Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a bringa utaknak kifejezetten örülök. Szervezek is rá pár túrát a gyerekkel.(meghajlós) Geri nélkül ez nem valósulhatna meg 😅
De buták......és mégse használják.....
A kis keresztmetszet nem lehet baj?
Az a legjobb, hogy ikyenkor rengeteg energetikai mérnök jelölt tudja a megoldást, és akik meg döntést hoznak nem.értenek hozzá.
Pedig pont ugyanannyit tudna lölö abbol is lopni mint a mostanibol
az fgsz-nek ugyanugy vannak vezetékei nyugat felől is, igaz kisebbek a keresztmetszetek, mint keletről vagy délről, de működik oda-vissza
Ja,es mutatnal egy valid arat a ruszkirol,mar a hosszutavu szerződesrol?
Aha...világos. kár, hogy a működése nem ez.
Bocs, hollandusoktol. Egykutya.
azt csak félrenyomták. hidrogén alakul héliummá,( magfúzió), majd a felszabadult energia kis részét alakítja át a szolárpanel. ez lehetett a gondolatmenet alapja
Aha. Hollandiából hogy jut ide? Remélem van rá vállalkozó aki ingyen idehozza.
Sajnos a balszerencsés történelmünk során a nyüves oroszokkal kellett csövet épiteni ezer km hosszan. Akkor senki nem szólt hogy inkább a finnektől kéne
Amugy meg a geci orbán helyében hagynäm a fenébe ezt az energihülyeséget. Lezárnám az orosz gázt olajat, ezt a szektor elengedném és szerezzék be a most ez ellen lázadók kedvére ahogy és annyiért ahogy tudják. Én és még páran egy darabig ki tudjuk fizetni, ha nem akkor lesz fa. De ha megy a picsogás hogy drágább lett minden, mert hát a termeléshez szállitáshoz energia kell, akkor lehet kussolni vagy nejlonzacskoban hordani a gázt meg olajat a németektől
ha ránézel a holland ttf ezévi grafikonra, jelenleg olcsóbb , mint az orosz v azeri
Ja, és ilyenek lesznek a szakértőik, akik szivesen veszik az eu tanácsait mert ők értenek hozzá. Kb mint a cukorgyártás beszüntetés során
Hát eztbnem értik a tisza hivúk...kb. momentum: a napelem az egy kis atomerőmű, nem?
A leirtakkal egyetértek, de ehhez képest a szemetet mindig megtalálják köztük.
Épp ezt azbezer éves történelmet akarják megtörni, mert a magyar tul élelmes a fennmaradáshoz.
Nemond nekem hogy ha ugyanazt előbb le kell hűteni -240 fokra,majd felbaszni egy hajóra ami atuszik az atlanti oceanon,majd ott vissza kell melegiteni es atpumpalni csövön ugyanannyi mint egy mar kifizetett csövön atpumpalni.
Ugy hogy egy 3 eve még nemlétező csppfolyositó-visszsgazosito infrastruturat is ki kell épiteni pénzért.
Az igaz, hogy vannak most is idegenek de azok dolgozni jöttek mem alanyi jogon tartatni magát.
Ez a gázár higy jön ki? Mer ugye ide van egy cső kiépitve. Ne hasonlitsd össze a tengerparti országokkal az árat mer ugye nekünk nincs tengeri kikötőnk, de mégcsak onna cső se. Ergo a szállitás nem lesz ugyanannnyi. Az, hogy süketelnek róla még a gyakorlati kivitelezéssel nem egyenértékü. Ide vagy csövön jön vagy kamionnal. Szerinted melyik olcsóbb? Ráadásul a környező országokat tekintve csak nekünk meg a szlovákoknak a legszarabb. Vagy nem unios a tőbbi vagy van tengeri szállitás. A horvátok is kurva rendesek mert a másik iránybol nekik jut, de nekünk kibaszott nagy tranzit dijat számolnak fel mert tudják nincs más opcio.
Ugyhigy ezt az eneriaárakat a hozzäférhetőség függvényében kell vizsgálni.
“Én azt látom a magyar olyan mint ezer éve. Várja az uj segget mit nyalhat, de arra lusta hogy keressen egy olyat ami megfelelő lenne.”
Picit maskepp latom. Minden nacioban ott van a 10% genetikai-erkolcsi hulladek, aki egy bélásért eladna az anyját is. A legtobb el van a kis vagyonkaval es tiszta lelkiismeretevel, mikozben fat lehet hasogatni a hatukon, mert akkora a türö kepesseguk, es a tulelesi ösztönük. Nekem ezt mutatja a tobb ezer eves tortelmunk. Meg azt, hogy sok naci eskudott ossze ellenunk, uszitva rank tatart, oszmant, szlavot…Sok nemzet, mar toredeke osszeeskuvesektol eltunt volna a tortenelem szemetdombjan. Es meg a kornyezo nepek, sorra bebizonyitottak, hogy semmijen mas naciokkal nem tudnak kozosseget alkotni, mi meg evezredeken olvasztottuk magunkba szinte tokeletes beilleszkedessel a kulonbozo kisebbsegeket, eltero vallasu csoportokat. Jellemzoen ezek arultak el a befogado orszagukat, jatszottak at nyugatnak, keletnek. Eleg csak 100 evre visszamenni, kik szervezkedtek a szabad komuves paholyokban , rajzolgattak at a terkepeket 1916-ban a jegyzokonyvek szerint, mikor meg 2 evig dult a haboru.
Masreszrol mindig a gyarlo emberek uralkodnak, mert tisztessegtelen eszkozokkel jatszanak a erkolcsosokkel szemben, igy kicsi az esely a jo gyozedelmeskedesere…
aki ukrajnáért megy harcolni, az 1mikulást kap havonta, aztán vagy elkölti vagy nem. a gáz árában nincs jelentős különbség , mindegy merről jön, ezt is csak a kormány mantrázza , hogy az orosz csak az olcsó. egy rakás szarszínű ugyanúgy itt van a nyakunkon. ha elmegyek debrecenbe tele van fekával, ha szoboszlóra ott meg fülöppel meg kínaival
Én értem, de ugye a szándék sincs meg. Itt mindenki azt hiszi, ha más lesz kormányon már hétfőtől ingyen lesz minden és adnak hozzá alanyi jogon havi másfél millát, akinek az is kevés lesz annak emelik.majd amig ki nem jön a költekezéseiből.
Közbe meg a saját háztartását se képes mérlegben tartani nem hogy átlátni ezt nagyban
Mondjuk ez látszik is. Mindenféle gondolkodást kikerülnek ha dőnteni kell, és ugy várnak a habokra, na most mire lehet ikszelni.....aztán vagy totó vagy mély ideológiai meggyőződés. De hogy mindig van négy év hogy keressenek olyan embereket akik képviselik az érdekeiket, arra képtelenek. Pedig ott van pest a kis szemüveges értelmisérülttel.....mindent elbaszott amit csak lehet, de megint az kellett😃
Azt kell megérteni, hogy egy államot* NEM lehet egyik napról a másikra teljesen új alapokra helyezve egy teljesen, gyökeresen más irányba állítani.
*annak a vezetését, egy másik kormánnyal
baszki
itt nálunk mindenki hülye, pont a vezéreink ne lennének azok?
😂
Azt is elég szerencsétlenül.
Én azt látom a magyar olyan mint ezer éve. Várja az uj segget mit nyalhat, de arra lusta hogy keressen egy olyat ami megfelelő lenne.
nekem ezzel kapcsolatban nincs véleményem, nekem bármilyen uralkodó megfelel. azt írtam, hogy nagyon sokan várják a geci bukását és ezt a bázist használja fel most a selyemmajom
én azt látom hogy mindkét esetben keményen megszívjuk
igazándiból két szar út előtt állunk amiből nem látunk semmit se
az o1g ha eltűnne az kurva jó lenne, bár a parlamentből szinte lehetetlen lesz kiírtani, de mivel a ner olyan mélységig ural mindent hogy más labdába se rúghatott az elmúlt évtizedben mincs egy életképes nagy cég se rajtuk kívül ami magyar kézben van
ha a peti gyerek nyer neki meg kb semmire sincs esélye hiszen üres zsebből nehéz bármit is tenni, az eu meg nem fog a semmiért ide önteni sok pénzt
Amugy milyen kárt? Nemzeti érdeket eddig egy kormány se vállalt fel. Az mindenképp pozotivum. Lölő vagyonával meg ne gyertrk mert ha tényleg azt hiszitek az az egészségügyben vagy a zsebetekben landolt volna a kis hisztis vagy más fennhatósága alatt, akkor naivabbak vagytok mint gondoltam.