nem volt közel sem olyan hosszú a wiki mint akár a tomcat-es. Azt is végig olvastam és ezt is(kezeit széttáró) Na álljunk már meg egy kicsit.(gondolkodós)
Azért mert direkt 36,népszava,444, v.s,hu és átlátszó akkor tényleg nincs semmi alapja sem??? Ez az egész meg sem történt? Holokauszt tagadó vagy te is mint
zotya(kezeit széttáró) Be kell látnom veletek kapcsolatban ininek tényleg teljes mértékben igaza van.(kezeit széttáró) Nektek a fidesz propaganda nullára mosta az agyatokat
Elmondtam minden egyes alkalomman mindentől függetlenül baj lett ha nem a fidesz vitte volna ezt az időszakot. A liberális baloldal pont ugyanúgy lenyúlta volna az egész országot meg most még szarabbul is élnénk sokkal jobban(kezeit széttáró) Én azért szavazok rendíthetetlenül tót laciékra már 2010 óta, mert szeretném már ha valaki éket tudna verini az ország kifosztása és a magyar nép közé(kezeit széttáró) Ez a folyamat csak lassan indult el de elindult. A végrehajtó maffia csak a jéghegy csúcsa. Ezt is csak lassan szivárogtatva. Okosan nem lövi el laca az összes puskaport hisz áprilisig ki kell tartania(kezeit széttáró) Itt még olyan ügyek elő fognak kerülni, amiről minekünk most még sejtelmünk sincs. Áprilisig a kormánytagok legalább fele vád alá lesz helyezve általa(kezeit széttáró)
Olaf jelentést akartok? De hát tele van velük a net hülyék 🤣
Tessék itt az eredeti, eredetiben 133 oldal és jó szórakozást hozzá 🤣
Mit vagytok úgy oda, tiborc akkoriban (2010 körül) kezdte a szakmát... szerintem mindenkinek jobb lett volna, ha azon a szinten marad, de mostanára sokkal jobban belejött, nagyon ügyesen pályázik állami pénzekre - szerintem jó kapcsolatai lehetnek 😃
Ezzel az a baj, hogy azért fos a wiki és csak hülyék hozzák bizonyítéknak, mert az, hogy el sem olvstad a végéig az tuti, másrészt megnézted a hivatkozásokat,. hogy mi alapján fércelték ezt össze?
direkt36, népszava, 24.hu, 444, mno, vs.hu, de hol itt a hivatalos? És még az mno is a átlátszót idézi.
ja tudom és semmiféle alapja nincs is 😅 Azért egész európai olaf vizsgálta és legádázabb csalásra hívta fel a figyelmet. A feljelentések okán a magyar hatóság is vizsgálta valahogy azok még sem találtak semmi látnivalót 😂 utoljára hadházy jelentette fel őket akkor sem lett ügyészségi szakaszra alkalmas csak európa többi részén. Valamiért vissza kellett fizetni azt a 13 mrd biztos mert minden rendben találtatott 🤣
de hagyjuk is az eliosz ügyet az fidesz mércével kb. akkora dolog mint a világ legnagyobb jéghegyéből kinövő jégcsap 😅
Tulajdonképen ez az eset csak megmutatta a felépített szervezeti működésüket 🤣 Az állam kárára haszonszerzés céljáéból bűnszervezetben elkövetett különösen nagyértékű csalás sikkasztás, hűtlen kezelés és hatalommal való visszaélés.
Bár azt elfelejtettem hozzátenni az átminősítést azt ők fizették (gondolkodós) Szóval szántóból, legelőből, erdőből hektáronként 3 milláért minősítettek bányára majd a kitermelés után 3 milláért minősítettek vissza(gondolkodós) Szóval igazából neki 9 misi volt egy hektár szóval nem 120 forintért jutottak 1 m3 homokhoz hanem 360 forintért amit 10 ezerért számláztak maguk között szóval már is sokkal jobb az arány 😂
tanusíthatom(meghajlós) Én nem kötöttem velük szerződést elmondtam adnak legalább 500 forintot köbméterenként ám legyen(meghajlós) Kinevettek(kezeit széttáró) Azt mondták akkor találnak mást(kezeit széttáró) Mondtam is nekik még szép, hogy találnak ha hangácson nem találnak elég homokot az útépítésükhöz akkor egy sivatagban sem 😂
tudnék. Van saját tapasztalat is. Megkerestek 5 éve, hogy vennének homokot az m44 alá tőlem(meghajlós) 3 millió forintért hektáronként 🤣
Szóval úgy volt, hogy a termőt letolják ami meg nem is nagyon van homokon 😅 kiszednek 2,5 méter homokot majd a termőt visszatolják. és visszaminősítenek
bányáról erdővé. Nos egy hektár 10 ezer négyzetméter szóval 1 hektárról kijön 25 ezer köbméter homok osztva 3 millával= 120 forintot adtak volna 1 m3 homokért 🤣
Persze a sok hülye odaadta nekik azok annyit láttak csak, hogy 10 hektár után jön 30 milla meg 10 évre gajra teszik a területet 😅 Nos ők ezt köbméterenként 10 ezer forinttal számolták
el építésbe amit 120 forintért megvettek 🤣 úgy, hogy szállítási költség minimális volt nem 30 kilométerről kellett vinni a homokot hanem alá kellett tolni az útnak 😇
Egyrészt nem volt tizszeres másrészt az energia szekgorát egyetlen épeszü kormány se adja el külföldre. De ha tizszeres áron vettél is vissza, a kézben tarthatóság és az ellátás biztonsága okán mindenképp szükséges volt. Ezzel a nyomorult olajjal is sarokba akarnak szoritani az eu hős vezetői, nemhogy most hogy lehetőségük lenne az árammal.
Amugy meg megint nem értem a nyüszögést, az áramot egyetlen külfőldi se adná előállitási áron alul. A 36 ft erősen olcsó, még akkor is ha drágálljál a szállitási és ütemviteli dijakat.
De megnyugtatlak. (meghajlós) Ezeknek minden egyes ügyletük ilyen volt és nem volt kivétel 🤣
Bár én már várom mikor mehetünk a pancsóaréna mellől a felcsúti kisvasúttal bicskéig 😂
Na sikerült(meghajlós) Szóval ti elvakult fidesz bírkák itt is láthatjátok, hogy az igazság mindig győz csak idő kérdése 🤣
Azért mert direkt 36,népszava,444, v.s,hu és átlátszó akkor tényleg nincs semmi alapja sem??? Ez az egész meg sem történt? Holokauszt tagadó vagy te is mint
zotya(kezeit széttáró) Be kell látnom veletek kapcsolatban ininek tényleg teljes mértékben igaza van.(kezeit széttáró) Nektek a fidesz propaganda nullára mosta az agyatokat
Elmondtam minden egyes alkalomman mindentől függetlenül baj lett ha nem a fidesz vitte volna ezt az időszakot. A liberális baloldal pont ugyanúgy lenyúlta volna az egész országot meg most még szarabbul is élnénk sokkal jobban(kezeit széttáró) Én azért szavazok rendíthetetlenül tót laciékra már 2010 óta, mert szeretném már ha valaki éket tudna verini az ország kifosztása és a magyar nép közé(kezeit széttáró) Ez a folyamat csak lassan indult el de elindult. A végrehajtó maffia csak a jéghegy csúcsa. Ezt is csak lassan szivárogtatva. Okosan nem lövi el laca az összes puskaport hisz áprilisig ki kell tartania(kezeit széttáró) Itt még olyan ügyek elő fognak kerülni, amiről minekünk most még sejtelmünk sincs. Áprilisig a kormánytagok legalább fele vád alá lesz helyezve általa(kezeit széttáró)
Olaf jelentést akartok? De hát tele van velük a net hülyék 🤣
Tessék itt az eredeti, eredetiben 133 oldal és jó szórakozást hozzá 🤣
direkt36, népszava, 24.hu, 444, mno, vs.hu, de hol itt a hivatalos? És még az mno is a átlátszót idézi.
de hagyjuk is az eliosz ügyet az fidesz mércével kb. akkora dolog mint a világ legnagyobb jéghegyéből kinövő jégcsap 😅
Tulajdonképen ez az eset csak megmutatta a felépített szervezeti működésüket 🤣 Az állam kárára haszonszerzés céljáéból bűnszervezetben elkövetett különösen nagyértékű csalás sikkasztás, hűtlen kezelés és hatalommal való visszaélés.
Szóval úgy volt, hogy a termőt letolják ami meg nem is nagyon van homokon 😅 kiszednek 2,5 méter homokot majd a termőt visszatolják. és visszaminősítenek
bányáról erdővé. Nos egy hektár 10 ezer négyzetméter szóval 1 hektárról kijön 25 ezer köbméter homok osztva 3 millával= 120 forintot adtak volna 1 m3 homokért 🤣
Persze a sok hülye odaadta nekik azok annyit láttak csak, hogy 10 hektár után jön 30 milla meg 10 évre gajra teszik a területet 😅 Nos ők ezt köbméterenként 10 ezer forinttal számolták
el építésbe amit 120 forintért megvettek 🤣 úgy, hogy szállítási költség minimális volt nem 30 kilométerről kellett vinni a homokot hanem alá kellett tolni az útnak 😇
Erre hivatkozni balgaság. Kb mintha a fészbukra utalnának
Na turjal elo hivatalosat,ezt barki szerkesztheti.🤣
Amugy meg megint nem értem a nyüszögést, az áramot egyetlen külfőldi se adná előállitási áron alul. A 36 ft erősen olcsó, még akkor is ha drágálljál a szállitási és ütemviteli dijakat.
Bár én már várom mikor mehetünk a pancsóaréna mellől a felcsúti kisvasúttal bicskéig 😂