Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyeneket mi is csinàltunk 10 évesen. 😅
Mert nem voltak olyan balfaxok mint te( kezeit széttáró) Pont erről pofázunk itt neked évek óta semennyi üzleti vénád nincs( kezeit széttáró) 2 klára 1 kg bojli😘
Igen, fel van nekik adva a lecke.. négy év alatt kell annyit lopniuk, mint az előző gárdának 16 év alatt.
Szárazon vagy síkosítva?
Ott nem a kurvákkal és a droggal volt a baj hanem az audi ügyről szóló dumákkal, ezért kellett kirúgni.
igazándiból kb mindenki leszarná hogy van pár zebra meg egyéb állat
azt is leszarják hogy pálmaház is van
itt az volt a bosszantó jogy már olyan mértékben hülyének nézik az embereket hogy azt is letagadják amiről felvétel van
szóval egy gerincteke hazudozó kurva sok pénzt kimentő csapat és terézanyának állítják be magukat
a borkai őszinte volt: ivott drogozott kurvázott mégis megnyerte a választást,
aztán ezek a hibbantak lemondatták 😂
az hogy mit csinál szabadidőben az nem a politika része....
Azóta a nébih is elismerte, hogy vannak sőt nevüket is közzétette, az egyik fő gond a valóságtagadás volt, vazz ha valamiről bizonyíték van akkor nem tagadom hanem legfeljebb mismásolom, lekicsinylem vagy terelem a témát. Rossz kommunikáció volt szinte minden téren.
Mondom én, lesz itt kép minden falon....

https://21.szazadkiado.hu/kiar...
https://telex.hu/belfold/2026/...

10 millio ment kampányra, többit elégették🤣
Nincs pardon Poloska már Mészáros lovait is lecsukatja, azok is NER-esek 😆
Meg mindig rabruhás lovak. 🤣
Érdekesség:
2026. 04. 13-án feladott levélben értesítették a feleségemet, hogy felveszik a Kaposvár, x szavazókörbe, mint szavazatszámoló bizottsági tag. A levelet megkaptuk 2026. 04. 16-án.
A szavazás 2026. 04. 12-én volt.
pár hete volt ez a zebrás dolog valaki nem tartotta bizonyítottnak a létezésüket
itt egy egész jó videó róla 3 percnél láthatóak
http://youtu.be/0-bgf65aqGc
eddig is egypártrendszer volt plusz mellé vészhelyzeti rendeleti kormányzás....
most hátha előbb ignorálva lrsz ha nem tetszik a népnek
elvárás nagy lehetőségek szegényesek
a mese most tuti nem tart 16 évig
Már megy az öldöklés a fészen.
A fanatikusok az egypártrendszert akarják mindenáron és mindenkit kinyuvasztani, a balgák meg már most sopánkodnak a leendő tisztségviselőkön meg a kormányzás tervein
Most átmentem az előbb két nagyobb alföldi falun, ott még mindenütt vigyorog klári 😃
Tisza? gerinc? te melyik csatornát nézed? 🤣
ennyire nem sikerült jól de nekem vicces volt
persze megvártam a szavazást nehogy befolyásoljam a népet
Mondjuk ez meg inkább röhejes kategória,bajuszt rajzolni egy pkakáton.
anyósék előtt is volt klára, én megelégedtem egy bajusz rajzolással
de már tegnap beszedték őket is
az eredményük alapján viccpárt
meg az is vicc hogy bármilyen gyurcsány kötődésű párt azt gondolja hogy elér bármit is
amúgy ha a tiszában lenne egy minimális gerinc visszaállítaná a régi szavazási rendszert aztán a százalékok alapján lennének a képviselők
aztán nem lennének teli az oszlopok mindenféle fejekkel
Radnai márkosat kellett volna,azt már 60ezerért árulják
Az is megemiltendő hogy leszamol a neres cegbirodalomnal majd meg meg se nyerte atallnak a neres vallalkozok,a hernadival egyezkedik es tele van volt fideszessel az apparatusa,most azert hanynak epet az influenszerei mert egy kstolikus idkolaigazgatot aki ner bekotesu tervez oktatasi miniszternek.
Rs egy megszolalasara bukik az arfolyamon 143 milliardot a mol.
A rezsicsokkentes ami elvileg humbug az marad,sot kitetjesztik es minden nyugger kap szepkartyan ket kilot,holott a piacnak kene elsonek lenni es az allami osztogatast be kell fejezni ezzel kampanyolt.
Jo 4 ev lesz kerem.
Petis plakat a biznisz.😀
Tiszás plakát most a jó lóvé petyával 😆 Mond neki azokat gyűjtögesse 😅