Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A recept jó, közműveket nagy nehezen visszavásárolták, azt lehet legkönnyebben napok alatt eladni. Mszp megcsinálta, nekik se kihivás. Ingatlanadóról már volt szó...
Az jó.
én levinném az áfát 24%-ra mert akkor nincs ugatás hogy nálunk a legtöbb az a 3 % egy lófasz
helyettesíteném vagyonadóval ami 20 milla felett 1% havonta szóval 3 emberes családnál a 60 millán túli rész már fizetős, robin hood adó, ez nagyon fasza populista húzás lenne olyan orbán féle
plusz eladnám az aranyat, a repteret a mindenféle közműveket, ebből a pénzből csinálnék pár látszat intézkedést aztán fasza lenne a buli
Nem. Megy vissza lódoktornak
Azt még pár évig a fideszre lehet fogni.
Legalább két évig mosolyogva tömik a szart aztán kezd majd csak keserű lenni, de addigra késő. Semmi nem fog változni. Brüsszeli szolgák leszünk, jönnek az eu pénzek se abból semmi nem fog itt maradni. Még szarabb itak lesznek még szarabb egészségüggyel. Ne legyen igazam, de nem látok esélyt a kánaánra. Kis ország vagyunk, és most rengeteg éhes száj került elő a semmiből
Tenyleg,az bejutott?Zugloban?
Na jo de itt az volt a mantra hogy szarul élunk és a legszegenyebbek vagyunk,es ha egy-masfel év mulva ranez a pénztarcara es meg mindig szarul él mit csinál?
Hirtelen a fonöke 1,5 öt fog neki adni?
Ezt mondom, mindent elhisznek.
Viszont zokniházi se jut be, ugyhogy nem.tudom hogy fog majd okoskodni.
azt úgy se tudja senki
teli van az ország fogyatékossal
hány riport volt hogy orbán az fasza gyerek a kormány a geci..... ezek elhisznek mindent
Nem lesz semmiféle baj. A szavazói fele alkalmatlan bármire, a másik fele meg leszarja mert neki mindegy. És elhiszi amit mondanak neki.....
A sajátjaikat is beleértve? 😄
Ja es mint shell vezer tudod mi volt a dolga?
Hát azért sokan nem fogják ezt momdani, mint a kutakon egyik napról a másikra 700 felé ugrik a szám. És amit húz magával a szállítás miatt.
De ha nem lesz megkezdve az eü rendbetétele és az áfa csökkentve, azt rendszeresen közlöm.
Imadom az idealizmust.
Tudod,valasztast kell nyerni utana mindent lehet.
Ja,majd amikor meg egy ev mulva is 800 ert tankolsz es valahogy nem lesz 1,5 millio a fizetesed ugyanugy leszarod?
Szerintem evvel tisztába van a MP, hogy ha így feltüzelt egy népet, akkor villantani kell, mert különben baj lesz.
2-3 év múlva a petike is geci lesz ám 😂
de ő el tudja játszani azt hogy a narancsos csontvázak potyognak mindenhonnan, és ez hihető is lesz
emiatt lett volna jobb ha a mihazánk több szavazatot húz be mert akkor ismertebb lett volna, de a pipi féle eszement matematikusok ezt elkúrták
most a mihazánk egy ugyanolyan súlytalan párt lesz mint eddig volt, bármit mondhat nem lehet tőle számonkérni semmit se hiszen nem tehet semmit se
És ki nem szarja le a védett árat? Az abból beszedett adót is ellopták.
Amúgy meg Kapitány lehet jobban belelát abba a dologba, mint volt Shell vezér.
Huuu,viszont egy budos arva mukkot se mert megszavaztatok,a 4 ev kussban kell lenni innentol,nincs mindenszar,mert mindenjo lesz.
Szoval a lazadas kizart.
Movarnal vagy csak a maxcity-ig mesz?
Abban hiszek, hogy ha megpróbálják ezt eljátszani, az a nép aki hitt a Tiszában fellázad.
előtte is ugyanez volt
a gyurcsány ért valamit a baloldalon az tartotta össze az egységet, miután túlságosan őszinte volt vége lett a karrierjének, és az egész baloldalnak mert mindenki akart húzni egy kis pénzt és senkinek se sikerült
én számítok arra hogy a fidesznél is ez lesz, csomóan kibuknak és mennek a tiszához
igazándiból ez egy tisztújítási folyamat, és ha összejön a köpcöst kibasszák hátra a ganéra
Te most tenyleg ugy gondolod?
Elso korben mar mindegy hogy zeli megnyitja a baratsagot vagy nem,abbol nem jon semmi,az araboknal meg meg mindig buli van,tehat az olajar magas marad,csak nem lesz vedett ar.
Mondjuk én nem vagyok szomorú de kétségeim bőven vannak. És isten őrizz, hogy megint eladják a nemzetet. Tök mindegy kinek.
Igen, én is megnézem a kátyút az 1-es főút végén… 😆