Volt régen egy fémszilánk a szememben, amit csak a SOTE - n tudtak műteni. Annak a hatására alakult ki egy szürkehályog. Azt teszik most rendbe. Csak az a gáz, hogy akkor két helyen varrták össze heget, ahol kivettek a szilánkot,és az most komplikációt okozhat. De bízok professzorba, és rendbe lesz minden.
Gondolom szíjj laci megállja röhögés nélkül... ő is dollár milliárdos lett az utóbbi években, most ugrik a jó sok állami megrendelés, tegnapelőtt mentem el a cége mellett, ott parkol 40 új renault furgon, meg vagy 20 munkagép, emberek munka sehol...
nem gondolnám hogy van nekik neres kapcsolataik
azt gondolom az ilyenről hogy sokkal magasabb körök mozgatják őket, ha nem is a legvégén a kiskatonákat hanem hogy milyen irányokban induljanak el
akik kikötik magukat a fához meg leragasszák magukat az aszfaltra azok csak simán hülyék
én már kurva régen írtam hogy ha a gödieknek nem jó az akkugyár mert szennyező meg büdös meg bármi egyéb csak 5 ezret kellene beadni és összejönne kb 100 milla amiből lehetne környezetvédelmi szakértőket megbízni mintavételezéssel és elemzéssel utána lehetne bíróságra menni
és ha ez nem ér meg 5 ezret fejenként akkor ott nincs olyan nagy gebasz
mindemellett én ezt a greenpeace dolgot fenntartásokkal kezelném......
Ja,a zebrákat is kulfoldon veszi,meg a susogós mackót,de minden cege mindent kulfoldön vesz?
Na jó te már olyan szinten benne vagy a szektában hivőként hogy még a koponyád is csattogva lölöt fog dobolni ezer ev mulva a muzeumban.
De ez csak feltételezés. lölöke vett már kanapét nálad? Remélem a legdrágábbat. Abból is sokat. Ne nevettesd ki magadat, szerinted a lölö itthon költ? Ne a hétvégi nagy bevásárlásra gondolj...
Nézd meg hogy mekkora haszonnal dolgoznak, és mégis ők nyerik a pályázatok sokaságát... Szerinted ennek így kellene működnie? http://youtu.be/YDp6yN6vMM8;t=10s
Az a pénz amivel visszavettek a strategiai vallalatokat,közmuveket stb az itthonmarad,nekem az a feltetelezesem hogy lölövel is jobban jartunk mintha a nagy nemzetközi fégek talicskázzák ki a pénzt.
Ja,pl mivel az emlmult 20 evet vizsgaljak érdekes lesz hogy nekiállnak a diákhitel központ szerződeseinek.
De mint irtam te is a szamolgatasoddal csak a ködöt szurkálod való tudás nélkul.
azért lehetne számolgatni
pl lázárnak nem volt cége csak a fizetéséből tudott gazdálkodni, ennyiből meg nem jött volna ki az a párszáz hektár föld és a többi ingatlan
az hogy mennyire jogszerűen húzta ki a pénzeket alapítványokból meg egyéb helyekről az kérdéses
az hogy orbán papa hogy adta a követ az rá tartozik, ha dupla áron adta mint a másik az is rá tartozik, itt csak azt kell elővenni aki megkötötte vele a szerződést, te sem ellenkeznél azon hogy dupla árat fizet valaki a kanapéért amit árulsz
de pl a ráhel amikor kopasz picsával elvégezte a sulit és rá egy évtizedre milliárdos ingatlan vagyona van a "nulláról" azért az sincs rendben
aztán lehetne még végigmenni a többi nagymenőn is
és ebben a léptékben már az is durva ha a saccolás nem sikerül, és csak fele annyit mentettek ki
én pl már akkor boldog leszek ha a felcsúti foci komplexum olyan állapotban lesz mint a stadler stadion, még azt se bánom ha közben duplája lesz a gázszámlám
ugyanmár
nem nagyon néztem a tv2 de néha ment az exatlon meg a fene se tudja mi minden szünetben ment a brüsszelezés háborúskodás meg a többi faszság
csak a gyűlöletkeltés volt az előtérben
Mivel senki nem tudja az ennyit lopni osszeget szerintem nincs az olyan nagy osezeg mint a fejekben van.
Pl a te IQ sznted se tudjuk,csak bemondas van meg saccolas.
azt gondolom az ilyenről hogy sokkal magasabb körök mozgatják őket, ha nem is a legvégén a kiskatonákat hanem hogy milyen irányokban induljanak el
akik kikötik magukat a fához meg leragasszák magukat az aszfaltra azok csak simán hülyék
és ha ez nem ér meg 5 ezret fejenként akkor ott nincs olyan nagy gebasz
mindemellett én ezt a greenpeace dolgot fenntartásokkal kezelném......
Komoly?
Na jó te már olyan szinten benne vagy a szektában hivőként hogy még a koponyád is csattogva lölöt fog dobolni ezer ev mulva a muzeumban.
Nézd meg hogy mekkora haszonnal dolgoznak, és mégis ők nyerik a pályázatok sokaságát... Szerinted ennek így kellene működnie?
http://youtu.be/YDp6yN6vMM8;t=10s
😂
Sok motoros mi? 😂
https://www.elemi.hu/a-greenpe...
De mint irtam te is a szamolgatasoddal csak a ködöt szurkálod való tudás nélkul.
pl lázárnak nem volt cége csak a fizetéséből tudott gazdálkodni, ennyiből meg nem jött volna ki az a párszáz hektár föld és a többi ingatlan
az hogy mennyire jogszerűen húzta ki a pénzeket alapítványokból meg egyéb helyekről az kérdéses
az hogy orbán papa hogy adta a követ az rá tartozik, ha dupla áron adta mint a másik az is rá tartozik, itt csak azt kell elővenni aki megkötötte vele a szerződést, te sem ellenkeznél azon hogy dupla árat fizet valaki a kanapéért amit árulsz
de pl a ráhel amikor kopasz picsával elvégezte a sulit és rá egy évtizedre milliárdos ingatlan vagyona van a "nulláról" azért az sincs rendben
aztán lehetne még végigmenni a többi nagymenőn is
és ebben a léptékben már az is durva ha a saccolás nem sikerül, és csak fele annyit mentettek ki
én pl már akkor boldog leszek ha a felcsúti foci komplexum olyan állapotban lesz mint a stadler stadion, még azt se bánom ha közben duplája lesz a gázszámlám
nem nagyon néztem a tv2 de néha ment az exatlon meg a fene se tudja mi minden szünetben ment a brüsszelezés háborúskodás meg a többi faszság
csak a gyűlöletkeltés volt az előtérben
Pl a te IQ sznted se tudjuk,csak bemondas van meg saccolas.