ugye azt tudod, hogy a te fajtád égetett máglyán sok tízezer embert a középkorban? Szerintem engedd el ezt a hívős baromságot és ne fanatizáld magad tovább. A szektából meg szép csendesen feltűnés nélkül vonulj ki hivatkozz valami betegségre(kezeit széttáró) Pénzt meg ne adj nekik többet(kezeit széttáró)
Hát legtöbbünk ezzel az úr jézus krisztussal sem találkozott még. Meg úgy tudom egyébként is 33 éves korábban elpatkolt. Ellenben Évát szerintem sokan levartunk már világszerte 😂
Nekem eleve ez az oldalbordás sztori is sántít (gondolkodós) Mifelénk eddig még mindenki baszott egy új életért 😅
Meg volt ez a szűz Mária spiné. Nekem ott sem tetszett ahogyan fogant 🤣 Szerintem felejtsd el ezeket e hívős szektás baromságokat. Egyrészt nem is áll jó meg buta emberek kapaszkodója a hit. Parkolóba elkaptak mi? Vagy csöngettek egy szombat délelőtt te meg beengedted őket és megtérítettek? 😅 Isten nincs és nem is volt és nem is lesz. Zsidó igen 🤣 Már csak onnan is tuti vagyok, hogy nincs isten mert megint nem én nyertem a 7 mrd-ét az 5-ös lottón pedig becs szó beküldtem 😅
hát ez nagy tévedés. Hiszen korrupció nélkül nincs fejlődés. Egy politikust hol érdekelne, hogy hol milyen út vagy autópálya épül fel? De amikor a pénz miatt érdekelté válik hát felépül. Ha valaki nincs korrumpálva érdeke sincs. Hisz a fizetését akkor is megkapja ha nem fejlődik semmi(kezeit széttáró)
többezer éves mondatok vannak benne, többszörös fordítások után, szerintem a jelentésük a homályba vész, szóval minden csak nem tény ami le van írva, még akkor is ha volt is bármi alapja
Elvileg nem, illik szó szerint venni hisz megíratott! Viszont mégis mindenki úgy facsarja, magyarázza, kiemel vagy elhallgat részeket ahogy épp az érdeke megkívánja. Ebben a szekták élenjárók amit persze tagadnak főleg azt, hogy szekták lennének mondván csak az ő magyarázatuk a helyes.
Engem sarokba tudsz szorítani könnyen de az tudatlanságomból fakad
Mivel nem vagyok mindet tudója bibliának
És nagyon megtisztelgő és hízelgő de akkor is az igazság az hogy mert az én tudásom hiányos az nem azt jelenti hogy a biblia téved vagy magának ellentmondana max én vagyok tudatlan . És már pedig bizony van sok tudatlanságom nekem is bibliával kapcsolatba de bízom benne hogy majd meg világosodok apránként
az elmúlt sok században azért szinte minden kérdésre kitalálták már a nekik tetsző választ, de azért még mindig vannak pontok amivel sarokba lehetne szorítani őket
ekkor jönnek az aduász mondatok:
isten útjai kifürkészhetetlenek
ne kisértsd az urat
és ezzel le is zárnak minden kényes kérdést feltevést úgy hogy elhiszik hogy ezek így vannak és kész
szóval az ég kék a fű zöld az isten útja meg kifürkészhetetlen 😂
Ebben? : https://szentiras.hu/biblia/sz... , volt már itt szektás néhány, de a tied se kutya. Kifordítani és átértelmezni kedvünk szerint miben hívő dolog? 🤔
nem kell leírni név szerint
elég egy említés hogy a mennyei atya még teremtett sokakat hogy népesítsék be a földet
de a csónakos buli után tuti nem volt senki ezt se hagyd figyelmen kívül mert ez ráadásul le is van írva
ezt a mózeses dolgot annyira nem vágom, az akkori történések elég zavarosak voltak plusz szinte minden mondatnak lehet adni több jelentést is olyan fura mód vannak megfogalmazva, szóval kurvára nem egyértelmű semmi sem, nagyjából mire gondolt a költő szint a 10.-en
mózes írásaiban nem tudom hogy szerepelhet jézus hiszen vagy 1500 évvel később születik majd meg, de mint írtam ebben nem vagyok képben régen olvastam ezt a mesét
na látod már is mohamedán a hited 😂 neked nem lesz gondod új Európával
iszlám is elismeri Jézust mint egy kedves tanítót
nézeteltérés ott van hogy én isten fiaként ismerem el vagy mint "testé lett a ige" az ige meg istenbeszéde
nagy bajba lennék ha egy haladóba kellene bíznom
de én Isten fiába bízok aki csak felöltötte a bűn testét de nem volt bűnös, és aki meg halt de feltámadott .
Ez isten magva és ember asszony kellet hozzá .
Hitlernek hány katonáját ismered név arc szerint hát nem az 20-30 -50 katona ment a orosz télbe vagy afrikai melegbe
vagy rohanta le Lengyeleket 😁 ugye egyetértünk ebbe
Hitleri Németországról beszélünk akkor Hitlerig meg max Himmler, Goebbels, Rommelig jutnak az emberek
a kis katona aki kieset a bizonyos tábór őrtornyából senki nem ismeri
Meg volt ez a szűz Mária spiné. Nekem ott sem tetszett ahogyan fogant 🤣 Szerintem felejtsd el ezeket e hívős szektás baromságokat. Egyrészt nem is áll jó meg buta emberek kapaszkodója a hit. Parkolóba elkaptak mi? Vagy csöngettek egy szombat délelőtt te meg beengedted őket és megtérítettek? 😅 Isten nincs és nem is volt és nem is lesz. Zsidó igen 🤣 Már csak onnan is tuti vagyok, hogy nincs isten mert megint nem én nyertem a 7 mrd-ét az 5-ös lottón pedig becs szó beküldtem 😅
https://szentiras.hu/biblia/sz...
Mivel nem vagyok mindet tudója bibliának
És nagyon megtisztelgő és hízelgő de akkor is az igazság az hogy mert az én tudásom hiányos az nem azt jelenti hogy a biblia téved vagy magának ellentmondana max én vagyok tudatlan . És már pedig bizony van sok tudatlanságom nekem is bibliával kapcsolatba de bízom benne hogy majd meg világosodok apránként
mi a kérdés ?
ekkor jönnek az aduász mondatok:
isten útjai kifürkészhetetlenek
ne kisértsd az urat
és ezzel le is zárnak minden kényes kérdést feltevést úgy hogy elhiszik hogy ezek így vannak és kész
szóval az ég kék a fű zöld az isten útja meg kifürkészhetetlen 😂
elég egy említés hogy a mennyei atya még teremtett sokakat hogy népesítsék be a földet
de a csónakos buli után tuti nem volt senki ezt se hagyd figyelmen kívül mert ez ráadásul le is van írva
ezt a mózeses dolgot annyira nem vágom, az akkori történések elég zavarosak voltak plusz szinte minden mondatnak lehet adni több jelentést is olyan fura mód vannak megfogalmazva, szóval kurvára nem egyértelmű semmi sem, nagyjából mire gondolt a költő szint a 10.-en
mózes írásaiban nem tudom hogy szerepelhet jézus hiszen vagy 1500 évvel később születik majd meg, de mint írtam ebben nem vagyok képben régen olvastam ezt a mesét
pedig már szerepel benne Jézus
iszlám is elismeri Jézust mint egy kedves tanítót
nézeteltérés ott van hogy én isten fiaként ismerem el vagy mint "testé lett a ige" az ige meg istenbeszéde
nagy bajba lennék ha egy haladóba kellene bíznom
de én Isten fiába bízok aki csak felöltötte a bűn testét de nem volt bűnös, és aki meg halt de feltámadott .
Ez isten magva és ember asszony kellet hozzá .
vagy rohanta le Lengyeleket 😁 ugye egyetértünk ebbe
Hitleri Németországról beszélünk akkor Hitlerig meg max Himmler, Goebbels, Rommelig jutnak az emberek
a kis katona aki kieset a bizonyos tábór őrtornyából senki nem ismeri