ugyanolyan halott lett volna mint az összes előző balos megmozdulás
a vityának sose kellett nyernie, mindig a másik oldal veszítette el saját magának a választást
amúgy tudjátok mi az igazán vicces a mostani helyzetben?
ha a fidesz nem lett volna ilyen mértéktelenül pénzéhes az elmúlt 4 évben simán behúzta volna az újabb 2/3-os nyerést
ha a peti gyereknek találtak volna egy 8-10 millás állást akkor az egész tisza mozgalom el sem indult volna
mert kb az összes tiszás ex fideszes azért távozott mert félrerugdosták a cseresznyés táltól
köznem meg 100 millás outfitekben villogtatták a neres cicamicákat.....
Én se, viszont megtettem mindent az ellen amit te süketeléssel nem.
De ha megegyszer személyeskedsz letiltalak a picsába. Már rég érik mert rettent tiszteletlen vagy.
Az a baj, világ életedben megmondták mit kell tenned. Önállöan gondolkodásra alkalmatlan vagy, nekem viszont egész életemben mérlegelnem kellett és az eselytelen dolgokat kell leghamarabb elengedni egy cél érdekében. A tiszások mindenre szavaztak amire tisza volt irva, ha egy analfabétát inditottak arra is gondoliodás nélkül. Ezt kellett látni.
Az elvek kispajtás,az elvek.Van aki segget csinál a szájából és feladja az elveit a semmiért,és van aki kitart az elvei mellett történjen bármi is.Nem én vagyok az első tábor.
Ennél lejjebb nincs, innen csak felfele menetünk.
a vityának sose kellett nyernie, mindig a másik oldal veszítette el saját magának a választást
Mondom,ez az egesz kulfoldrol iranyitott.
ha a fidesz nem lett volna ilyen mértéktelenül pénzéhes az elmúlt 4 évben simán behúzta volna az újabb 2/3-os nyerést
ha a peti gyereknek találtak volna egy 8-10 millás állást akkor az egész tisza mozgalom el sem indult volna
mert kb az összes tiszás ex fideszes azért távozott mert félrerugdosták a cseresznyés táltól
köznem meg 100 millás outfitekben villogtatták a neres cicamicákat.....
De ha megegyszer személyeskedsz letiltalak a picsába. Már rég érik mert rettent tiszteletlen vagy.
https://index.hu/belfold/2026/...