amúgy evvel a szemlélettel nincs gond
kicsi támogatás kicsi simliskedés aztán önerőből megy minden
nálunk meg meg még 10+ év múlva is állami támogatással/túlárazással tudnak működni a neres cégek
na ez nincs jól
pénz elfolyik fejlődés meg alig
van valami könyv is erről ahol állítólag utánajártak és bizonyíték is van
könyvet nem veszek pdf meg még nincs tóla
a hit meg olyan hogy van aki elhiszi hogy pl a ráhel üres zsebből milliárdos ingatlanvagyonra tett szert az elmúlt évtizedben.....
én ezt is fenntartásokkal kezelem
na de egyszer csak kiderül minden
vagy nem 😆
Most írtad nemrég:
"épp nemrég néztem egy podcastot hogy az elmúlt évtizedben 18 db 4es metrónyi vonalat lehetett volna építeni a lehúzott pénzekből ami kb 11ezer milliárd"
Ezeket te miért hiszed el?
Egyébként igazad van. A világon többségben vannak a "hülyék". Ha összefognak és mindenki elmegy szavazni akkor a "hülyék" akarata érvényesül. És ez a demokrácia.
nagy teher ez számomra
vagy több gyógyszer kell vagy valami keményebbet inni hogy tudjak asszimilálódni az átlagba
fel sem tudod fogni milyen fájdalmas létezni is világítótoronyként ebben a nagy sötétségben
a demokrácia egy vicc a jelenlegi formában
pl a népszavszás
olyan emberek szavaznak akik finoman szólva is sötétek mint a szén
a szűkebb környezetük összefüggéseit se képesek felfogni de egy ország sorsáról döntenej
Soha nem működött, mindig összeomlottak a rossz és főleg aljas rosszindulatú egyszemélyi vezetők miatt, a demokráciának sok hibája van, de legalább van némi esélye a tömegeknek is beleszólni, hogy mi lesz velük, ez egy diktatúrában lehetetlen ott csak szophatnak ahogy évezredeken át meg is történt.
Mondjuk az említettek, főleg tótaw, olyan gyomorforgatóan magyargyűlölő, retkes, metszettfaszú gyökér, hogy arra szavak sincsenek.
Csak azt nem értem, ha valami firkász ennyire utál bennünket, a régiót, a szokásainkat, az egész miliőt.
Akkor mi a bánatért nem alijázik a lopott "hazájába" és miért senyved itt?
kicsi támogatás kicsi simliskedés aztán önerőből megy minden
nálunk meg meg még 10+ év múlva is állami támogatással/túlárazással tudnak működni a neres cégek
na ez nincs jól
pénz elfolyik fejlődés meg alig
könyvet nem veszek pdf meg még nincs tóla
a hit meg olyan hogy van aki elhiszi hogy pl a ráhel üres zsebből milliárdos ingatlanvagyonra tett szert az elmúlt évtizedben.....
én ezt is fenntartásokkal kezelem
na de egyszer csak kiderül minden
vagy nem 😆
"épp nemrég néztem egy podcastot hogy az elmúlt évtizedben 18 db 4es metrónyi vonalat lehetett volna építeni a lehúzott pénzekből ami kb 11ezer milliárd"
Ezeket te miért hiszed el?
Egyébként igazad van. A világon többségben vannak a "hülyék". Ha összefognak és mindenki elmegy szavazni akkor a "hülyék" akarata érvényesül. És ez a demokrácia.
vagy több gyógyszer kell vagy valami keményebbet inni hogy tudjak asszimilálódni az átlagba
fel sem tudod fogni milyen fájdalmas létezni is világítótoronyként ebben a nagy sötétségben
pl a népszavszás
olyan emberek szavaznak akik finoman szólva is sötétek mint a szén
a szűkebb környezetük összefüggéseit se képesek felfogni de egy ország sorsáról döntenej
https://www.greenpeace.org/hun...
ezek miatt mondom hogy nem lehet itt már hinni senkinek sem....
újságíróknak meg végképp nem
Csak azt nem értem, ha valami firkász ennyire utál bennünket, a régiót, a szokásainkat, az egész miliőt.
Akkor mi a bánatért nem alijázik a lopott "hazájába" és miért senyved itt?