Ezt most nem vágom... az is a Zorbán bűne, hogy szárazság van? 😂
A parasztok meg kussoljanak inkább, csak felveszik a terület alapú támogatásokat, oszt' felélik inkább, mint hogy a termelésre (öntözésre) költenének... a legtöbb már nem termel lófaszt se, teljesen át akarják venni az osztrák gazdák módszerét, akik 3 db tehénből meg a szubvencióból szépen megélnek az Alpok oldalán - csak az osztrákoknál libsi kormány van, oda áramlik a lé, meg azok eddig is "egyenlőbbek" voltak.
elmúlt másfél hónapban legalább 100 ember siránkozásait hallgattam
többségének nem volt olyan vészes a helyzete(szerintem) de ahogy látom a vidéket egyre szarabb a helyzet, pl már a gyümölcsösöket de még a szőlőket is öntözni kell mert kiszárad ha nem öntözik, ha öntözi akkor azért a haszon igencsak lecsökken
ezt azért a városi nép nem látja csak azt hogy pest környékén sorra épülnek a bádogból épült telephelyek
egyik ember épp idén szed ki 200 termő szilvafát mert már a 3. éve mínuszos a termelés és nem akar többet várni arra hogy hátha minden fasza lesz, eddig a szőlő fedezte a veszteségét de beleunt
a többit nem nagyon jegyeztem meg de mindnenk volt valami baja, a szilvást is azért jegyeztem meg mert a 200 egész kerek szám
ezt csak azért írod mert irigy vagy
lehet hogy mi egy vödörben élő békaként nézzük a világot de te kb a béka seggén át nézed a vödör alját mert kb ennyit látsz a világból a bútorboltod sötétjében
Szerinte ehhez már kell😆 Azért ne érts félre a haverjaidra nem tudnék szavazni😆 Ahhoz minimum az kellene, hogy bogyó a szavazófülkében mögém lopózon és zongorahurral fojtogasson miközben irányítaná az X behúzó kezem😂
Vagy beultel a pap helyett a gyontatoba?