Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh,hat hallgatni tudsz,a csatornapart olyan lehet mint a deakon az aluljaro.
Vagy beultel a pap helyett a gyontatoba?
Ezt most nem vágom... az is a Zorbán bűne, hogy szárazság van? 😂
A parasztok meg kussoljanak inkább, csak felveszik a terület alapú támogatásokat, oszt' felélik inkább, mint hogy a termelésre (öntözésre) költenének... a legtöbb már nem termel lófaszt se, teljesen át akarják venni az osztrák gazdák módszerét, akik 3 db tehénből meg a szubvencióból szépen megélnek az Alpok oldalán - csak az osztrákoknál libsi kormány van, oda áramlik a lé, meg azok eddig is "egyenlőbbek" voltak.
😂😂😂😂

https://www.facebook.com/share/v/14NFXG5yxXF/
elmúlt másfél hónapban legalább 100 ember siránkozásait hallgattam
többségének nem volt olyan vészes a helyzete(szerintem) de ahogy látom a vidéket egyre szarabb a helyzet, pl már a gyümölcsösöket de még a szőlőket is öntözni kell mert kiszárad ha nem öntözik, ha öntözi akkor azért a haszon igencsak lecsökken
ezt azért a városi nép nem látja csak azt hogy pest környékén sorra épülnek a bádogból épült telephelyek
egyik ember épp idén szed ki 200 termő szilvafát mert már a 3. éve mínuszos a termelés és nem akar többet várni arra hogy hátha minden fasza lesz, eddig a szőlő fedezte a veszteségét de beleunt
a többit nem nagyon jegyeztem meg de mindnenk volt valami baja, a szilvást is azért jegyeztem meg mert a 200 egész kerek szám
Az egesz hulyeseg volt kiveve az hogy mint béka a vödörben a ti latasmódotok. 😆
azért nagy okosan megragadtad a lényeget 🤣
Na latod ezert vagy hulye.
Fogalmad sincs a butorbolt milyen világos.
ezt csak azért írod mert irigy vagy
lehet hogy mi egy vödörben élő békaként nézzük a világot de te kb a béka seggén át nézed a vödör alját mert kb ennyit látsz a világból a bútorboltod sötétjében
annyi esze van hogy azt felfogja hogy ami van az nem jó
persze a dk nem lenne jobb választás, de legalább a köpcös agymenéseit nem kellene hallgatni
Te is a hulyebbek koze tartozol pipivel.
...mármost arra gondolsz, hogy dk-s Bogyó a "normálisabb"? 🤣
ezek a fidesz fanok egyre bizarabb felfogásúak aztán a normálisabb ember ezen felbassza magát 😂
én úgy sejtem de most kivételesen okot is adott rá 😅
Megint? 🤣
Szerintem most kawán szívta fel magát 😁
Megin berágott,most istenbizony nem miattam.
30-30-30% fidesz-tisza-mihazánk lenne a legideálisabb
akkor 4 évig nem történne semmi 😂
Apropó bogyó megint lelépett?
Szerinte ehhez már kell😆 Azért ne érts félre a haverjaidra nem tudnék szavazni😆 Ahhoz minimum az kellene, hogy bogyó a szavazófülkében mögém lopózon és zongorahurral fojtogasson miközben irányítaná az X behúzó kezem😂
Hát akkor minden rendben. Isten óvjon ezektől 😄
Ja......
Szerintetek?
Magyar Péter friss Facebook-bejegyzésében felszólította Orbán Viktort, hogy távozzon a közéletből.
Mondom hogy nem erted egy ceg erteket.
De mindegy.
ha valaki felkér rá akkor megyek
de csak hogy örülj 😂
Várjál, nem mondta hogy melyik 50-re gondolt... Akkor lehet benne igazság.
Ennyire hülyének én sem gondolnám... Vagy szed valamit? Narancsos pirulát?: