Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy az amerikai nagykövet 😅
meg a komplett rtl klub 😅
én voltam kint régen az október feszten. Akkor még nem volt migráns de azok nélkül is pont ugyan ilyen volt higyjétek el 😅
vicces fiúk nagy buli ez 😅
elhúzogatnám előled a halakat hamar megutálnál 😅
lenne rend elhiheted. Szerintem átalakítanám a környéket egy kicsikét(gondolkodós) Az, hogy 7 autópályát zsúfoltak be egy körgyűrűre csak gratulálni tudok hozzá.(fejét fogó) Mondjuk nagy sokára lett legalább 3-3 sáv azért a problémát nem oldotta meg (kezeit széttáró)
hát ez az(kezeit széttáró) Pedig sok ötletem lenne(meghajlós)
elméletileg mind magyar teszkó globál magyarország zrt, audi hungária és a többi(kezeit széttáró)
Hát nem. Minden második híd egy vad átkelő. Onnan ismered meg, hogy van rajta egy tábla ami medvét ábrázol. 🤓 Horvátországban a velebitet 2 helyen fúrták meg ahol mi járunk összesen 11 kilométer csak ennek a költségéből simán kijönne komplett m7-es nulláról felépítve 😅
Aztán az országban van annyi alagútjuk ha összetolnák őket át lehetne menni az Adria alatt hosszába 😂
6 kilométer hosszú alagutakkal 😅
bár alagút nálunk is lett épen az M6-oson. 4 is. Ebből kettőnek vinni kellett a tetjére földet különben nem tudtak volna mit átfúrni na ezen is volt egy kis csörte mint az M7-es viadukton annó 42 mrd-ért
okosabbnak gondoltalak 😆 Ki van itt találva minden kérem szépen(kezeit széttáró)
kárpótolta az, hogy kivágta körülötte a fákat 😂
a fidesz még 30 év után is kormányozni fog a kilátóival együtt 😅
Mert nem tudjuk ki Zsolti bácsi, ahogy te is írtad . 😉
A bentmaradt egyének azért ismertek a nyilvánosság előtt.
🙈 🙉 🙊
Ja, oké persze kiveszem a sorból ha te mondod nyilván. De miért vegyem ki a sorból?
Nekem aztán tehetnék kötelezővé, akkor sem lenne gusztusom egy férfivel hetyegni 🤣
Gondolom azért gondolod így mert a fiad 25éves és még nem láttad nővel.Így azért kínos lenne utálni a buzikat.
Igen,ezt jól összehozták.
Nem a buzisággal van a baj, hanem az hogy kötelezővé akarták tenni. Amióta Trump van már annyira nem nyomatják ezt valamiért.
Zsolti bácsit vedd ki a sorból!
Marad meg bőven vesézni valód.
ha fiúkat szállítottak neki akkkor buzi ha gyerekkorúakat akkor pedo is
nem politika de szép mutatvány 😃
https://www.youtube.com/shorts...
De hát ha nem tudod ki akkor miért írtad, hogy buzi meg pedo?
ha tudnám leírtam volna a teljes nevét
eddig csak annyit tudni létezik egy zsoltibácsi
Ismét nagy taps a valósághajlító sajtónak. Ez hat éves sztori. Meg aztán kiderült, hogy nem is kokain, hanem Wiesn Kok.