Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de azért ne legyünk már az unio csicskája....nemzeti érdekek is vannak, ahhoz kicsik vagyunk higy leszarjuk ezt is
Látod.......
Mondjuk a tisza adótervezete még jobban fogja aki dolgozik...
No problem.....vissza a feketegazdaságba......
😲 Bazz, aki nem fizet adót azt tényleg nem károsítja meg a fityesz...
A 28% os plafont nemigen tudjak atlepni,nomeg a köpcöst is rugdaljak az unios bürokratak mert nem igazodik,egy mihazankos miatt valszeg bedöntenek az egesz orszagot.
Én meg egy nagyobb sulyú mihazánkos parlamenttel, bár a koalició elképzelhetetlen, de az lenne a legjobb
En mar egy schifferrel is kiegyeznek.
Mondjuk pont neked nem baszott el semmir, caak pet meg vizes haverok süketelését mantrázod.
Eddih se sokst mozditottál gondolom jövőre se tervezed.
Velem meg még a zugolódok egy jó részével kibaszna. Engem nem nagyon kárositott meg a fidesz bár egy jobb jöhetne.....de az nem a seggnyaló brüsszelita tisza
Ahogy neztem a tarzan nyilatkozatat,lehet hagyni kene nyerni,fel ev es ugyanilyen lazadas lenne mint most.
Viszont,a fidesz szabalyai szerint nyer,a fideszt se lehetett csak ugy elkergetni ezen szabalyok figyelembevetelevel,mi a f@sze gondoljak hogy nyaralópétert sikerulni fog?
Dehogy van,a ttf egy virtuális piac,ott veszed-eladod.
Hogy hogy kerul oda fizikailag az masik tema.
ha elbassza akkor lenne is értelme csak a köpcöst is húzzák mellé, mert ő már bizonyított 🤣
Nana,görögöknél egy magyar mentalitással gennyesre tudnád magad keresni,és mellette szarnak a világra,ők nincsenek kifeszűlve hogy bárkinek is megfeleljenek az eu-ba.
Most példálóztak azzal hogy onna van. Akkor erre lehet alapozni a gázellátást 😅 Olyanra hivatkoznak ami nincs is. Nagyon okosak ezek a tiszások, aztán csodálkoznak ha a választások megnyerése után elzavarják őket a selyemmajmot meg lámpavasra huzzák 😆
Nincs holland cső.
Azt nem kell, ide küldik ingyen.. ennyi erővel az ausztrál árakkal is lehetne példálózni...
Nem nagyon érted.... a horvátok felől is az egyik probléma a teljes behozatallal kapcsolatban, hogy kicsi a keresztmetet. Ergo nem tudnak annyit áttolni amennyi kellene. gondolod, hogy a holland cső kitágul? Ez a legnagyobb baj, a hozzá nem értés. Van cső akkor fasza minden...ja, csak épp nem jön át annyi amennyi kellene, pláne ha már előtte lévő országban is igény mutatkozik, akor ide lófasz se jön. De váléjunk le nyugodtan, hisz van cső....
mind1ik a javaidat akarta? 🤣 Van a világon olyan kormány ahol ez nem így van? 😂
mindig a piac diktál. Ha nagyon kell akkor drága ha kevésbé akkor picivel olcsóbb 😅
pont azt írtam, hogy egyformán jó nekem bárki uralkodik rajtam , mert eddig bármilyen rendszerben éltem, azzal mindegyikkel ellenzékben voltam, mert simán csak a javaimat akarta az összes. aztán bármerre éltem eddig, mindenhol feltaláltam magam, hogyan lehet relatív könnyen boldogulni, persze úgy , hogy mindig inkább a plebshez álltam közelebb
Mennyiert?
van bőven tűzifám tudok eladni bőséggel 😅
úgy látszik neked ezek szerint nem jó itt. Pedig van melód tele vagy pénzzel mint a bolhás kutya(kezeit széttáró) Gondold át hol élhetnél jobban? Azt költözz ki mert itt a petyáddal sem lesz jobb a helyzet 😅 ukrajna,románia,szerbia, horvátország, szlovénia, osztrákia,szlovákia? Ezek a szomszédos országok hol élnél szívesen jelen pillanatban? Vagy a fényes nyugati népek? németek beneluxok, franciák, angolok? Vagy a déliek? görögök, olaszok, spanyolok? Vagy az északiak a lengyelek,dánok,svédek? Hol érdemes most élni szerinted?
Hat,izé nincsenek.LNG VAN Krk-röl,meg szlovakian at az eszaki aramlat 1 röl,az meg nincs.
A pohos meg 5-10 eve probalt összehozni egy nabucco meg egy kék aramlat vezeteket de amerikai erdek miatt elmaradt.

https://novekedes.hu/elemzesek...
Jaja, csak az telephelyi ar. Vagy a szallitasi koltseget nem fizeted ki?
biztos csak fogják, mivel már az orosztól csak 1 maradt, ahogy a többit kiiktatták , úgy majd csak azt az egyet is, mert az ellenérdek sokkal nagyobb
Nekem ezt ne mutasd be.
Minden nap ebben elek.