A 28% os plafont nemigen tudjak atlepni,nomeg a köpcöst is rugdaljak az unios bürokratak mert nem igazodik,egy mihazankos miatt valszeg bedöntenek az egesz orszagot.
Mondjuk pont neked nem baszott el semmir, caak pet meg vizes haverok süketelését mantrázod.
Eddih se sokst mozditottál gondolom jövőre se tervezed.
Velem meg még a zugolódok egy jó részével kibaszna. Engem nem nagyon kárositott meg a fidesz bár egy jobb jöhetne.....de az nem a seggnyaló brüsszelita tisza
Ahogy neztem a tarzan nyilatkozatat,lehet hagyni kene nyerni,fel ev es ugyanilyen lazadas lenne mint most.
Viszont,a fidesz szabalyai szerint nyer,a fideszt se lehetett csak ugy elkergetni ezen szabalyok figyelembevetelevel,mi a f@sze gondoljak hogy nyaralópétert sikerulni fog?
Nana,görögöknél egy magyar mentalitással gennyesre tudnád magad keresni,és mellette szarnak a világra,ők nincsenek kifeszűlve hogy bárkinek is megfeleljenek az eu-ba.
Most példálóztak azzal hogy onna van. Akkor erre lehet alapozni a gázellátást 😅 Olyanra hivatkoznak ami nincs is. Nagyon okosak ezek a tiszások, aztán csodálkoznak ha a választások megnyerése után elzavarják őket a selyemmajmot meg lámpavasra huzzák 😆
Nem nagyon érted.... a horvátok felől is az egyik probléma a teljes behozatallal kapcsolatban, hogy kicsi a keresztmetet. Ergo nem tudnak annyit áttolni amennyi kellene. gondolod, hogy a holland cső kitágul? Ez a legnagyobb baj, a hozzá nem értés. Van cső akkor fasza minden...ja, csak épp nem jön át annyi amennyi kellene, pláne ha már előtte lévő országban is igény mutatkozik, akor ide lófasz se jön. De váléjunk le nyugodtan, hisz van cső....
pont azt írtam, hogy egyformán jó nekem bárki uralkodik rajtam , mert eddig bármilyen rendszerben éltem, azzal mindegyikkel ellenzékben voltam, mert simán csak a javaimat akarta az összes. aztán bármerre éltem eddig, mindenhol feltaláltam magam, hogyan lehet relatív könnyen boldogulni, persze úgy , hogy mindig inkább a plebshez álltam közelebb
úgy látszik neked ezek szerint nem jó itt. Pedig van melód tele vagy pénzzel mint a bolhás kutya(kezeit széttáró) Gondold át hol élhetnél jobban? Azt költözz ki mert itt a petyáddal sem lesz jobb a helyzet 😅 ukrajna,románia,szerbia, horvátország, szlovénia, osztrákia,szlovákia? Ezek a szomszédos országok hol élnél szívesen jelen pillanatban? Vagy a fényes nyugati népek? németek beneluxok, franciák, angolok? Vagy a déliek? görögök, olaszok, spanyolok? Vagy az északiak a lengyelek,dánok,svédek? Hol érdemes most élni szerinted?
Hat,izé nincsenek.LNG VAN Krk-röl,meg szlovakian at az eszaki aramlat 1 röl,az meg nincs.
A pohos meg 5-10 eve probalt összehozni egy nabucco meg egy kék aramlat vezeteket de amerikai erdek miatt elmaradt.
Mondjuk a tisza adótervezete még jobban fogja aki dolgozik...
No problem.....vissza a feketegazdaságba......
Eddih se sokst mozditottál gondolom jövőre se tervezed.
Velem meg még a zugolódok egy jó részével kibaszna. Engem nem nagyon kárositott meg a fidesz bár egy jobb jöhetne.....de az nem a seggnyaló brüsszelita tisza
Viszont,a fidesz szabalyai szerint nyer,a fideszt se lehetett csak ugy elkergetni ezen szabalyok figyelembevetelevel,mi a f@sze gondoljak hogy nyaralópétert sikerulni fog?
Hogy hogy kerul oda fizikailag az masik tema.
A pohos meg 5-10 eve probalt összehozni egy nabucco meg egy kék aramlat vezeteket de amerikai erdek miatt elmaradt.
https://novekedes.hu/elemzesek...
Minden nap ebben elek.