Hát ugye ez a 6 vagy 10% attól függ mennyi volt az olyan napraforgó mint te.És valóban,a végeredmény ugyanez lenne,de mondjuk rohadtúl nem lenne mindegy az a tény hogy a mh 8%-al közelebb van a fideszhez,ez a szám még sokat számíthatott volna a következő választáson azok is elkezdtek volna hinni benne akik eddig nem,most mi van,miattatok pontosan annyit kapott mint 4éve,tehát semmi látszata nincs a fejlődésnek.És szerintem nem kell 4évet várni a tisza összeomláshoz,ott jól jönne a szemmel látható szavazótábor növekedés.
Nem. nem lett volna jobb. Azzal a biztos tudattal húztam át a fityiszre, hogy az mhm mindenkép bekerül. A te 40:40:20-ad se jött be. Teljesen mind1, hogy az mhm 6 vagy 10%. 10 fölé ők sosem tudtak volna jutni. Talán egy előző választási ellenzékkel bár akkor sem. A helyzet az vityáék 2022-ben amikor behúzták a választást amikor épen kezdtük kiheverni a a kovidot a 2 hónapja tartó amerikai-orosz háború negatív hatásai még nem érződtek. Áprilisban 2/3-ad, augusztusra beszüntették a megfizethető gázár egy jelentős részét. A vállalkozásokat meg kábé padlóra küldték a 800 forintos árral. 2022 augusztusa óta bármivel próbálkoztak a romló világgazdasági eredményeket nem tudták olyan mértékben távol tartani ami most elkerülhette volna ezt az óriási bukást. Nem segített az sem, hogy lerabolták az országot. Úgy gondolom a zuhanás innentől gyors lesz és viszonylag hamar a padlóra érünk.
Pont kurvára mindegy milyen erős ha egyszer meg van a kétharmad.És ha meg van a kétharmad teljesen mindegy mennyi van a másodiknak.De ezek szerint te azt mondod hogy jobb lett volna ha a napraforgók miatt mh kiesik,és bent van a tolvaj meg a kölyke.
Szerintem meg kábé minden biztos... akik előre invesztáltak és megvették a magyar szavazást, azok majd gyorsan vissza fogják venni a pénzüket, 3szorosan. Ez mindig így ment.
Ja,igaza van az ininek,annyira túlokoskodtátok magatokat hogy a Mh meg majdnem kiesett.Büszkék lehettek magatokra,nagy MH-osok.Az én munkám miatt nem kell aggódnod,6évre meg van a meló,európán kívüli megrendelővel,szóval az én szekerem megy tovább.
pedig ez úgy meg lesz mint a pinty
de ez lesz a legkisebb gondod amikor már eu eldöntötte hogy hadba megy orosz ország ellen
téged meg úgy be vág a lövészárokba mint a huzat 😉
persze a füled be azt fogják mondani hogy szeretünk és a hazádért europárt és a civilizációért kell meg halnod
de igazabból jól leszarja mert pénzszámolással lesz elfoglalva
de legalább fegyverrel a kezedbe meg tehetsz mindet a működő egészségügyért 😂
Várható volt, hogy a tisza nyer, de ekkora fölényre nem számítottam. Igazából az lett volna a jó, ha már nyer, ne kétharmaddal. Így szerintem elég nagy változásokat fog csinálni,ami nem biztos hogy jó lesz.
én csak ma néztem az eredményeket. Nincs mit hozzáfűzni. Erre a végeredményre nulla százalékot adtam.(kezeit széttáró)
Egyébként most ki fogja vezetni az országot? Mert akik most hatalomra kerültek a parlamentet eddig legfeljebb vezetett csoporttal idegenvezetővel látták még belülről.(szemeit körbeforgató) Egyébként az előző oldalakhoz nem tudok hozzászólni mert bejelentkezést kér de bejelentkezni meg nem enged az oldal csak az aktuális oldalhoz tudok hozzászólni. Bár ezt csinálja már egy ideje. Látom bogyó előkerült üzenem neki fél év múlva nem fog ide visszatérni mert addigra felkopik az álla. Se a gázt, se a benzint se a kaját nem fogja tudni fizetni. Európa most húzta le magát a wc-n.
ett a képet mát múlt héten is betettem és nem járt messze az igazságtól
ezért nem jó okosnak lenni annak aki nem okos 😆
Sajnos nem sikerült(kezeit széttáró)
Тепер у мене лише 150 000 доларів ..........сподіваюся, ви будете задоволені. Будь ласка, не забирай мене
https://www.vadhajtasok.hu/202...
és ki ellen
A Black Rock nem olyan hülye hogy meg szüntesse a Wifit 😂
Mert a Tisza csak max akkor lázadna ha facebukot nem tudná pörgetni 😆
de ez lesz a legkisebb gondod amikor már eu eldöntötte hogy hadba megy orosz ország ellen
téged meg úgy be vág a lövészárokba mint a huzat 😉
persze a füled be azt fogják mondani hogy szeretünk és a hazádért europárt és a civilizációért kell meg halnod
de igazabból jól leszarja mert pénzszámolással lesz elfoglalva
de legalább fegyverrel a kezedbe meg tehetsz mindet a működő egészségügyért 😂
Választást kell nyerni utána mindent lehet......by Tarzan.
Egyébként most ki fogja vezetni az országot? Mert akik most hatalomra kerültek a parlamentet eddig legfeljebb vezetett csoporttal idegenvezetővel látták még belülről.(szemeit körbeforgató) Egyébként az előző oldalakhoz nem tudok hozzászólni mert bejelentkezést kér de bejelentkezni meg nem enged az oldal csak az aktuális oldalhoz tudok hozzászólni. Bár ezt csinálja már egy ideje. Látom bogyó előkerült üzenem neki fél év múlva nem fog ide visszatérni mert addigra felkopik az álla. Se a gázt, se a benzint se a kaját nem fogja tudni fizetni. Európa most húzta le magát a wc-n.