Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tankönyvek ingyen vannak AMI az ALAPTANTERVBEN van. Ebbe nem értendő az - értelemszerűen - ami alaptanterv, és nem a MUNKAFÜZET!
A kiegészítők, térkép, függvénytábla, stb. sem.
nem az a lényeg mi van vagy mi volt
csak valaki osztotta az észt nemrég hogy ingyen van a tankönyv meg a kaja meg minden
Nem szocializmus.....és nem is jön vissza az ingyen van minden akárkire is vágysz megbölcsükésed óta. De ha ezzel a programmal indulsz és nem csak a hükyeséget szórod a kanapéról, én räd szavazok.
szeptembertől 34 ezer egy havi kaja egy gyereknek a suliban, sógoréknak van kettő így majd 70 ezer
szóval azért nincs ingyen kaja mindenkinek
már csak azért mert valaki írta hogy ingyen van a kaja....... lófaszt van ingyen, max a cigóknak
iskolakezdés 250 felett volt a 2 gyereknek nagyon minimálban
szóval azért a családtámogatás nem olyan mint sokan gondolnák, persze hogy nem nagyon akarnak gyereket a fiatalok, és ezen a kamu csok se segít
😂 😂
tuti a spray volt a gyári hibás 😂
de mint említettem ezt valaki a körforgalomba fújta az aszfaltra
nem a net előtt ütötte félre
Miben?Fűzik.... 😂
Hát, a vip tim mindig gyanus....
Nemzeti ellenallast valasztanam,es a döbrögi intit kidobnank a légzsilipen. 🤣
addig örülj mert tuti lenne bútorboltos különadó 😆
http://youtu.be/Ihw0wLEX_8M?si=vFVSGIG9-RKSvWYa
Dukáti vip tím.😃
Fűzik......😃
Részleteket kiragadva hallomásbol véleményezni felelősségmentesen sokkal könnyebb.
Igen, ilyen nagyon összetett rendszer átnézni is rettenet sok energia. És megérteni is.
Szoval egy lusta dög vagy es csak hablatyolsz.
mivel egy ilyen összetett rendszert. még átnézni is rettenet sok energia hát még az mennyi sok tervezvni egy hasonlót
szóval meg sem kisérelem energiát pazarolni rá úgy hogy teljesen értelmetlen lenne
ha pénzügyminiszter lennék akkor már elővenném a szakközepes számológépem meg a papírt ceruzát aztán csinálnék egy faszát
Na huzás az önkoriba,és ott kezd el az znötleteid negvalositani.
Pedig tényleg akkor lennél hiteles ha produkálnál is valamit ha már igy megbölcsültél.
ez nem vízió
a jövőbe megéri befektetni
amúgy én anno a ner-ben is hittem, végre jó ötlet feltőkésíteni a magyar cégeket lesz pénz fejlesztésre aztán tényleg megindul a gazdaság
aztán mégsem ez lett, csak kivették a cégekből a pénzeket és ott hagytak mindent összeszarva
Inikem,vegyel fel egy öltönyt,ismertesd a gazdasagi viziodat a széles néppel.En tuti rad szavazok,legyél te a főni,vagy a következő kolostormalac. 🤣
Ja,és ha már gyerekekre jutó terhek......ingyen van a tankönyv,ingyen van az étkeztetés,szóval azért tolják rendesen a családokat
Te hülye,az anya szja mentes,az ott marad zsebbe,az apa meg igényelheti az adókedvezményt.Eddig csak az adókedvezmény volt anyának apának egy meggatározottx ezer,most az anya szja mentes és apa igényelheti az adókedvezményt.Szóval azért nem tudod értelmezni,mert tudatlan vagy!
itt is az a lényeg hogy a kedvezmény hatására mi jön létre és mit kell érte beáldozni
pl fiatalok adókedvezménye kb szart se ér mert eltapsolja a többség egy jó részét nem is itthon a 25 éven felüliek meg fizethetnek többet
de
ha ezt úgy oldották volna meg hogy ha fizet a fiatal egy lakástakarék pénztárat havi szinten és amit befizet annyit pótol az állam az adó nagyságáig máris kurva jól járt volna mindenki
akár ezt ki lehetne tolni tovább is mint 25 év, ekkor talán nem partanna le annyi fiatal
ellenben az anyák afókedvezményeit nem tudom még felfogni sem, hiszen a gyerek után eddig is járt szóval teljesen felesleges, inkább a gyerekekre jutó terheken kellene csökkenteni akkor lenne rendes szaporulat az értelmes emberek között is