Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,neki a feladatköréhez tartozó beteg van,neki sem a betege,csak ellátja azt a beteget akinek van egy orvosa.még mindig csak az orvos betege.
Ha az én autómat csak és kizárólag a kovács pista a szereli,vele van kontaktom őt hívom ha az autónak baja van akkor nekem a kovács pista a szerelőm.Mindamellett a cég a tb-vel van leszerződve,nem az emberrel,én legalábbis semmiféle szerződést nem kötöttem csak elmentem a dokihoz akihez lakhely szerint tartozom.Szóval én nem a céggel vagyok kapcsolatban,hanem csak és kizárólag az orvossal.
Az apolo se doktor,mrgis az ő betege is.
Ez mondjuk erdekes problema, van egy vallalkozasom mondjuk autojavito, de en nem vagyok az,csak a ceget birtoklom-tulajdonlom, akkor a kuncsaft most az en ugyfelem vagy kovacs pista autoszreloe?
Én viszont két igénytelen dagadtról beszélek.
Még mindig nem a betegetek,hanem max a feleséged betege.Rendelkezel Dr. titulussal?Egy ember nem egy cégnek a betege,hanem az orvosé.Persze mindjárt kiderül hogy a cég alkalmazásában lévő takarítónőnek is van betege,mondjuk az tény hogy azt a feladatot ő is pont el tudja látni.
Az igénytelent meg a dagadtat nem kell sajnálni, a beteget viszont lehet.
Nem azt írtam, hogy betegem, hanem hogy betegünk. A praxisé, a cégé, vagyis az enyém IS.
Orvosnak van betege.....ő,orvos?
Ettől még nem a te beteged hanem orvoséAz meg hogy te találkoztál egy dagadtal aki beteg,hát had ne kelljen sajnálnom az összes dagadt embert.Mindemellett nem is álltalánosítottam,beszéltem az iniről,meg saját élményemről,mindkettő igénytelen volt.
Így valahogy.. a praxist egy cég üzemelteti, az van leszerződve a tb-vel egészségügyi szolgáltatásra. Számtalan cég működik így, van ami négy öt körzetet is ellát, alkalmazott, elsősorban pályakezdő orvosokkal.
Mondjuk abban is igazad volt, hogy blődi úgyse érti meg 😂 a hozzászólás igazi lényegét se nagyon vette le...
A cege betege.
De mint mondtam te ezt nem ertheted.
Attól még nem az ő betege hanem az orvosé.
Nem biztos,a maganpraxisok cegkent vannak nyilvantartva,es benne lehet a cegben.
Bar ezt gondolom nem koveted.
Neked nincs beteged,te csak egy bukott boltos vagy.
Azóta a család is rájött hogy mindenkinek jobb így.A dagi szennvedett a család szenvedett.......
Ez is annyi idős volt,csak ez egy igénytelen szarkupac volt,a sötétebbik fajtából.
... ja, ezt csak azért írtam, mert remélem, őt nem egy ilyen érzéketlen barom tűzoltó vitte ki a síró családja mellől otthonról.
Volt egy betegünk, 260 kg volt utoljára, mikor még mérni tudták a vasút árufeladójában... 1x találkoztam vele, mikor beugrottam a rendelőbe valamiért, a lépcsön, az első szint neki egy 15 perces mutatvány volt. Sajnáltam, szimpatikus fickó volt, súlyos beteg, azért hízott. 40valahány évesen elment. ☹️
A múltkor a kórházba kellett menni egy 300kilós dögöt berakni a hullaszállítóba,elvitték másik megyébe mert ott van akkora krematórium amibe befért.
majd kidaruzzátok az épületből 😅
Majd amikor maga alá hugyozik az ágyba mert nem tud felkelni,aztán hívja a család a mentőket,aztán jön a mentőápoló csaj nézi az igénytelen dögöt az ágyba,rájönnek hogy ők ide kevesek,jönnek a tűzoltók,akkor már hatan fogják nézni az igénytelen szarkupacot az ágyba,átmerik a hordágyra aztán többet haza sem megy.
ez 3 töltötlángos után még nézelődik a hűtőbe, hogy mit lehetne még enni. 😅
Nem győz rá a család eleget keresni 😅
nálad a kaja minden grammja pocsékba megy 😅
Hubaze.....