politikát is ...................csak füst ,emberi hiába valóság . Meg van írva meg kell lennie http://youtu.be/rlm176Ona9U;t=302s
számomra az a meglepő hogy egész magyarországon nincs egyetlen értelmes ember se a politikában???
mert az o1g és a 40 rablót már ezelőtt 4 évvel le kellett volna váltani, de nincs kire
bár én erősen arra gondolok hogy az esetleges kihívók azért hülyülnek meg ahogy közeleg a választás mert jelentős összeget kaptak narancs szalaggal átkötve
a tiszás ember is nagyon határozottan indult hogy ő bizony most felrúgja a szaros vödröt, de végül semmi se lett belőle, csak egy kabaré
egyedül a mihazánkos ember aki nagyjából hozza az elvárt ellenzéki politikus szintet, de ő meg esélytelen a "szélsőséges" besorolás miatt hogy bármit elérjen, emiatt bármit mondhat bármit igérhet tét nélküli minden tett
amúgy nagy kár érte hogy nem találtak ki valami mérsékeltebb irányvonalat, mert tuti nagyobb lett volna a sikere
Az a baj ezzel, hogy mindig a csórók fizetik meg, akiknek nem feladata érteni a magas politikát. Ők művelik a földet, dolgoznak a gyárban, ahhoz értenek. Az ilyen kollár-félék, meg pl. a momentumos kurvák - ezek mind magasan képzettek, jó és soxor külföldi állásokban, ezeket nem éri el a szarzuhatag.
sok pénzbe van ez kintről hogy életbe tartsák (pl most a tiszát)
de ha bejön nekik híd el hogy sokszoros szorzóval be is vasalják a pénzt társadalmon 😬
és egy "újabb" csillag 😂 😂 😂 https://www.vadhajtasok.hu/202...
csinn-bumm cirkusz 😂 😂
Én már ritkán vitatkozok... semmi jó nem jön ki belőle. A legtöbb ember buta a politikához (is 😄) és jellemzően nem látja az összefüggéseket. (Itt most nem csak a ballibsikre gondolok, sajna a jobboldalon is pont annyi nehéz eset van 😃)
Szóval meggyőzni bárkit is nehéz (és minek?) viszont emiatt barátságok, kapcsolatok mennek tönkre.
Az a társadalom, amelyik képes arra, hogy egy ilyen tisza-féle "pártot" egy percnél is tovább életben tartson, az megérdemli azt, hogy a következményeit megfizesse.
... de így legalább nem mondhatja senki, hogy nem csinálnak semmit azért a havi 10 milláért 😅
A sok hülye meg kántálja, hogy "áradjon a Tisza" - és ezek hívnak engem "birkának" 🤣
Ezek ott folytatják ahol az Újhelyi, Donát Anna és társai abba hagyták. Újhelyi ment a levesbe, Momentum is ment a levesbe, ezek is mennek majd a levesbe. Csak előtte csinálnak még egy kis (nagy) kárt az országnak.
én már rég nem vagyok fanatikus 😉
mondjuk soha se voltam azt is hozzáteszem
politikáról szeretek vitatkozni .... különböző nézeteket ütköztetni ,de már azt se olyan lelkesen mint fiatal koromban .
főleg azóta amióta bibliára hagyatkozok , bár még Ó ember bennem néz ilyeneket és ezen is filózik de egyre kevesebbet ( hála Istenek ) http://youtu.be/lQjI22k1PeU ezt ma néztem
és értem is amit mond ,vagy ha úgy teszik egyezik a gondolat ........de ez nem Fidesz rajongás
de itt egy másik 20 perc propaganda 😂 😂 mert hát mi más lenne http://youtu.be/aYBtlfS0j2c
mondjuk ezt igaz amerikai újság írta ,de o1g 😂 😂 😂
nekem az a fura hogy bár ez a peti gyerek tényleg egy macskajancsi lett(komolyabbnak gondoltam az első pár nyilatkozat után)
az a hozzád hasonló fidesz fanatikusoknak nem tűnik fel hogy a mostani fidesz vezérmondatok teljesen másak mint voltak tizenpár éve
mert csak meg kell nézni mi ellen tiltakozott amikor a bohóc feri volt hatalmon, most azt csinálja ami ellen anno tiltakozott keményen
Amugy már igazából szórakoztató figura ez a peti 😂 😂 😂 nem veszélytelen de vicces https://www.vadhajtasok.hu/202...
Ezen meg csak két órát nevetem ...............meg mondja hogy hova rakja a X-et utána megköszöni a szavazatot 😂 😂
És ez nem egy utcáról felszedet félkegyelmű ,hanem maga a kihívó 😬 🙄 😂 😂 https://www.vadhajtasok.hu/202...
és van rá igény 😂 😂 😂
áááááááááááááá nem hiszem hogy igaz
propaganda
ez megrendezett lejáratás
mesterséges intelligenciával csinálták
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Orbán mooooondjon le 😆
Amugy hogy ezek full debillek az hétszentség ................ ilyet óvodába látni http://youtu.be/gIcuiL64RZo
és "demokrácia ,választás " csak hum-bukk
valóság a nagy pénzesek alakítják a dolgokat közvetítő közvétőjének a közvetítőjén keresztül .
ha valami nem teljesen alakul úgy majd a pénzesek manővereznek rajta hogy úgy alakuljon azt ennyi
na akire mi szavazunk ötöd rangú közvetítő Most mondjuk az Orbán akinek meg engedik hogy lelökjön az asztalról egy kis morzsát , de ha sokat lök le akkor rácsapnak a kezére pénzesek ....................mert sehol nem lehet "népakarat"
mert a népakarat nem fog egyezni a nagy pénzesekkel
Pl nagy pénzesek szeretnek mások verítékén luxusba élni ,pénzt számolni és unalmukba seggbe dugni egy mást
az átlagos nép meg dolgozik, számlát adót fizet ,családot csinál (hogy ha nyugdíj elöt kifingik legyen aki dolgozik tovább a sok semmirekellőnek legyen sok pénze ) és örül a két hét szablyának
mondjuk nem sokáig lesznek ilyen gondjaink 😂 😂 😂 jön a mesterséges intelligencia meg a robotok
mi meg mehetünk a levesbe 😬 nem hiszed ????????? nézd meg ukrán lövészárkot ..................melyik szociális réteg heverészik ott "önként" (hát nem a oligarchaék)