Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval ha van 26 buzi aki dugni akar egymással te meg 27ként nem,akkor te hülye vagy mert nem állsz be buzulni?Hát ahogy érzed.
Ha van itt tiszás, tőle kérdezném, hogy mit tett magyar péter?
Mit cselekedett ami méltóvá tette arra, hogy ez a kb. hatmillió agyhalott rátette az X-et?
Milyen fizikális dolgot hajtott végre az ország érdekében?
Mért én annyit láttam, hogy 2 éve pofázik és ennyi.
Narancsozással senki se próbálkozzon, mert ezt a majmot ugyanabba a zárkába raknám mint a vajdát!
uhh
kicsit belekavarodtam a dolgokba, gyorsabban kezd hatni a vörösbor ha fáradt az ember
na szóval ha 26 egy irányba megy és 1 nem, akkor az az 1 a hülye, még akkor is ha szerinte az a helyes irány
És most közelebb került ez az álom. Lehet ukrän pólóban lesz már az alakuló ülés is
nem nagyon emlékszem propagandára
én leginkább a fidesz mérhetetlen mohóságát szoktam fikázni, ami végülis a vesztük lett

az úniós faszságokról nekem az a véleményem hogy ha 27 országból 26 egy irányba megy és egy nem akkor avval az egy országgal van baj, még akkor is ha a szakadékba megy a többi 26 akkor is
legfőképp azért mert a múlt évszázadban kb mindig szar irányba mentünk és mindig megszoptuk keményen
most ha szopunk legalább mindenkivel együtt
de ha ez nem tetszik ki kell lépni minden szervezetből és a magunk urai lehetünk, és akkor halunk éhen amikor csak akarjuk 😂
Ja és miután felmondtad a tisza narratívát talán jogos a következtetés. Akkor is ha nem mentél el szavazni.
Én azért vagyok elkeseredve, mert én tájékozódtam.
Te viszont bevallottan az univerzumban úgy létezel, hogy alapból tudod az igazságot.
A logika, narancs köd nélkül is azt diktálja, hogy kisebb a valószínűség a te elképzeléseidre, miközben szépen felmondtad a tiszaködös propagandát, minket vádolva narancsköddel.

Meg milyen propaganda az, amikor a Webber, Peti meg a többiek saját szavukkal mondanak valamit amivel nem értek egyet. Van persze bőven propaganda, de miből gondolod hogy azt szoptam be?
most a fidesz fanok magukba vannak roskadva mert a sok propaganda miatt azt gondolják hogy csak a fidesz létezik
ettől még senki sem lesz tiszás
csak azért gondolják a narancs ködösök mert ilyen 1 bites agyuk van és aki nem fideszbarát az csak tiszás lehet
Dehát az előbb még ezt mondtad:
"majd kigyógyulsz a fidesz bajból ha nem hallgatod egész nap a propagandájukat
egy év múlva csak nevetsz az egészen mekkora idióta voltál most 😂
te is könnyen befolyásolható vagy azért érzel így "

de látom elbizonytalanítottalak 😄
ha úgy gondolod akkor ez maradjon meg benned
ez is egy hit mert bizonyítani nem tudod
de nézd át gyorsan az elmúlt 1 év hozzászólásaim hátha lesz közte tiszát magasztaló mondat
nem tudjuk mi lesz senki sem jós
amilyen zaklatott a világ amúgy se lenne egyszerű senkinek se bármi jó dolgot tenni még akkor se ha igazán akarja
Ezt meg loptam.

Egyszerre akarnak:

-EU-barátok lenni, de nem puhának látszani
-szuverenisták lenni, de nem elszigetelődni
-bevándorlásellenesek lenni, de nem összeveszni Brüsszellel
-nyugatpártiak lenni, de nem háborúpártinak látszani
-KKV-kat erősíteni, miközben a nagyberuházásokat sem akarják felrobbantani
-korrupciót visszanyesni, miközben államot működtetnek
-pénzt osztani, adót csökkenteni, beruházni, béreket emelni, hiányt kordában tartani

Ez már önmagában is brutál feladat. És akkor erre jön rá a magyar közeg, ahol a népesség egyik fele azonnali csodát vár, a másik fele pedig már előre drukkol a bukásnak, hogy utána elégedetten mondhassa: na ugye. Nemzeti sport.
A legnagyobb veszély az, hogy:

-lesz pár valódi javulás,
-de nem elég gyorsan,
-nem elég látványosan,
-és közben minden érdekcsoport a saját számláját nyújtja be.

Márpedig egy kifosztott, túlpolitizált, bizalmatlan országban a normális tempójú helyreállítás is könnyen kudarcnak látszik, mert az emberek nem azt nézik, hogy az irány jó-e, hanem hogy holnap jobb-e a pénztárca, az orvos, a vasút, a közbiztonság és a közhangulat.
A négy év ebből a szempontból kegyetlenül rövid. Főleg ha az első 1-2 év részben még romeltakarítás, átvilágítás, újratárgyalás, intézményi helyreállítás, költségvetési kármentés lesz. Az ilyesmi politikailag hálátlan munka, mert sok energiát elvisz, de kevés szalagátvágós fotót termel.

A nyers ítélet:
ez kiváló recept lehet tömeges csalódásra,
akkor is, ha egyébként több dologban jobb irányba indulnának el,
mert a várakozási görbe valószínűleg meredekebb, mint amit a valóság elbír.
Siman tiszas ini vagy.Ennyike. 🤣
Kék köddel.
Menthettlen kék köd van rajtad.
ja és én még mindig nem vagyok tiszás, konkrétan leszarom a tiszát is meg a fideszt is, a mi hazánk meg nem ér annyit nekem hogy elmenjek szavazni
egy mozgó urnában kaptak volna egy x-et ami semmit se jelentett volna nekik
Tehát akkor tudtuk hogy sokkal rosszabb lesz, de mégis arra szavaztunk, mert mocskosfidesz.
Értem. Bölcs döntés. Szóval egy év múlva megkérdezem hogy mi van a narancs köddel, mert ha visszaemlékszel én is írtam hogy 16 év sok, le kell váltani, de az minden értelmes embernek (sajnos nem ezek döntenek, mert nincs sok) nyivánvaló volt, hogy tökéletesen alkalmatlan a Tisza, mert csak bohóckodnak.

Komolyan. Még a Mihazánknak is sokkal komolyabb és életképesebb elképzelései vannak.
elfelejtette a nép hogy a politikai ígéretek nem érnek semmit 😂
régebben volt belőlük szép számmal de amikor már nem nyalta be a nép akkor kezdődött ez a lejáratás hogy válasszatok engem mert a másik nagyobb szemét mint én
de úgy néz ki erre se vevők már a népek újra elkezdtek hinni a semmiben
de
azért egyetérthetünk abban hogy a fidesz sokkal több mindent közölt a tisza terveiről mint maga a tisza
ráadásul sok esetben egész hihető hamisítások is voltak köztük
az hogy mi lesz csak találgathatunk
kolbászból nem lesz a kerítés ebben biztos vagyok, sokkal rosszabb se lehet mert akkor fel fog a nép lázadni, még egy gecit nem fog eltűni 4 évig aki telibe szopat mindenkit
Majd meglátjuk. Szerintem fél év is elég lesz, hogy kiderüljön mekkora egy üres senki az MP, fel fog szállni a Tiszáról a köd, miután választások után kiderülhet mire adtak biankó szavazatot.

Én szeretek első kézből tájékozódni. A Tisza saját anyagaiban is ellentmondóak voltak az ígéretek, vagy mondtak egy szépet, csak az nem derült ki, hogy képzelik ezt megvalósítani, mert ellentmond a realitásoknak.

Szóval félek, nem fogok meglepődni. A köd nem az én szemem előtt van, hanem azokon akik nem tájékozódtak, csak elhitték a propagandáról, hogy az a független, objektív sajtó, meg a demokrácia, ha az ellenfél média munkásait befenyítik a szólásszabadság jegyében.
Te hülye,nem a beszéd volt rövid.Nálunk az óvádi már az első adatok után elköszönt,pedig akkor még semmi nem dőlt el(elvileg)Aztán sorba jöttek a közösségi médián elköszönő fudeszesek.
Igen,és azt is konkrétan ahol azt írtam hogy nem fog érinteni a változás.Mert hogy én annyit írtam hogy van meló és megy a szekér tovább.Még csak az sincs benne hogy "ugyanúgy" megy tovább.
senkit sem védek, csak a narancsködöt próbálom feloszlatni
de a kérdés még most sem jött érthetően
Tehat terelsz folyamatosan mert nem tudod védeni a védhetetlent.😂
Egyre nagyobb bohóc tiszás vagy.
fel sem tudom fogni mit akarsz kérdezni
legyen benne ékezet és érthetően fogalmazz
Ti álmokat kergettek. VÉGE(kezeit széttáró)
Ekkora buktára miről kellett volna ömlengeni ódákat vityusznak? Lázárt is a sírógörcs kerülgette. Minél hamarabb takarodni akartak. Annyit nyögött ki, hogy tovább képviseli azt a 2,5 m embert aki rájuk szavazott. Azt nem mondta, hogy hogy hisz innentől max 1 perces felszólalásuk lesz viszont válasszal napirend előtt. 😆