a csatornán nincs szag csak a tiszta levegő.....
ellenben a bútorboltban mindenféle vegyianyag kipárolgás van ami meg is látszik rajtad mert erősen károsította az agyad
de erre a következtetésre csak azért jutottál mert az orbán megmondta 😂
amúgy miért is változna meg az európai vezetés? nem úgy volt hogy a háttérhatalom irányít, a háttérhatalom meg fog szűnni 30 és 35 között?
amúgy az emberek hülyék, amit sokszor hallanak elhiszik ezért nem nézek tv nem hallgatok rádiót mert itt nem lehet kiválasztani milyen információhoz jutsz hozzá
Tenyleg fasz kivan veked hogy nem fogod fel,jelenkeg az mhm re szavazona annyit kell tennie hogy valamilyen szinten benntartsak a patlamentbe,ez meglesz,igy nem tunik el mint a tobbi part.
Aztan az elkovetkezo káoszban marad egy olyan ero ami egyik oldalon se jelent meg,igy esely van normalizalodni.
De ennek feltetele hogy az unios vezetes is eltunjon a busba,es a tobbi orszagnak a vezeteseben is normalis emberek legyenek.Ez najd talan 30-35 re lesz meg.Addig az mhm kormanyt az orszaggal egyutt egy kanal vizbe fojtanák meg gazdasagilag.
Abbe bele se gondoljunk. Akkor európának végérvényesen vége. Ránt magával bennünket is.
4 év az pont elég lesz arra, hogy teleszarják az országokat migránsokkal. Ha nem a fidesz nyer két héten belül az üzemanyag 1000 forint felett lesz. A gáz ára megjósolhatatlan. Mindent ki fognak vezetni. A családtámogatástól a nyugdíjig. Jön a bokros 2.0 időszak. Éhezni és fázni fogunk a munkanélküliség pillanatok alatt 20% fölé fog emelkedni. A 3 gyereked után nem fogtok kapni lófaxt sem. Büntetve lesztek miattuk. Erre a fényes jövőre számítok egy tisza nyerés esetén. De ez csak a kezdet lesz. Ez ezért nem valósulhat meg itt soha a büdös életbe. De sajnos túl sok lett a hülye. Addig látnak, hogy szarabbul élnek, meg, hogy orbán lop. Ezek mind igazak is. Csak azt nem látják ez mitől van. Nem attól, mert orbánék az éves 80 ezer mrd-os dzsídípíből lenyúlnak 2-őt. De ezek azt hiszik. Nem látják, hogy minden ország szenved a globális háttérhatalmak miatt ezen belül európa különösen, mert 10-15 éve elkezdték módszeresen sebészi pontossággal leépíteni. Gondolataim szerint az mihazánk bekerül. Lehet kisebb százalékkal mint ezt gondolták ettől még tudhat lenni mérleg nyelve. De azt most megkockáztatni, hogy a tisza nyerjen nem lehet. Nos indulunk horgászni reggel ránézek az eredményre azt vagy sírunk vagy nevetünk. (kezeit széttáró)
Napraforgókám. Kawával most mentjük meg azt a céget ahol feketén fusizol. 😅
Én holnap reggelig nem is fogok semmiféle híradással foglalkozni. Holnap felkelek 6-kor aszt elolvasom a végeredményt.
Ha a fityisz nyer és ez a kappanhanguú takonymarci nem tud kormányt alakítani azt nekünk köszönheted. Így a családi megélhetésed is. Majd sokkal fox nekünk tartozni 😅
én is kész vagyok csak még utána összeraktam egy tepsi pizzát 😋 kisül és kényelmesen teli hasal követem a eseményeket illetve figyelem a időjárás is mert ha 20 fok lesz akkor elmegyek 270km köre mocizni is mert megérdemlem 😂Bp ,Dobogókő ,Esztergom ,Héreg ,Tatai tó , Tatabánya , vissza kanyargós Tarján ,Gyermely ,Számbék és haza 😎
5 párt van már csak? kétfarkú kutya, fityesz, tisza, mihazánk, talán dk? A többi nem is indult? Az ilyen jobbik, momentum meg az ilyen szirek szarok nem indultak? Én gyorsan végeztem senki nem volt a szavazóba 😅 Marékoltattam a gyerekkel cukrot a tányérból. Mondtam sok a gyerek otthon vinnénk többet is 😅
nem lesz itt 2 nagy párt
ha a tisza nyer azt 4 év után senki se fogja megválasztani úgy összekavar mindent
az a kérdés enben az esetben a fidesz mennyie tud egységes maradni
ha széthullik mint anno az mszp akkor lesz ismét sok kis párt
és a széthullásra van esély hiszen a tiszában már most van sok ex fideszes
a fidesz felső polc ezt jól elbaszta
eddig egységes volt de most a mérhetetlen hatalom és pénz éhségük miatt sokan kiléptek mert elzárták a lefelé menő pénzcsapokat
Ha így marad a leosztás akkor mint az usában igazából 2 párt marad, ott is hiába indul még valaki az elnökségért kiesik az előválasztásokon a fő-n pedig már csak a 2 nagy párt jelöltje indul. Ilyen polarizált társadalomban a célt megosztó pártok csak bezavarnak bármelyik javára, eddig a fidesznek volt jó a sok kis ellenzéki párt mert ők egységesek a szatellitekkel együtt, de ez fordulhat a következő választásnál.
ellenben a bútorboltban mindenféle vegyianyag kipárolgás van ami meg is látszik rajtad mert erősen károsította az agyad