Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az. Racionálisan gondolkodni képtelen vagy, aztán csak nekem lett igazam. Állandóan csak a személyeskedäs megy, de gondolkodásra képtelen vagy. Vitára végképp.
Mi van drágáim? El vagytok szontyolodva.... 😍
Szerinted attol hogy ratesz ek a 8 ember helyett mennyit huzott volna az mhm?
Feleslegesen adtad el a lelked.A semmi miatt lettél egy hiteltelen ember a pipi haveroddal együtt.Napraforgók a semmiért.
Örülj ha az mhm bejut, te nagy bölcs. Kibaszott undormány figura vagy, nem adtam el a lelkem ostoba. Amit mondtam bejötz,a tisza előretört és nem nagyon akadályozta senki. Te meg pláne nem 40-40-20 🤣 az.....65-34-1 inkább
Ezért nagy kár volt eladni a lelketeket
Elég esélytelen a fidesz győzelem, de a tiszának semmilyen posztra nincs értelemes embere, nem tudom honnan szednek össze majd ennyit
2 év múlva kiderül minden
első év sosem ér semmit se, utána kiderül mi lesz
jobban semmiképp se járunk, ebben biztos vagyok
amúgy szerintem ha a fidesz nem nyer az is jobban felbomlik, az lenne a legjobb ha úgy járna mint anno az mszp
👍️
hát ja ......érdekes írás
https://mandiner.hu/belfold/20...
Ez is egy érdekes problémát feszeget.
Nem nehéz utána olvasni mi volt és mikor a kezdete viszont a vh utáni megbékélésnek volt a következménye, hogy hruscsov a krímet az ukrán részhez adta bár akkor ennek azért nem volt akkora jelentősége hisz egy uralom alatt volt mindenki, de az oroszokat a donyecki részbe az 50-es évek végétől telepítették tömegével az iparosítás miatt, addig nem nagyon voltak oroszok az ukrán részeken. A vh utáni megbékélésen azt értem amit én is meglepve olvastam csak 1-2 éve, hogy sztálin haláláig tehát 53-ig ukrán csoportok harcolásztak az oroszok ellen kisebb sikerekkel akadályozva a teljes uralmat és sztálin után hruscsov alatt hagyták abba aminek egyik ellentételezése lehetett a krím.
Igazabol a szinesz mar csak a vegere ert oda,es az elejen valoban meg akart egyezni.
Ez az egesz pont olyan mint itt nalunk.
Kb az ido is ugyanannyi,es ez a softpower dolog hatekony.
Adott egy orszag,nepcsoport stb ebben egy valos reteg ami elegedetlen.Nem kell nagynak lennie.
Fogsz egy rakat penzt,megkeresed az elegedtlen ujsagirokat,kozeleti szemelyeket,mostmar influenszereket,portalokat,ezeket megtolod penzel,meta eleressel,youtube eleressel.Altalaban zeneszek,szineszek,stb.Meg csak ideologia se kell,csak toljak,erositseg az elegedetlenseget,ez egy ido utan ongerjeszto folyamat.Ha mar kialakultak mozgalmak,meg lehet tolni jogvedo szervezetekkel,el lehet erni projektekkel egyetemi tanarokat,stb.
Indulhatnak tuntetessel,zeneket irnak,memoldalakat uzemeltetnek stb.
Aztan kell egy gyujtopont es siman elsopri a kaosz a regnalo politikai erot.
Ukrajnaban kellett az hogy a nyugatbarat es a kotmanybarat tuntetokre egyarant lőjon valaki es ugy szabadult el a dolog.Bar ott igen eros nacionalista miliciak voltak.
Erre az oroszbarat szakadar megyek a sajatjaikat valasztottak.
Olyan egyszeru indokokkal hogy volt ipse aki interjuban azt mondta a kormany az egesz eletben banyaban dolgozo faterjanak nem fizette ki a nyugdijat,kb 12 eve harcol az ipse.
Erre a 19 es valsztast a donyeckiek szavazataival ugy nyerte meg a zeli hogy kiegyezik putyinnal.
Putyin meg inkabb raeroszakolta a szakadarokra a minszk 1-2 egyezmenyeket hogy majd jogokkal visszaintergralja a ket megyet,nem tortent meg.
A tobbi mar ismert.
Ugyanez a forgatokonyv ment gruziaban,sokaig tuntettek,az eu nem ismerte el a valasztast.
Csak ott okosabbak voltak a vezetok,a ruszki a hataron van,lattak mit szopik ukrajna,az eu meg baszott messze van es kurvara nem tud segiteni nekik.
Maradtak is hatalmon.
Szerbia pont ugyanaz,ott a vucsis meg jol birja,jobban mint a tuntetok.
Nalunk meg majd este kiderul sikerul e vagy nem.
Annyira azért nem mindegy,a Mészáros csoport 25ezer embert foglalkoztat itthon.
kb mindegy hogy a ner viszi el vagy az ukránok
ha nyer a tisza egyedül ami érdekelni fog hogy mennyit gazdagodik a lőrinc a következő 4 évben
mert amennyivel nő a vagyona annyi az igazi üzleti siker
gondolom még idén van egy csomó élő szerződés amit nem lesz érdemes felbontani, aztán meglátjuk milyen meredeken emelkedik a vagyon
Menni nem kell,csak meg kell tolni penzel,es hat nem erre kene kolteni.
én még mindig azt gondolom hogy amikor a cccp szétvált akkor ez az ukrán-orosz kérdés nem lett letisztázva, kurva sok orosz élt ukrán területen, amit nem tudom miért lett ukrán terület biztos volt ok erre
de nem is igazán érdekelt senkit se hiszen oroszbarát volt az ukrán vezetőség sokáig
aztán ezt az ukrán-orosz egyetértést szándékosan aláásták találtak egy humoristát aki utána be is vállalta hogy összedönt mindent
és most ennek issza sok-sok ember a levét
és már kb kibogozhatatlan lett a helyzet, megoldás se igen van
az eunak meg az ukránok nagyon jó felvevő piac lett volna, plusz lehetett volna kiszórni jó sok támogatást amiből ugyanúgy jól járt volna egyes réteg mint amikor mi is eu tagok lettünk, nálunk is a eu támogatások java része visszakerült németországba
na igen meg Adolfnak is fél heréje volt stb stb azért könnyen mehetett valaki koncentrálni egy erre pont jó táborba ha nem viselkedett ... a történelmet a győztesek írják és nagyotmondásba mindenki tehetséges volt pl 60000-600000 gázból veszik ki a zoxigént 😆
Én a arányokat látom forditva
szerintem brüsszel ukrjana tisza fenyegetés nagyobb részbe inkább igaz mint hamis de azt eltudom képzelni hogy a biztos ami biztos alpont rá is színeznek
Annak akarják előadni magukat hisz igény az van rá csak épp érdekesség, de Zolinak igaza van, a náci vezetők még kinézetre sem voltak valami árja félék ami szintén vicces viszont az igaz, hogy feltünően kedvelték a jóképű fiatal árja fiúkat. 😁
én úgy gondolom a fidesz riogatás jelentős többsége hamis vagy részigazságot tartalmaz teljesen mindegy hogy brüsszel ukrajna tisza vagy egyéb dolgokról
a nyuggerek 90% azt hiszi hogy ha nem nyer a fidesz akkor menni kell a háborúba
azért mondom
nem kell sokat várni hogy kiderüljön
A: hamis Fidesz riogatás
B: igaz és történek a dolgok ............csak ki kell piálni leírtakat
meglátjuk jövőhetén úgy is kiderül vagy legkésőbb két hét
azért egy nato tagországot ha ilyen módon megtámad az ukrán hadsereg akkor a nato földig rombolja ukrajnát
a szlávok alapból nem normálisak, de azért ennyire ők sem idióták
azért lehetne egy évégi szilveszteri műsor belőle 😆 amolyan politikai WATTS 😂 😂 😂 😂
na ezt csak azért rakom ide hogy ha Fidesz nyer akkor ez a menetrend meg valósul-e ......... kiváncsi vagyok
és ne utólag lehessen mondani hogy meg mondtam
nem tudjuk hogy kinyer még nem tudjuk a utána való eseményeket
majd össze vetjük a itt leirtalak
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Hát nem éles kés.
Indulhat a Kossuth Díjért Nagy Feróból kiindulva. 😂
56-os forradalm őt is megviccelte. 😂
Patakit meg már elvittek az ufók.
A csaj is várományos. 🙈