Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rekedtek meg csak próbálják még odázni mindenféle szabályozással kb. mint a klónozást annó(kezeit széttáró)
De hát a fejlődés előbb-utóbb úgy is utat tör(kezeit széttáró) Majd egyszer csak megjelenik a halálosztó magyar péter formájában az ajtódban lő egy lyukat a homlokodra azt azt mondja,hogy asztala viszta bébi(kezeit széttáró) 😅
jelenlegi állás mellett nem
elég jól megrekedtek evvel a mesterséges aggyal
de azért felbax? 😅
hát nem várod te ezt(gondolkodós) pedig eljő(óranézegetős)
A skynet már a spájzban van(kezeit széttáró)
és? Nem férnek el köztetek egyenként? 😅
hüje. Minden retrobuliba részegen vonyítottuk 😅
Ja, és igy is képes badarságot leirni, mert ugye az internetet túrja és oda sok hülyeség is felkerül. Én azt mondom ugyanugy kell alkalmazni mint a gps-t. Fenntartásokkal, de ha tudom mit akarok nagy segítség.
Nem okos és nem értelmes viszont célzottan és gyorsan keres. Szakmai dolgokban hasznosabb mint a google-egyre többen használjuk. Társalogni meg nem kell vele.
Inkabb az hogy amire ramutat,az nem ugyanaz,ismerem meg a gyartojat is.Mas mindkettonek.
az ai-ről még mindig azt gondolja a nép hogy tényleg értelmes, okos, stb?
nagyjából annyi ami tud hogy gyorsabban keres és elemez mint egy átlag ember
majd ha olyat alkot ami még nem volt onnantól kezdődik az értelem
Nekem? nincs egy szál se, kellene a faxomnak... 😅 nekünk viszont van 2200 kb.

ui: bár azért kellene pár, mert 18 éves csajszik sorra jönnek minden évben, de sajna azok se nekem vannak, hanem nekünk 🤣
Na ezt nem néztem ki belőled, hogy ismered 😁
Nem adom fel míg egy darabban látsz(kezeit széttáró) nem adom fel míg életben találsz, nem adom fel míg nem robbanok szét, még akad egy kerék mit tovább vihetnék mi tovább forog méééégggg 😂
Miért adnám fel ha le van írva feketén fehéren.Baszki,a mamlasznak nincs betege.Próbáltam úgy kérdezni a chatgpt mintha nekem az lenne a meggyőződésem mint nektek,mutatom mit írt.És az a helyzet hogy teljesen logikus amit ír,mint már írtqm,mamlasz szeret többnek látszani mint ami.
végül is a teszla még él nem? A lacának is van egy 😅
Látom te sosem adod fel. 😹
Igen, azok, de nem sikerült még őket pótolni... tehát pótolhatatlanok... 🤣
de hát azok halottak(kezeit széttáró)
Ez tény,nem pedig rossz hír.
Tudom,szerinted neked vannak betegeid.Hát nem tudom,de az biztos hogy én nem vagyok a betege a háziorvos vállalkozásában dolgozó embernek.
Tudom, mi a bújtatott, csak innentől ezt már nem tudom komolyan venni 🤣 Pótolhatatlan ember meg nincs, ez is nyilvánvaló 😃
...bár jobban belegondolva tudok két pótolhatatlant, da Vinci meg Tesla. Rossz hír: te sem vagy az.
Igen, ezt írta neked az AI, én meg leírtam, hogy van valójában. Mi a kérdés?
A bújtatott azt jelenti hogy alibi állás.Olyan mint a tiéd.Tudod,aki nélkül hibátlanul meglenne a cég.
Akkor újra!
😹 😹