Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt régen egy fémszilánk a szememben, amit csak a SOTE - n tudtak műteni. Annak a hatására alakult ki egy szürkehályog. Azt teszik most rendbe. Csak az a gáz, hogy akkor két helyen varrták össze heget, ahol kivettek a szilánkot,és az most komplikációt okozhat. De bízok professzorba, és rendbe lesz minden.
Gondolom szíjj laci megállja röhögés nélkül... ő is dollár milliárdos lett az utóbbi években, most ugrik a jó sok állami megrendelés, tegnapelőtt mentem el a cége mellett, ott parkol 40 új renault furgon, meg vagy 20 munkagép, emberek munka sehol...
Vót már ilyen.....csak akkor mszp volt a neve
Mert szerinted most ki fogja?Ugyanez,csak a tisza köreiből
nem gondolnám hogy van nekik neres kapcsolataik
azt gondolom az ilyenről hogy sokkal magasabb körök mozgatják őket, ha nem is a legvégén a kiskatonákat hanem hogy milyen irányokban induljanak el
akik kikötik magukat a fához meg leragasszák magukat az aszfaltra azok csak simán hülyék
Gondolom a greenpeace is neres es andika is bennevan.😂
én már kurva régen írtam hogy ha a gödieknek nem jó az akkugyár mert szennyező meg büdös meg bármi egyéb csak 5 ezret kellene beadni és összejönne kb 100 milla amiből lehetne környezetvédelmi szakértőket megbízni mintavételezéssel és elemzéssel utána lehetne bíróságra menni
és ha ez nem ér meg 5 ezret fejenként akkor ott nincs olyan nagy gebasz
mindemellett én ezt a greenpeace dolgot fenntartásokkal kezelném......
Báze,milyen mutet?
Komoly?
Ja,a zebrákat is kulfoldon veszi,meg a susogós mackót,de minden cege mindent kulfoldön vesz?
Na jó te már olyan szinten benne vagy a szektában hivőként hogy még a koponyád is csattogva lölöt fog dobolni ezer ev mulva a muzeumban.
Köszönöm!
Az nem jó. Sok sikert és gyors gyógyulást
Jövő pénteken lesz egy szemészeti műtétem. Egy hónap kiesik. 😪
Az szép kör
Péntek-szombat nekem is elég jó volt,.670km jött össze. Ma munka van.. 😒
De ez csak feltételezés. lölöke vett már kanapét nálad? Remélem a legdrágábbat. Abból is sokat. Ne nevettesd ki magadat, szerinted a lölö itthon költ? Ne a hétvégi nagy bevásárlásra gondolj...
Nézd meg hogy mekkora haszonnal dolgoznak, és mégis ők nyerik a pályázatok sokaságát... Szerinted ennek így kellene működnie?
http://youtu.be/YDp6yN6vMM8;t=10s
Én pl. most jöttem haza.
Kb. És a tiszások nem finomkodtak, de ez tart még most is.
Szerencse, hogy volt ez a választàs. Van miről cseverésznetek, csak motorozni, így nincs időtök.
😂
Sok motoros mi? 😂
😂 😂 😂 nahát nahát 😂 😂 😂
https://www.elemi.hu/a-greenpe...
Az a pénz amivel visszavettek a strategiai vallalatokat,közmuveket stb az itthonmarad,nekem az a feltetelezesem hogy lölövel is jobban jartunk mintha a nagy nemzetközi fégek talicskázzák ki a pénzt.
Ja,pl mivel az emlmult 20 evet vizsgaljak érdekes lesz hogy nekiállnak a diákhitel központ szerződeseinek.
De mint irtam te is a szamolgatasoddal csak a ködöt szurkálod való tudás nélkul.
Gyulöletkeltes,te b+ face-en ami ment a szeretetorszag neveben az igen durva volt.Ahhoz képest a brüsszelezes egy kiscica simogatasa volt.
azért lehetne számolgatni
pl lázárnak nem volt cége csak a fizetéséből tudott gazdálkodni, ennyiből meg nem jött volna ki az a párszáz hektár föld és a többi ingatlan
az hogy mennyire jogszerűen húzta ki a pénzeket alapítványokból meg egyéb helyekről az kérdéses
az hogy orbán papa hogy adta a követ az rá tartozik, ha dupla áron adta mint a másik az is rá tartozik, itt csak azt kell elővenni aki megkötötte vele a szerződést, te sem ellenkeznél azon hogy dupla árat fizet valaki a kanapéért amit árulsz
de pl a ráhel amikor kopasz picsával elvégezte a sulit és rá egy évtizedre milliárdos ingatlan vagyona van a "nulláról" azért az sincs rendben
aztán lehetne még végigmenni a többi nagymenőn is
és ebben a léptékben már az is durva ha a saccolás nem sikerül, és csak fele annyit mentettek ki
én pl már akkor boldog leszek ha a felcsúti foci komplexum olyan állapotban lesz mint a stadler stadion, még azt se bánom ha közben duplája lesz a gázszámlám
ugyanmár
nem nagyon néztem a tv2 de néha ment az exatlon meg a fene se tudja mi minden szünetben ment a brüsszelezés háborúskodás meg a többi faszság
csak a gyűlöletkeltés volt az előtérben
Mivel senki nem tudja az ennyit lopni osszeget szerintem nincs az olyan nagy osezeg mint a fejekben van.
Pl a te IQ sznted se tudjuk,csak bemondas van meg saccolas.