Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek is arra voltak jók hogy a harcra ösztönözzék az embert, mert aki nem a csatában halt meg az nem jutott az istenek és az ősök közé
szóval a kisembert minden vallásban hülyének nézték
Nem, a régebbi kommentjeidben is többnyire lekezelően és tiszteletlenül nyilvánultál meg az áldozatokról, de mint írtam ez kell ahhoz, hogy ne sérüljön az ember pszichéje. Tehát végülis nem baj mert érthető.
Ja,tudom.Magához szólította az úr. 😇
Nem a halottról írtam,hanem a rózsafüzérről.Egyébként meg mi a probléma,az hogy leírom hogy hulla?Hát most ez tény hogy ott van ő is meg én is.
Még mindig meglep az érzéketlenséged ahogy a holtakról írsz, de ha belegondolok lehet, hogy ehhez a munkához, hogy ne zakkanjon meg az ember ilyen hozzáállás kell.
....azok jóbarátai voltak, meg is hívta őket... 😃
Az én pénzemhez az istenkédnek semmi köze,én dolgoztam érte nem ő.Külön érdekesség mikor szedjük ki a hullát a kocsiból a rózsafüzér meg ott lóg a tükrön.
A vallások közül amelyiknek olvastam a mitológiáját és abban a túlvilágaikról a valhalla volt a legszimpatikusak, de a sok huri sem rossz. Az állandó fehér fényben lábat lógatás valami bárányfelhőről tériszonyosan állandóan azon rettegve, hogy leesek miközbn szárnyas nők akiket sosem pocsékolhatok meg hárfáznak mindezt időtlen időkig........na ennél még az is jobb ha minden nap megölnek valami csatában és utána tivornya a gyilkosaimmal. 😅
Sztem sokkal jobb egy BMW-vel átmenni a másvilágra, mint csövesként egy kannás bor mellett megfagyva a padon télen... 😁
értem hogy kampányoltok
de ha pénz boldogít akkor miért szomorúak a gazdagok is igen tudom ,de akkor is ha más szomorúság de nekik is meg vannak a gondjai
És ki ment át a más világra valamivel mert a csöves nem viszi a kanás borát de a gazdag se BMW-ét vagy a rózsadobi villát
Pont annyi pénzem van Jó Isten jóságából adódóan hogy nekem semmi okom se panaszra se rinyálásra se irigykedésre
Kaptam egészségeset van ház kocsi motor kis kp , mi kell még ?????????? Valamelyikből több vagy jobb vagy nagyobb ??????????? midénél van több jobb nagyobb ,akkor hibába lennék milliárdos soha nem lennék elegedet
ez tudod miért lett kitalálva?
azért hogy a sok csóró megnyugodjon és ne lázadjon, hiszen ha meghal akkor utána neki kurva jó lesz
én simán elhinném ha lehetne "gyárlátogatásra menni" aztán megnézni mit is csinálnak odaát
aztán ha tudnék beszélni faterral és azt mondja hogy semmi se fáj és tök jól elvan utána csak a bibliát olvasgatnám szabadidőmben
Ha tippelnem kéne,a pokolban sokkal jobb lehet a buli,ott van a sok romlott életű nő,zabálás piálás....
Ez elég gyenge duma. Még senki nem bizonyitotta eredményességét. Igy hát amennyiben mód van rá, a földi javakat előnyben részeiteném.
Amúgy mindig érdekelt, hogy a pokolban mi a rossz és a mennyben mi a jó? Lehet, hogy hogy a pokolban kissé izzadnék, de ott azért zajlik az élet, nyaralni isnjobban szeretek ott ahol pezsgés van mint valami eldugott csendes helyen ahol a legközelebbi szomszéd 6 ösvénnyel arrébb a nagy tölgyfa odvában lakó csendfogadalmas remete. 😒
nem akarok én pokolra jutni
Enged meg hogy egy igével válaszoljak
Ne itteni kincseket gyűjtsetek amit ellop a tolvaj megrág a moly vagy megemészt a tűz
, gyűjtsétek mennybéli kincseket amit tűz nem emészt meg és meg lesz a jutalmad
Azért köszönöm hogy "aggódtok" értem
De ha adományozni akarok akkor adók a hajléktalanak vagy csőringer havernak .......... stb
Egyszer mentem el ilyen gyűlésre de csak felbosszantani sikerült a tisztelt szónokot 😂 😂 😂
Kérdéseket nem szeretik kényes témába 😂 😂
Amikor meg Jehova tanúi csöngetek be és szívélyesen beszélgetem velük 3-4 múlva Úr Jézus hallatán faképnél hagytak 😆 akkor még nem is értetem hogy ezeknek mi bajuk 😒
Szóval hokusz pokusz vallásokat szeretik az emberek vagy egy kiragadását bibliából de kerek egész bibliát nem és Jézust sokszor meg pláne nem
Na, ez jó hír! Akkor viszont ebben van potenciál, alapíts te egy szektát és szerényen csak kis havidíjjal kezdve pár év alatt el lehet jutni az éves fizetés 10%-ig és a vezetőségben én is szívesen segítenék csekély javadalmazásért cserébe. 🤑
nem kell nekem sehova járnom
elég itthon böngészni a igét és imádkozni
egykét régi baráttal beszélnem akik szintén megtértek de ők se járnak gyülekezetbe
sőt biztatok mindenki hogy kerüljék el nagyiívbe aki ott akarja meg találni Istent vagy ha bent van jöjjön ki
az sátánista 😉
ilyen ez. mindegyik egyház cégként működik, de úgy emlékszem a legnagyob kasza a mormonoknál van, globális multicégeket előznek a bevétel tekintetében
a baptik meg a szombatisták és ezek klónjaik megelégszenek kisebb adományokkal is, nem kell az egész fizetés elég a fele is 😆
bár nekik ezek a közösségi terek egészen mást jelentenek mint nekünk, szóval nagyobb kedvvel adományoznak
Nem hiszem, vagy 25 éve 1 jó kollégámat hálózták be egy bútorda nevű bútorboltban ahová hívták az irodánkat rendszeresen oszt egyszercsak egyedül őt kérték, nekem haverom volt így beszélgettünk és kiderült, hogy úgy 1-2 év alatt mivel a bnője nem akart csatlakozni így kirúgatták vele és összehozták egy belsőssel akit el is vett, saját lakása volt egy garzon ahová még beköltöztettek vidéki gyüliseket alkalomadtán, de folyamatosan és akkor szakadt meg vele a kapcsolatom mikor a lakását is elvették. Mivel fórumtársunknak családja van valószínüleg lakása is ezért inkább valami másik banda lehet akinek elég némi pénz is és, hogy időnként menjen szektagyűlésre fenntartani a hitvilágot. 🤔
azok a hitesek nagyon durván zombik
nem mondom hogy rossz emberek, de nem erre a világra való a gondolkodásmód
persze csak a hit része, az üzlet az teljesen más, egy vidám vasárnapon keres annyit mint egy kisebb cég egy évben
melyik cég ? NémetSanyiék?
nem. Volt már erről régebben szó. Beszervezték szegényt.