Mibdjuk belinkelnel egy ilyen kijelentest fidesz politikustol?
Tovabba az unios vezetest addig nem erdekelte a korrupcio mig neki kedvezett,pl m3 koncesszio,amint kiraktak az imf-el kezdve mar gond volt,a nemet deuche telecom adoztatasa gond volt nekik.
Azon gondolkoztam mit csinálhatnak most orbánék(gondolkodós) De szerintem hatvanpusztán a leengedett betonmedencében égetik a szerződéseket amit a billencsek hordanak be 😆
Hát ha eddig nem tudtál megélni hozzávetőleg jól akkor ezután még úgy se fox. Mondanám, hogy egyétek meg amit főztetek, de sajnos mi is azt esszük majd.
Most beszélgettem a haverommal, aki tiszás, elhozta a fiát is ebédelni, aki első szavazó 19 éves. persze az is a tiszára xelt, mert hogy kell a változás 😃 megkérdeztem, hogy tudod-e mi az a tisza? minek a rövidítése? persze fogalma se volt... szóval ennyit tudnak a fiatalok 😕 de tiszára szavazni elmentek, mert az olyan cool
Az is csak a szöveg volt a fidesztől, mint a mától megyünk a háborúba szöveg.
Persze, azért tartották vissza, mert megmondták hogy orbán korrupt, és nem akart csatlakozni az európai ügyészséghez, nehogy kiderüljön a lopezelés.
De hát hazug embert…
Ja, talán megkapjuk azt, ami amúgy folyamatosan járt volna, csak ugye az lmbtq jogok miatt visszatartották, vagy valami más duma miatt, de mindig vissza tartották...
ezt a fidesz mondja.....
ne tudd meg mit művelnek a nyuggerek
otthon sírdogálnak hogy az unokák mennek a háborúba és télen megfagynak mert nem lesz pénzük fűteni
a fidesz szopogató gazdák meg teljes depresszióba estek van aki ki se mozdult még ma
mert a fele is annyi amiből nagykőrös felét megvehetnéd évente
a köpcös is mértéktartó volt de a 2. 2/3 után azt hitte különb mint az angol király és minden az övé
ez is lett a veszte.....
Most beszéltem egy tiszás szavazóval.
Boldogon mondta, hogy "végre vesztett a fidesz!"
Csak annyit válaszoltam, hogy "nem bazdmeg, nem a fidesz vesztett, hanem Magyarország!"
És nem vagyok narancsos.
Ezeket mai is tartom. Mert ez így is lett ahogy megmondtam(kezeit széttáró) Erre a helyzetre fog az tetéződni, hogy nem csak a vállalkozások lesznek ellehetetlenítve hanem a lakosság is. Jó lesz egy panelba 800 ezret fizetni egy szezon kifűtéséért meg 1000 forintért tankolni.
ha mást nem a migránsokat eddig távolt tartották tőlünk az energiát meg meg tudtuk fizetni a háztartásokba. Ezt innentől felejtsük el. A vállalkozásoknak meg majd mitől is lenne ezentúl könnyebb? Azt látjuk, hogy a fényes nyugaton örömökben verik a seggüket a földhöz a vállalkozások, hogy milyen jól megy nekik? Azok már olyan költséggel dolgoznak, hogy eladhatatlan amit gyártanak. Aki tudott már elmenekült olyan országba ahol megfizethető az energia. Aki még nem majd el fog akinek ehhez nincs tőkéje az meg tönkremegy. Most ezt látjuk már néhány éve. Azok a vállalkozások akik ennek okán ide jöttek volna az országba már fognak(kezeit széttáró)
Tovabba az unios vezetest addig nem erdekelte a korrupcio mig neki kedvezett,pl m3 koncesszio,amint kiraktak az imf-el kezdve mar gond volt,a nemet deuche telecom adoztatasa gond volt nekik.