Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ezert kellenel a gazdasagi miniszter helyebe,mint egy falat kenyér. 🤣
Meg azert mert mindenhez IS jobban ertesz.
Csak a vödrös napolyit kell elzarni.🤣
mert én nem szeretek másokat megszívatni... ilyen ember nem illik bele a jekenlegi miniszteri garnitúrába
amúgy ami most van simán hoznám én is, ha nincs pénz valamire szerzünk még hitelt, ilyen egyszerű

amúgy nem kopogtattam a kereket kereskedő voltam, meló 90% pc meg papír munka volt

nem az a vicc hogy pro vagyok hanem az hogy a nép mennyire nem vagy félre tájékozott
Te meg nem is ertem miert nem kóka helyett lettel gazdasagi minszter,a mavos kerek kopacsolas helyett.
Annyira pro vagy mostansag. 😆
20-at? Baszki lölő 1500-nál tart de az csak egy légyfing. Minden vállalat az övéké annak az értéke a fél ország értéke baszki 😅
Bazdmeg pipi,kb 200x leirtam hogy van sibolas,a hatartalan merteket nem latom,felfogod vegre.az 50 neres nem tett el egyutt 20 milliardot 11 ev alatt,es az ez evi koltsegvetes 42e mliard.Szorozd be 15 el a koltsegvetest.
Bar aki nem boldogul egy meki appal attol nem varom el hogy penzosszegek nagysagat atlassa.
neki is szopó lesz ha véget ér az ingatlan mutyi
most még nem látja senki a végét mert újabbnál újabb támogatásokat szórnak ki
amúgy ez már a spanyoloknàl se jött össze tizensok éve de mi azért még erőltetjük....
nyilván azok fognak a fideszre szavazni akiknek nem lett jelentősen rosszabb a helyzete és nem szeretnének bizonytalan változásokat ezért vagyok én is jobboldali szavazó. Lássuk be azért ezeknek az aránya jelentősen csökkent az utóbbi években.(kezeit széttáró) De ilyen alapon csak te vagy vödörbe a saját kis vállalkozásodból indulsz ki persze ez teljesen természetes hisz mint alant is írtam mindenkinek a sajátja a legfontosabb legyen ez család, anyagi javak és jövőkép(kezeit széttáró) 2025-ben látod már annak is örülni kell ha valaki eléri a 2-3 évvel ezelőtti eredményeit. De sajnos nem mindenki ilyen szerencsés(kezeit széttáró) Mindentől függetlenül nem is erről indult a beszélgetés hanem a nyílvánvalóan nagyfokú síbolásokról aminek se szeri se száma és ezt látja a választó.(kezeit széttáró) Te nem akarod látni pedig te is tudod ott van az orrod előtt. (kezeit széttáró) Úgy is bukni fog az akinek bukni kell ez ellen már nem lesz rogáni gyógyszer, főleg ha ő is megy(kezeit széttáró)
mondjuk úgy hogy amióta ismét egy csomó államkötvényt kiszórtak azóta erősödött a forint
szóval még mindig a kölcsönökből játszák a faszagyereket.....
majd szépen lemegy az árfolyam ha vissza kell vásárolni
Csak trendként irom le hogy 24 3.negyedevtol növekvő forgalmam van,25-jan-februarban volt elozo honaphoz visszaeses de csak az elozo honaphoz kepest majd wgy majusi laposabb honap,azota trendszeruen novekszik ugy hogy mar a 3 negyedev akatt megvan a tavalyi 89% es meg van egy negyedev.
Remelem a 23-as evet elerem,es legalabb kozelitek a 22 es csucshoz.
Kb en ezt erzem.
Nomeg miota elzavartak matolcsit 15 forintot erosodott a forint.
Es ahogy nezem a kulfoldi gazdasagi adatokat sehol sincs konjunktura 22 óta.
Teljesen igazad van(meghajlós) Mindenki a médiabefolyást látja. És mindenki a saját bőrén tapasztal(kezeit széttáró) Én is.
Neked kellene megértened ezek alapján választ az átlag polgár. Senkit nem fog érdekelni, hogy külföldön lopnak e vagy sem vagy milyen mértékben.(kezeit széttáró) az átlag polgár azt látja, hogy kovid előtt 2 szer ment a család nyaralni és fel mert venni hitelt néhány évre a rönó klióra. Akár narancs színes felárral is. Mert a java részét össze tudta rá kuporgatni, mert elérhető áru volt. Most azt látja egy átlag családi autó az akkori lakása értéke. A fiatal azt látja, hogy a 15 millás lakások most 50-60 millák az élelmiszerek épen 3-szor annyiba kerülnek mint 5-6 éve fizetése meg 250 ezerről 350 ezerre változott amit a fizetés emelkedés és az adókedvezmények nem befolyásolnak jelentősen vásárló értéken(kezeit széttáró) Pedig ő nem csinált az életben semmit sem másként eljárt reggelente dolgozni és
gyűjtögette a pénzt a jövőjére. Amit lát az az, hogy még is kicsúszik a lába alól a talaj(kezeit széttáró) És baromira nem vigasztalja az, hogy esetleg külföldön sincs ez másként hisz egy átlag ember akinek a saját családja a javai és a jövője a legfontosabb életében.(kezeit széttáró) Ebbe a környezetbe mire vállaljon gyereket? Mire vegyen fel hitelt az akinek nincs családi háttere? és igen elhiszi, hogy orbán patás minden baj okozója(kezeit széttáró) A bal oldal már attól is jobb, hogy el tudja ezt velük hitetni mert az ő csatornáikon éri el őket nem az mtv1-en. És a csatornáikon a fiatalok azt látják, hogy sorra buknak meg a politikusok akik eddig az országot irányították(kezeit széttáró) és egy 60 pusztás hadházy-puzsér haknira többen elmennek mint nálunk a hó végi vásárba(kezeit széttáró) Ilyen alapon mindenki egy vödör mélyén van. Mindettől függetlenül nem győzöm hangsúlyozni, hogy a baloldalnak nem szabad teret engedni mert akkor tutira végünk. Nagyon rezeg a léc a "csak orbán ne" eléggé összetartja a baloldalt. Ezek pedig minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy így legyen. A polgárpukkasztás, az úrizállás, a nagyképűsködés a flegmázás, most már a fenyegetőzés is olyan hab a tortán ami nem segíti a népszerűségüket(kezeit széttáró) Rogánnak, lázárnak, gulyásnak, meg a többi 10-15 főkolomposnak már rég valami nagyon távoli országban kellene lenni nagykövetként ahonnan hírük sem érkezik lölőt meg már 10 éve el kellett volna sikkasztani valamerre(gondolkodós)
Lofaszt latsz te,a beka tobbet lat a vilagbol egy vödör mélyén mint te.
Es felfogni se tudod ami kicsit latsz.
Azt amit esetleg latsz az a mediabefolyas.
én átlag ember vagyok, legalább is ennek tartom magam. Én pont ezért látom az átlag emberek szemszögéből a most zajló eseményeket(kezeit széttáró) Az átlag embert nem fogja érdekelni, hogy a környező országokban is ez a helyzet van még ahol rosszabb is(kezeit széttáró) Itt most a síbolásokról van szó. Nevezheted ezt protekcionalizmusnak is. (kezeit széttáró) Az átlag szavazó nem az alapján fogja húzni az x-et, hogy mi történik külföldön(ujjával nemet mutató) Az átlag ember azt érzi, hogy szarabbul él mint 4 éve és szeretne jobban élni. Berobbant egy párt teljes mértékben a fidesz hibájából és most ebben látnak lehetőséget. Főleg a fiatalok. Azok akiknek kilátástalan a jövője. Azok a fiatalok akik családi háttértámogatás nélkül nem fognak tudni egyről a kettőre jutni. Pont ez hozza magával a születésszámok csökkenését is. Ebből a protekcionalizmus-ból mit valósított meg a fidesz? Persze visszavásárolta a stratégiai vállalatokat de ugyan azzal a lendülettel zsebre is vágták őket.(kezeit széttáró) megvédi a hazai cégeket? Te ezt látod a saját vállalkozásodon? lassan már nem lesz mit megmenteni a cégek 70-80%-ban külföldiek ezek adják a foglalkoztatottságot. Vagy neked hány alakmazottad van? tisztán látszik, hogy mára elfogyott a hazai ipar és a kereskedelem csak kerülj egyet gödöllön a belvárosban vagy pesten bármelyik utcában mit látsz még magyarnak? magyar már nem gyárt és nem kereskedik számottevő módon. Ami még magyar lenne idegenforgalom mezőgazdaság egy része építkezések az mind neres többségi tulajdonban van. (kezeit széttáró)
Nézd át mit jelent az általad oly sokat emlegetett protekcionalizmus. Szed pontról pontra azt majd rá jössz, hogy amit vityáék ma csinálnak az inkább a szabadrablás definíciója(kezeit széttáró) ininek teljesen igaza volt amikor azt írta ő is várta ezt, hogy megerősítsék ezt a réteget és úgy működtesse amagán tőke, hogy az mindenki számára jó legyen. De láthatólag nem ez történt mert államilag felhízlalják, elmagánosítják mert hát elvesztik a közpénz jellegüket 😅 aztán kifacsarják ezeket a vállalatokat majd eldobják(kezeit széttáró)
Mar mondtam kurvasokszor,van korrupcio,es van protekcionalizmus,viszont ezt a "merhetetlen a merteke" ez bullshit,csak olvassatok.
Atlagos keleteuropai mindenhol jelenlevo tuti van.
De egy merhetetlen mertek nincs.
Viszont ezt te sosem fogod latni,sehol ha jon egy uj nyugati erdekeket jobban ervenyesito garnitura,mert lecsavarjak a mediaviszhangot.
Annyit latsz hogy hirtelen lolo émásza helyett egy spanyol cegnek fizetsz villanyazamlat.
ez a mérhetetlen lopás már takargathatatlan. Van párszáz ezer fideszfan mint frici és zotya. talán félmillió(kezeit széttáró) Ezek azok akiknek ha vitya házhoz menne a macsétáddal és levágná az egyik karjuk brahiból akkor is elmennének szavazni rájuk mert a másik kezükkel még tudnának x-et húzni a fideszhez 😅 A többi 2 millió aki erre-arra befolyásolható. Ezért megy az ádáz küzdelem de hát minden választás előtt ezért ment. Már olyan ígéreteket hallhatunk mind két oldalról ha ennek tizede megvalósulna dubaj csak a küszöbünkig jöhetne 😂 Aztán a jövő év eleji bombák robbantásához most úgy tűnik csak a baloldalnak van muníciója. Hisz ők 16 évig nem tudtak nyúlni a közösből ellenük nem lesz semmi kézzel fogható. (kezeit széttáró) Visszamenni a 4-es metróhoz meg sukorói telkekhez meg nem fog eredményt elérni 😂
Én nem hiszem, hogy meg fognak lepődni rajta, hogy választásokig csúnya dolgok derülnek még ki(kezeit széttáró)
Akár minden napra juthatna egy újabb ügy ami már rég megtörtént és a bizonyíték is van róla. De hát nem lehet az atomokat felrobbantani a végső ütközet előtt mert nem lesz hatékony 😅 Ha minden napra kihoznak egy újabb botrányt az se jó mert rövid időn belül immunissá válik rá a társadalom(kezeit széttáró) ennek a hadviselésnek pszichológiája van. (kezeit széttáró) A végrehajtós ügyek az árvaházi ügyek csak kis gyutacsok(kezeit széttáró) Menet közben áprilisig ebből szórnak el majd néhányat és esetleg egy-két közép hatású is be lesz vetve csak az érdeklődés fenntartása érdekében, amivel elkezdik levenni a figurákat a sakktábláról. Aztán a börtön fenyegetettség okán lesznek itt vallomások bőséggel amire zotyáéknak meg lesz a bizonyíték 😅 mert nem hiszem, hogy minden kormánytag profi hazudozó. (ujjával nemet mutató) El kezdik felemészteni a táborukat majd nem lesz már a zászló sem egy.(kezeit széttáró) Vádalkuk lesznek. Az igazi bombákjanuár-februárban és márciusban esnek számításaim szerint.(gondolkodós) A fidesznek most kéne qrva gyorsan makulátlan új arcokra cserélni a régit mert réginek a fele sem lesz szabadlábon áprilisig 😅 Ettől függetlenül szerintem a 16 év lendület most még továbbviszi őket minden nehézség ellenére. Kulcsdöntő inkább 2030 lesz. Kis szerencsével az sem a liberálisok bulija lesz akkor végünk lenne. (kezeit széttáró)
én nem adtam el semmit ahhoz nem volt túl jó az ajánlat 😅
Tehát az elios olaf jelentésé nem is létezik valaki csak kreálta aztán szétterjesztette az interneten(gondolkodós)
Ravasz terv 😅
szerintem a világon nincs egy függetken szervezet sem
esetleg olyan akik azt gondolják hogy ők függetlenek
szerintem a szokásos kötözködés 😅
ennyire zotya nem lehet hülye 😅
Az hát. Soros pénzéből csak az lehet.
https://tasz.hu/kiemelt-tamoga...
Valamiért a sajat homokrol készitett szamlai nem kerulnek fel meg utana a tovabbszamlazas.
De szerinted a Tasz micsoda?
Fuggetlen jogvédő civil szervezet?🤣
ez most csak a szokásos kötözködés?
vagy ténylegesen ilyen fogyatékos lettél??
Tasz?
Pipikém,te egyre hülébb vagy,és ez nalad nagy teljesítmény,a wikit legalább mindenkinek lehet szerkeszteni.🤣
4 ponttól érdemes olvasni. Tulajdon képen azt jelenti, hogy a fidesz ezzel az üggyel verte az első léket a hajójába. a víz áramlik befele a lék napról napra egyre nagyobb. Nagy lecke volt ez az úniónak de tulajdonképen a magyar ügy világított rá, hogy módosítaniuk kell a szabályokat és az ahhoz való hozzáállást. Az, hogy úniós forrásokat tartanak vissza azóta is az ebből a konkrét ügyből ered. Lehet azt mondani a fidesz itt hagyta el a kispályát(kezeit széttáró) Ettől függetlenül most még hajszál híján meg fogják nyerni a választást, mert még viszi őket a lendület de a következő négy év már toroczkaiékról fog szólni(meghajlós)
Ami szerintetek meg sem történt(kezeit széttáró)