Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehát ezt várják el tőlünk. Ebbe a sorba akarsz te beállni. Nem értem mi a baj. Miért hugyoznának a belgák széllel szemben, ilyet csak az orbán tesz, mert akkora náci.
Mondjuk a nagy összhang nyugaton is bomlik. Már tömeges deportálásokért tüntetnek az emberek, csak azt nem reklámozzák.
Twitteren direktben írják az emberek, és a közhangulat is ez, csak pár propagandista próbálja terelni a hangulatot, de mindig leugatják mint most mi téged, Bogyót meg a Rákosi11 csávót 😆
Inikém,bogyo mondta hulye vagy csak nem forogsz. 🤣
A videóhoz: az a baj hogy ami európa 2008-ban volt, 2025-ben már nem az az európa van... ezt látnád te is, ha például utaznál a csatorna partnál messzebb is 🤔
98-ban szavaztam a Fideszre utoljára 🤣 de most 26-ban fogok 😃
Mindegyik lop, mint a szarka, mindegyik hazudik, mindegyik nyomja a saját propagandát - ezeket nyugodtan kivehetjük az egyenletből...
mi marad? az egyik tolja a befogadást meg a buzi kultuszt, a másik meg a megmaradást és a nemzeti öntudatot... nem kérdés, melyiket választom ✌️
én úgy látom a narancs köd itt tényleg kurva nagy, szóval kár is több betűt pazarolni rátok
orbánról meg egy csomó ilyen videókat találni :http://youtu.be/MN3gqOcdPnE
ez nem a legjobb de ez volt az első találat
kár is lenne több időt pazarolni keresésre mert be vagytok oltva narancs színnel
Most már én is úgy látom, hogy te nem vagy normális... igaz hírek a libsi sajtóban? te ezt tényleg komolyan gondolod? 🤔
Pl. Mikor a villkommen kultúr fekák megbaszták a német brűnhildákat szilveszterkor, három napig próbálták eltitkolni mire kipattant...
És abból a 26-ból, amit emlegetsz, melyikben is van nemzeti jobb oldali vezetés?
Orbáncot 15 éve nem tudják elmozdítani és ez nagyon bassza a csőrüket...
Ötven pluszosan azért van ennyi melója, mert az összes fiatal festő vagy nyugaton, vagy a balatonnál dolgozik 😁
ha nem vagy lusta keress rá pár orbán beszédre amikor ellenzékben volt
most pontosan azt teszi ami ellen akkor tiltakozott...... csak sokkal durvábban tolja mint a feri bohócék

ennyit ér az ellenzéki duma
De, lehet. A fidesz is ugy kezdte.
Lehet látni mit akar és hogyan. A buták biztos nem értelemezik az ellenzéki.szerepet, de nem hiszem higy egy gyárat is ha szarul igazgatják hamarabb oda adják a nagy dumás utcárol beeső szélhámosnak, mint annak aki már ott dolgozott előtte is.
peti gyerekről:
ellenzékben semmit se lehet csinálni, szóval vagy nyer és látunk valamit vagy továbbra is egy súlytalan személy marad mint most
az hogy mit látunk nem tudni, de az sejthető hogy a szaros vödröt nem fogja felrúgni, mert ha azt akarná már megtette volna
Viszont a nep be van idomitva hogy barhova utazhat személyivel,meg mehet mosogatni ha akar.Szoval maradni kell.
Az sem igaz hogy semmi pénz nem jon,mert a fele lehivható,és jok vagyunk palyazatban.
Hát nem. Ez a baj, ebből indultok ki. Mélyebben nem merültök el a témában. Ez olyan, mint amikor te mondod nekünk a magyar petizést.
Kicsit mélyebben látunk bele összefüggéseiben. Nem amit mond, azzal foglalkozunk hanem végig gondoljuk. Mondom, először legyenek ellenzékbe jussanak be és mutassák meg mire és higyan képesek. De igy, a semmiből egy év viszonylatában teljesen hiteltelenek. Semmi tapasztalat semmi szakértői allomány, csak a találgatás hogy az eunak higy kéne megfelelni. Aztán a kollár kinga nagyon jó refeencia
Én inkább akkor már arra hajaznék hogy rúgjanak ki,egyik másik eu barom amúgy is azt emlegeti.
szóval fizetünk rakás büntetést, pénzeket visszatartják, a multik hordják ki a lét szóval kurva jó minden
ha kilépünk mivel lenne rosszabb? tök mindegy hogy 2 méter vagy 5 méter mélyen süllyedünk a fosba
kb annyi változna hogy nem tudnának a hülye szabályaikkal basztatni, nem kellene büntiket fizetni, ugyanúgy nem kapnánk semmit mint most, a multik úgy se engednék el a gyarmataikat, az olcsó képzett munkaerőt se dobnák el
szóval nem lenne itt semmivel se másabb, max annyi hogy újra sorba kellene állni a határon
Iagzából a bünti módszees keresés eredménye. Ha vállalkoznál értenéd, igy sose fogod. Bekértek egy évet, a viusgálat tárgya rendben volt. Aztán közőlték, akkor nem.adnák visszq hanem egy másik témakörben lesz vizsgálat. Nagyon korrekt módszer.
Na mindegy is, aki dolgozik hibázik aki nem az sose fog.
Mert szerinted mit fog csinálni magyar peti? Elhozza az ingyen létet? Amiröl szó van egyenesági következménye lesz. Ha értenél hozzá és nem csak a kissé tudatlan petgyártó meg borcsináló vállalkozások tájékoztatására tämaszkodnál, ki tudnád logikázni is
"az hogy ez a peti gyerek nem fogja megváltani a világot azt szerintem minden értelmes ember tudja, ő csak arra kell hogy végre az o1g menetelése megakadjon, és végre az emberek halljanak olyan híreket is amik igazak, és nem egy narancs szűrőn át tolnak az emberek arcába"
De hát Petike már most hazudik folyamatosan mint a vízfolyás
KB mint Gyurcsány "mit csináljuk mit építsünk ? " 😂 😂 😂 utána lévőt mindenki tudja 😐️
Itt a lényeg ha nem tetszik odébb lehet állni de egy ország hogy menjen errébb vagy arrébb . Ott vagyunk ahova anno 1000éve vándoroltunk , és itt csináltunk hazát .
Kilépni az unióból ???????????? Meg van az csinálva hogy csak legatyásodás árán lehessen még a nagy Angliának is nagy nyögés volt ............... akkor gondold el azt kis Magyarországnak mibe kerülne . Le is térdeltetnének rendesen, mondjuk most az el kell ismernem hogy most meg lassan főzik a békát
hol fizetsz engem?????? 2012-ben 20 év meló után voltam 3 hónap munkanélkülin azóta nem kaptam semmit se "ingyen" se támogatott dolgot nem kaptam se bármi mást
ne gondold már hogy kapok egy forintot is bárkitől/bármitől

büntetést meg akkor kap az ember ha hibázik, ok nélkül nem szokás büntetni, pl haverék autószervizében azért volt bünti mert találtak a polcon egy kalapácsot amibe nem volt nyél és mivel sérült szerszámnak minősül és nem volt felcimkézve hogy nem vesz részt a termelésben(van erre valami hülye szöveg nem jut eszembe)
aztán már adták is a 6 számjegyű büntetést, volt olyan dolgozó aki azt se tudta hogy van ilyen kalapács mert régebb óta hevert a poc tetején mint amióta ott dolgozik
az hogy ez a peti gyerek nem fogja megváltani a világot azt szerintem minden értelmes ember tudja, ő csak arra kell hogy végre az o1g menetelése megakadjon, és végre az emberek halljanak olyan híreket is amik igazak, és nem egy narancs szűrőn át tolnak az emberek arcába
aztán meglátjuk mi lesz az ára ennek is, mert semmi sincs ingyen, és biztos nem járunk jól
de ha így marad minden akkor sem

amúgy a parasztok között is van nem kevés hithű fideszes, 99% azok akik ki tudtak puncsolni mindenféle támogatott dolgokat, pl abban biztos vagyok hogy ugyanúgy megválasszák a fideszes országgyűlési képviselőnket mint eddig az elmúlt 30 éveben
ők is felmondják mindig amit tanultak hogy ha a magyarpeti lesz akkor elfogvennimindent jönnek a migránsok emeli a gázárat meg ilyemi
ezt jobban megtanulták mint az iskolában az abc-t
De azért mindent elkövetsz hogy mások ne szokjanak oda ahol te horgászol.Akkor most ez hogy is van?
Rosszul látod. Én nem.sokat nyertem viszont akik nyertek adtak munkát, plusz nem baszogat a nav és hagy is nálam én meg rendesen befizetek hogy téged is meg a többi léhűtőt támogassalak. A komcsi éra alatt csak kétszer basztak meg millios tételben és alig maradt valami. Nem vagyok fideszes, csak másképp látom a oénz áramlást és boldogulást mint te. Sose szavaztan a fideszre, de ezt az ámokfutást ami a tisza részéről van nem kivánom kicsit se. Legyenek már ellenzékben aztán mutassanak fel valamit. Komolyan, még a marki zay is komolyabb volt mint ez a macskajancsi.
ha a komák huncutkodnak akkor nem megyek oda pecázni akkor elmegyek máshova vagy más vízre
de nem fogok ott óbégatni hogy hé koma tedd már el a brokit mert nekem nem tetszik
még mindig azt mondom hogy ha nem tetszik amit az eu képvisel, akkor ki kell lépni belőle, ha meg csak hátrányunk van belőle akkor még inkább ki kell lépni
amúgy az eu tudomásom szerint 27 országból áll, ebből rengeteg esetben 26 ország egy állásponton van/volt és csak magyarország nem szóval itt azért van némi rendszerszintű hiba
és én se kedvelem se a buzikat se az arabokat se semmi faszságot amit az únió talál ki
pl én azt is faszságnak tartottam hogy a kocsmákban nem lehet dohányozni, pedig sosem dohányoztam
szóval nem azt vitatom hogy az eu millió faszságot talál ki amivel a köznépet csontig beszopatjákhanem azt hogy mi ezt akartuk
szóval ha elmész csaposnak egy bárba, és azpár év múlva buzibár lesz és evvel nem tudsz azonosulni akkor nem kell ott lenned, még akkor se ha ebből bármi előnyöd is van
de az gerinctelenség hogy ott vagy, felveszed a fizetésed, és közben mindenhol lázítasz a buzik ellen

az hogy mi csicskának kellettünk az únióba mióta újdonság? ezt első perctől tudta mindenki, lehetett volna kicsit okosabban is csinálni hogy ne szopjuk be ennyire, de mindenképp megszívtuk volna
nem jártunk vola sokkal joban ha a szarul teljesítő gyárainkat meghagyjuk, a tökéseknek lett volna annyi pénzük hogy kivéreztessék az iparukat egy évtized alatt
pl miután lett milka csoki kb senki se vette a tibi csokit, mert a milka jobb volt és nem volt sokkal drágább, így lettünk volna mindennel egyen az videoton hangfal vagy tisza cipő
a kibaszott nagy egónk is közrejátszik meg a nullával egyenlő nemzeti öntudat
vannak országok ahol akkor is a hazai terméket veszi meg a nép ha drágább vagy kevésbé szebb mint a külföldi, na ilyenek mi sose leszünk
és az ilyen népnek nem is jár más vezér csak ilyen gyurcsány meg orbán féle akik mindent is kilopnak a zsebünkből következmények nélkül, sőt még milliók tapsolnak is nekik
Két dolog ...... az hogy beléptünk valamibe de az a valami egy kicsit elkanyarodott akkor mért kellene vele kanyarodni ?
Amikor beléptünk nem volt szó kötelező négerekről meg kötelező buzulásról . Te is lemész a csatorna partra pecázni és mersz ott egy jó pár komát dobáltok meg beszélitek hogy milyen kapás van .... stb Ha jövőre a komák pecabot nélkül kezdenek járni csatorna partra és elkezdenek huncutkodni egy mással akkor gondolom nem állsz be közéjük .
Másik hogy beléptünk EU-ba és küldik a pénzt , na az se csak úgy van ám .Azért nekünk is tenni kellett ,piacot nyitni gyárakat zárni ..... stb
európa elveszett, harc nélkül
aki ezt nem látja az hülye
egy ilyen kijelentés után 100 belgából 100 belgának kint kellene lenni az utcán és meglincselni aki ilyet mond
ha nem teszik akkor úgy néz ki tetszik nekik meg is érdemlik
mi mit teszük a cigánybűnözés ellen? általános iskolában nálunk van pár kis cigó aki terrorizál mindenkit
megoldás? átviszi a szülő más iskolába másik faluba a gyerekét
pedig még mindig kevesebb a cigó mint a magyar , senki nem tesz semmit
az európai fehér ember ki fog halni mint a neandervölgyi.
Közben most hallom, hogy a hetedik AfD politikus is meghalt...