Hát......ha mi azért tüntetnénk amiért ők,akkor gyakorlatilag egyfolytában kéne.Legutoljára egy vonat baleset miatt voltak tüntetések,aztán azért hogy ne jöjjenek az országba külföldi egyetemek,persze van egy kis gazdaság,de mint írtam ha ezek az ügyek miatt mi is tüntetnénk,gyakorlatilag folyamatosan tüntetnénk,és ami náluk van,az mind belügy.Itt olyan dolgok vannak aminek a tizedéért minket már basztatna rég az eu.
mondjuk ini ahol él ott már nincs lentebb 😆
Ha felkérnék a cigányok, hogy tűnjön onnan csak jobb helyre mehetne 😅
balról cigányputri, jobbról cigányputri, szembe cigányputri 😂
elég sok évig cikkeztek arról hogy pluszosak vagyunk a be/ki fizetési mérleggel
németek meg a franciák voltak inkább a "nagy vesztesek" ami azért árnyalt dolog mert azt is számolgatták hogy az ide juttatott pénzek jelentős része visszament a németekhez szóval nem votak olyan nagy vesztesek a mérleg terén
amúgy fogalmam nincs mert nem érdekel, biztos elő lehetne szedni
de ha 20 éve annyira nagyon szar nekünk akkor már régen ki kellett volna lépni
neked azért lett ilyen "csakafidesz" látásmódod mert nyertese vagy a rendszerüknek az építőipar és ami közvetlenül összefügg vele ott most mindenki térdig jár a pénzben és nagyon fidesz fanatikus
asszony unokatesója szobafestő már 2027-re írja a megrendeléseket mert már nyáron amikor beszéltem vele a 2026 teli volt, persze hogy örül a jelenlegi rendszernek 50+ éves és még soha nem volt még ennyi melója mint most
szóval ha a szűklátókörűségról van szó azért ez rád is jellemző, mert azt látod hogy a szakmabeliek meg a társ szakmák most milyen jól hasítanak
Elsősorban megszüntették az iparunkat és a mezőgazdaságunkat, hogy piacot teremtsenek maguknak. Ez jól is sikerült szét lehet nézni mennyi magyar multi kereskedelem működik. Elég egy nagyváros központjában körbefordulni nincs magyar alapú cég egy sem. Pepco, ósen teszkó, lidl aldi penny dekatlon dejkman, ccc, és még kb. 400 név ami hirtelen nem jut eszembe 😆
mi nem ebbe az únióba kértük a felvételünket. Akkor még teljesen mások voltak a közös értékek. Ez kb. olyn mintha bemennél a boltba venni egy wc deszkát az eladó meg egy lapát szart tenne a kosaradba 😅
amit ideöntöttek azt el is hordták. Kis részét bajnaiék meg vityáék lenyúlták a maradékból épültek a tyukodi kilátók, meg a fakoronasétányok esetleg egy-két belvárosi részt letérköveztek 😅
Kezdjuk az elejen,a csatlakozas nem az en otletem volt,nem is szavaztam meg,a penz amit "öntöttek" az kevesebb mint amit kivittek az orszagbol,es azokat se lehetett ertelmes beruhazasra kolteni,csak sportcelokra meg térkövezésre,versenykepesseg noveles nem volt cel,maig a terulet alapu mezogazdasagi tamogatasban az jar jol aki nem termel.
Tranzitorszag,logisztikai allomas,osszeszereles volt a cel meg vasarlobazis.
Az hogy raepult barki stadionnal meg kilatoval addig nem erdekelt senkit amig a kulfoldi ceg nyerte,es igy visszavitte a penzt,amint a vitya sajatjainak segitette mar jott is a jogallamisag.
Az M3 koncesszio senkit nem zavart.
Szoval mesz a picsaba ezzel az unios penz öntéssel.
Ja, és egy apróság.... amibe a felvételünk kértük, már rég nem ugyanaz a csoport. Önjáróvá vált, és leszar mindent, usát, kinát akik reggelire megennék az uniot és törekednek is rá, de leginkáb a saját tagállamaik lakosait. A V4 jó volt, csak hát ott is az unio olyan vezetést erősített aki nem ugat vissza és bomlasztja ezt az egységet. Most alán abba is változás lesz, mert nem csak itt sokalltak be az unios faszságokon. Mert hát ott is tömik a zsebeket, csak azt nem látod mert arról nem beszélnek trágyahordás idején.
És neked melyik irány nem jó ezekből? A lopott pénzt ne emlgesd mert az nem irány....Amugy meg te semerre se mész, csak ha visznek:))
Attól hogy vitya másfelé megy az nyilvánvaló, mert a szocik idejében arra mentünk amerre fütyültek, tönkre is basztak csomó iparágat, mert piacnak kellünk nem termelni...Most meg azért csak vissza lett vásárolva az energia szektor nagy része, amit a világon senki nem adott még el a magyarokon kivül többségi tulajdonba. Az átláthatóságról meg ti szavaztatok amikor a képviselőiteket megszavaztátok...ideologiai alapon.....de még mindig nem mondod mennyi pénzt öntöttek ide számolatlanul és mennyit fizettünk be, illetve mi mindenben szabályoztak le az unióból, hogy ne termeljünk. Nem hiszem, hogy egy mezőgazdasági országból logisztikait kell csinálni, a cukorgyárakat be kellett zárni, az ipar nagy részét szintén mert az az unionak nem jó. Még mindig kis ország vagyunk, és nem feltétlen az a jó ha csak megyünk a többiek után, mert ha nem keresed az érdkeid, a nagyok leszarják.
több úniós ország elismeri és követi a példánkat........
hát kurvára nem ez látszik mert senki sincs mellettünk, örökké a vitya megy más irányba, ha lenne még 3-4 hasonló ember aki azt csinálja amit a vitya akkor még értelme is lenne,
én sose mondtam hogy jó iránba mennek, de ha már tart az a csoport valamerre amibe mi kértük a felvételünket akkor csak arra kellene menni mint a többiezt az ukrán dolgot meg te (is) gondolod túl
amikor ide öntötték a pénzt jó volt, amikor kellene visszaadni belőle már nem jó
és ugye csak mi adjuk a pénzt az ukránoknak senki más és utána mi egy fillért se kapnánk egyből
ugye az senkit se zavar hogy ami jár azt se kapjuk meg évek óta mert aki adja az is tudja hogy le van nyúlva a java része évtizedek óta, ami meg garantálná a aátláthatóságot abba meg nem megy bele a vezetés mert akkor megszívná, így is voltak már visszafizetések amit palástolni se tudtak annyira felháborító módon mentették ki a pénzt
Nagyjából bogyó szintjére keveredtél. Igaz igy se ugy se jut belőle neked egy vas se amit elloptak, de ha más fogja lopni az sokkal jobb. Tenni meg nem teszel semmit. Alapits pártot, járd az országot, szedj össze támogatókat.
Ja, azt a pénzöntést azért szämszerűsitsd már, meg mellette a befizetéseket is.....
Ott van pl a határkerítés épités .....nem jo irányba mentünk mert az unio aszonta asztat nem lehet. Büntetés, nem pedig támogatás. Ehhez képest ma mär több unios ország elismeri és követi példánkat.
Nem jo irány mindig relativ.
Országomat egy lóért.....na kb ez a mostani narrativa amit te meg is ettél.
Mert ők jó irányba mennek? Nektek tényleg elment a józan eszetek.
Tényleg azt hiszed ha ukrájnát letámadják mert az az unios érdek mi kimaradunk, vagy kapunk bärmit is cserebe? A migránsok ide telpitäse tényleg jo ötlet, vagy az energia drágább ha egyáltalán jut nekünk drágán is az jo? Nem értem honnan a fenéből lettél ilyen politikai shomen az utóbbi egy évben ugy, hogy max a csatorna partig jutsz, a valóság meg egy párhuzamos dimenzio neked.
Gondolod hogy kurvára idetol minden pénzt az unio ha az ujränokat mind leszopjuk? Hát nem....a pénzünket is elvárják hogy odaadjuk.
Mondhatsz bármit, de pont te leszel aki ugyanugy leszar majd mindent és vállat vonva kimegy a csatornapartra semmit tenni, két vödör nápolyival.
de amikor az únió összes országa kb egy irányba megy mi meg kurvára másfelé akkor csak nem leheet azt mondani azt hogy mindenki hülye, főleg úgy hogy évtizedekig öntötték ide a pénzt, ami persze nem nagyon látszik mert a kormányközeli körök lenyúltak belőle jó sokat, és teljeseen mindegy milyen nevű kormány
de ha nem tetszik, ki kell lépni, aztán a kurva nagy nemzeti öntudatunkból majd jól megélünk.......
Akkor most szarul kéne járnom mert pár fogyatékosnak igyse meg ugyseesz jobb, de irigységükben inkább lerántják a szocis időszak szarába az országot? Pont mondjuk az olyanok mint te, aki semmit nem tesz hozzá de nehogy már mások akik próbálnak tenni valamit azoknak is szar legyen.
fogd fel úgy hogy eddig jól jártál....
mindent 2 oldalról kell nézni
amúgy én is 1000 forintért veszem a kenyeret mint te meg a benzint is meg szinte kb mindent
az hogy én nem fizetek század adót se mint te az azért van mert bevétel is század része van, szerintem én egy évben nem keresek annyit mint te pár hét alatt
de ha gondolod beavatlak a nagy titokba hogy nem tudjon egy főgeci se megszívatni, vagy csak egy nagyon kicsit 😁
én még jövő héten dolgozok aztán nagyjából végeztem idénre a melóval, veszek 5 kiló bojlit megtankolom a gépet és karácsonyig el vagyok látva mindennel
Ha felkérnék a cigányok, hogy tűnjön onnan csak jobb helyre mehetne 😅
balról cigányputri, jobbról cigányputri, szembe cigányputri 😂
németek meg a franciák voltak inkább a "nagy vesztesek" ami azért árnyalt dolog mert azt is számolgatták hogy az ide juttatott pénzek jelentős része visszament a németekhez szóval nem votak olyan nagy vesztesek a mérleg terén
amúgy fogalmam nincs mert nem érdekel, biztos elő lehetne szedni
de ha 20 éve annyira nagyon szar nekünk akkor már régen ki kellett volna lépni
neked azért lett ilyen "csakafidesz" látásmódod mert nyertese vagy a rendszerüknek az építőipar és ami közvetlenül összefügg vele ott most mindenki térdig jár a pénzben és nagyon fidesz fanatikus
asszony unokatesója szobafestő már 2027-re írja a megrendeléseket mert már nyáron amikor beszéltem vele a 2026 teli volt, persze hogy örül a jelenlegi rendszernek 50+ éves és még soha nem volt még ennyi melója mint most
szóval ha a szűklátókörűségról van szó azért ez rád is jellemző, mert azt látod hogy a szakmabeliek meg a társ szakmák most milyen jól hasítanak
Tranzitorszag,logisztikai allomas,osszeszereles volt a cel meg vasarlobazis.
Az hogy raepult barki stadionnal meg kilatoval addig nem erdekelt senkit amig a kulfoldi ceg nyerte,es igy visszavitte a penzt,amint a vitya sajatjainak segitette mar jott is a jogallamisag.
Az M3 koncesszio senkit nem zavart.
Szoval mesz a picsaba ezzel az unios penz öntéssel.
Attól hogy vitya másfelé megy az nyilvánvaló, mert a szocik idejében arra mentünk amerre fütyültek, tönkre is basztak csomó iparágat, mert piacnak kellünk nem termelni...Most meg azért csak vissza lett vásárolva az energia szektor nagy része, amit a világon senki nem adott még el a magyarokon kivül többségi tulajdonba. Az átláthatóságról meg ti szavaztatok amikor a képviselőiteket megszavaztátok...ideologiai alapon.....de még mindig nem mondod mennyi pénzt öntöttek ide számolatlanul és mennyit fizettünk be, illetve mi mindenben szabályoztak le az unióból, hogy ne termeljünk. Nem hiszem, hogy egy mezőgazdasági országból logisztikait kell csinálni, a cukorgyárakat be kellett zárni, az ipar nagy részét szintén mert az az unionak nem jó. Még mindig kis ország vagyunk, és nem feltétlen az a jó ha csak megyünk a többiek után, mert ha nem keresed az érdkeid, a nagyok leszarják.
hát kurvára nem ez látszik mert senki sincs mellettünk, örökké a vitya megy más irányba, ha lenne még 3-4 hasonló ember aki azt csinálja amit a vitya akkor még értelme is lenne,
amikor ide öntötték a pénzt jó volt, amikor kellene visszaadni belőle már nem jó
és ugye csak mi adjuk a pénzt az ukránoknak senki más és utána mi egy fillért se kapnánk egyből
ugye az senkit se zavar hogy ami jár azt se kapjuk meg évek óta mert aki adja az is tudja hogy le van nyúlva a java része évtizedek óta, ami meg garantálná a aátláthatóságot abba meg nem megy bele a vezetés mert akkor megszívná, így is voltak már visszafizetések amit palástolni se tudtak annyira felháborító módon mentették ki a pénzt
Ott van pl a határkerítés épités .....nem jo irányba mentünk mert az unio aszonta asztat nem lehet. Büntetés, nem pedig támogatás. Ehhez képest ma mär több unios ország elismeri és követi példánkat.
Nem jo irány mindig relativ.
Országomat egy lóért.....na kb ez a mostani narrativa amit te meg is ettél.
Tényleg azt hiszed ha ukrájnát letámadják mert az az unios érdek mi kimaradunk, vagy kapunk bärmit is cserebe? A migránsok ide telpitäse tényleg jo ötlet, vagy az energia drágább ha egyáltalán jut nekünk drágán is az jo? Nem értem honnan a fenéből lettél ilyen politikai shomen az utóbbi egy évben ugy, hogy max a csatorna partig jutsz, a valóság meg egy párhuzamos dimenzio neked.
Gondolod hogy kurvára idetol minden pénzt az unio ha az ujränokat mind leszopjuk? Hát nem....a pénzünket is elvárják hogy odaadjuk.
Mondhatsz bármit, de pont te leszel aki ugyanugy leszar majd mindent és vállat vonva kimegy a csatornapartra semmit tenni, két vödör nápolyival.
de ha nem tetszik, ki kell lépni, aztán a kurva nagy nemzeti öntudatunkból majd jól megélünk.......
mindent 2 oldalról kell nézni
amúgy én is 1000 forintért veszem a kenyeret mint te meg a benzint is meg szinte kb mindent
az hogy én nem fizetek század adót se mint te az azért van mert bevétel is század része van, szerintem én egy évben nem keresek annyit mint te pár hét alatt
de ha gondolod beavatlak a nagy titokba hogy nem tudjon egy főgeci se megszívatni, vagy csak egy nagyon kicsit 😁
én még jövő héten dolgozok aztán nagyjából végeztem idénre a melóval, veszek 5 kiló bojlit megtankolom a gépet és karácsonyig el vagyok látva mindennel