Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert mit igértek?
Ő biztos nem mert, hülye hozzá, de ha annyi pénzt nem tett félre, hogy el legyen belőle meg is érdemli. Majd Andika meg rárepül egy új madárra
Láthattuk, hogy ment Lengyelországban, senkinek ne legyenek kétségei.
Kábé leírtad a tisza következő két évi programját
Az a sok egysejtű fiatal, aki oda szavazta a tiszát? hisz olvasni nem tudnak, csak facebookot... ☹️
A rendszerváltó koncert jól megmutatta, mire számíthatunk
Neked meg hat amit a tiszasok az ellentabornak.
Meg talán hogy legyél megpulykázva.
Erre csak azt mondom neked Zoli amit a Peti.
Jó vergődést. 😂
Így van! Szívemből szóltál!
És miért?
Mert szétk*rta a gyönyörű volt kormány.
És igen, összerakáshoz idő kell. Ha csak a felét megcsinálják, amit ígérnek már jobb lesz.
Nem úgy mint a fidesz…
Vagy lepaktalnak,marad az uram-batyam csak a kakasulon peterek baandaja lesz.Akkor gyorsabb.
De nem ez lesz,mert elobb minden miniszteriumot kitakatitjak,hisz megigertek.
Az meg sok ido.
De legalabb ra lehet fogni hogy a helybetopi a fidesz miatt van.
Ebbol nem lesz varazsutesre katyumentes ut meg vagy 15 evig.
Persze mert az ugy van.Elso korben ki kesznek rugva,amig megalakul a kormany,kiszaszeroljak ki mit vezet,kirugjak a miniszteriumok allomanyabol a 3/4 et,ujakat vesznek fel,azok berendezkednek,elkezdenek belerazodni,kiirjak a tendereket,arra beerkeznek palyazatok,elbiraljak,elindul a kivitelezes,na akkor lesznek felvetelek.
Ja mondjuk 1,5-2 ev.Addig alljanak fel labon.
majd mennek vissza a strabaghoz meg a többihez ahonnét eljöttek anno
na de a lölö okosabb mint a fészbukos ember csak tudja gazdaságosan vezetni a cégbirodalmat állami pénzeső nélkül is.
Semennyit,elcsomagol es eltunik az a 60-70e ember meg néz majd masik allas utan.
már ilyenekkel van teli a net 😆
meglátjuk önerőből mennyit fejlődik a cégbirodalom
Az lesz a vicces hogy most mindenki ugy gondolja hogy majd könnyebb lesz eltakaritani pétert mint orbánt ha nem valik be.
Erre adtatok neki egy 2/3-ot.
4 evig minimum,de amilyen bosszuvágya van tul akarja a 16 evet szarnyalni.
ha a mihazánk olyan lesz amilyennek kell lennie kap szavazatot
de evvel az 5-6% amit elértek nem tudnak ismét bizonyítani semmit se
Persze persze,aztan sunyiban a körzetben egy sarokban rahuztad a tiszara a szavazofulkebevnem fernel be.
én tettem ma x-et és teszek a jövő héten is ugyanoda teszek
a horgászigazolványba
én nem szavaztam soha senkire sem mert egyik se szimpatikus, mind csak a vérem akarná de önként nem adom
Es ezt is kussban kell elturni,mert ti szavaztatok meg.
Igazabol a puzser egy regebbi mondata jut eszembe,a most jövő világesemenyeket nem a tiszanak kéne kezelni mert az igen cudsr lesz.
ezeket mind ki lehet szűrni ha igazán akarják, ha lesz 2/3 lazán módosíthatnak szinte bármi törvényt
ha meg nem akkor marad a rendeleti kormányzás a háborús vészhelyzet miatt, amit az o1g "elfelejtett" visszavonni
Neked nem orulni kéne hogy jön a kánaán?
Az oktatas finn szintu lesz ,eltunik a varolista,az utak kisimulnak,es minimum 1,t millio lesz a fizetesed?
Ezt nem te fogod megmondani! Ugye azért ezt tudod, hogy ti is elb@sztátok! Nem kicsit, nagyon! Ha nem attól rettegtetek volna folyamatosan hogy az óvodásokat átműttetik, vagy a migráncsok fogják megszállni az országot, és ennek fejében engedtétek föniteket mindent is ellopni, mindent is átírni! Ha nem úgy általok volna mindenhez is hogy "nekem most jó, vagy legalább nem rosszabb, a szomszéd meg le van szarva". Ha csak egy kicsit is számon kértétek volna ezt a bandát, kicsit segítettetek volna rájuk kényszeríteni az "élni és élni hagyni" dolgot! Most is borítékolhattátok volna a 2/3-ot.
Kérdés kkv sorsa mi lesz......
Lehet megint belendül a szlovák cég bejegyzés....
A problem a vagyonadóval hogy csaladilag terjesztik ki a kiszivargott dokuk alapjan tehat papa-mama-gyerek vallalkozas beleszamit.
Az szja is ugy lett a hatarsav megallapitva hogy egy sima 4 kilos fizetes mar a 34% ba tartozik.
A nagyvallalat meg rt-lesz mittomén balin bejegyezve a tulsj meg igazgatosagi elnok fizetesert.
Szerintem életszinvonalban lesz egy érezhetőbb visszaesés, plusz gazdaság belassul. Drága energia, kevesebb támogatás.