Ha az én autómat csak és kizárólag a kovács pista a szereli,vele van kontaktom őt hívom ha az autónak baja van akkor nekem a kovács pista a szerelőm.Mindamellett a cég a tb-vel van leszerződve,nem az emberrel,én legalábbis semmiféle szerződést nem kötöttem csak elmentem a dokihoz akihez lakhely szerint tartozom.Szóval én nem a céggel vagyok kapcsolatban,hanem csak és kizárólag az orvossal.
Ez mondjuk erdekes problema, van egy vallalkozasom mondjuk autojavito, de en nem vagyok az,csak a ceget birtoklom-tulajdonlom, akkor a kuncsaft most az en ugyfelem vagy kovacs pista autoszreloe?
Még mindig nem a betegetek,hanem max a feleséged betege.Rendelkezel Dr. titulussal?Egy ember nem egy cégnek a betege,hanem az orvosé.Persze mindjárt kiderül hogy a cég alkalmazásában lévő takarítónőnek is van betege,mondjuk az tény hogy azt a feladatot ő is pont el tudja látni.
Ettől még nem a te beteged hanem orvoséAz meg hogy te találkoztál egy dagadtal aki beteg,hát had ne kelljen sajnálnom az összes dagadt embert.Mindemellett nem is álltalánosítottam,beszéltem az iniről,meg saját élményemről,mindkettő igénytelen volt.
Így valahogy.. a praxist egy cég üzemelteti, az van leszerződve a tb-vel egészségügyi szolgáltatásra. Számtalan cég működik így, van ami négy öt körzetet is ellát, alkalmazott, elsősorban pályakezdő orvosokkal.
Mondjuk abban is igazad volt, hogy blődi úgyse érti meg 😂 a hozzászólás igazi lényegét se nagyon vette le...
Volt egy betegünk, 260 kg volt utoljára, mikor még mérni tudták a vasút árufeladójában... 1x találkoztam vele, mikor beugrottam a rendelőbe valamiért, a lépcsön, az első szint neki egy 15 perces mutatvány volt. Sajnáltam, szimpatikus fickó volt, súlyos beteg, azért hízott. 40valahány évesen elment. ☹️
Majd amikor maga alá hugyozik az ágyba mert nem tud felkelni,aztán hívja a család a mentőket,aztán jön a mentőápoló csaj nézi az igénytelen dögöt az ágyba,rájönnek hogy ők ide kevesek,jönnek a tűzoltók,akkor már hatan fogják nézni az igénytelen szarkupacot az ágyba,átmerik a hordágyra aztán többet haza sem megy.
Mondjuk abban is igazad volt, hogy blődi úgyse érti meg 😂 a hozzászólás igazi lényegét se nagyon vette le...
De mint mondtam te ezt nem ertheted.
Bar ezt gondolom nem koveted.
Nem győz rá a család eleget keresni 😅