Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://hvg.hu/itthon/20260419_a-fidesz-fennmaradasaban-nem-lennek-olyan-biztos-keri-laszlo-es-tota-w-arpad-a-hvg-cimlapsztoriban#mo64jx5cuvlt0eajmam
De lesz.Látszat elszámolás,néhány milliárd visstajön és mindenki elégedett lesz,forgatókönyv.
Az fel. Kissé zagyva az egésznek a célja és remek konteókat tudok rá sőt némelyiket én jegyzem, de ettől még akár igazak is lehetnek. 😁
Az a gazdasagi szarcunami ami fele robogunk ugy világszinten, azért fel fog boritani pár dolgot.
Mondjuk a 70-30-at a fidesz eléggé felrúgta 2010-ben és ezzel nem kevés ellenséget szerzett és mivel a mostaniak is közülük valók és tőlük tanultak így lehet, hogy ezt a hagyományt fogják folytatni, majd kiderül.
Ezek ilyen választási kötelező jolly jokerek..
Eü rendbetétele, nincs sor - új műtők - értő orvosok - lelkes nővérek, elszámoltatás, minimum vagyonosodás meg börtönbezárás, társadalmi jobb lét, áfa piszkálása.
Aztán egyikből se lesz semmi, a mutyik meg ugyis csak választások előtt derülnek ki, amikor egymáshoz vágják irigységükben
1-2 csinovnyik néhány propos, de nagyobbakra kicsi az esély bár igény az lenne rá. 😁
Nyilván nem lesz... 90 óta még sose volt, pedig mindegyik választási ígéretben benne volt 🤔
Nem hülyék ezek, tudják, négy év múlva térfél csere lesz, senki se akar ellenséget 🤣
Egy nagyobb összegben mernék fogadni, hogy nem lesz itt semmilyen elszámoltatás. Oly sok ember,kedvenc petije, 😁 vastagon benne volt a diákhitel mutyiban,és még a cégfelszámoló mutyiban is. Tudja jól, hogy elrántják, mihelyt bukik valamelyik.
A balatoni szallodasoknal,mint a forshoffer,csak azert valtottak mert nem eleg. 😆
Ja, a rokonod biztos tudja hogy a strabag mennyit csúsztatott az szdsz-nek 🤣 A vezérek nyilván elmondták neki, miközben két útkaparó munkabérét számfejtette 🤣
És az a 11 milliárdos adat honnan származik, valamilyen tisza kiadványból? 🤣
Lőrinc ezt lehet, hogy vitatná, mert neki csak 1000 milliárd jutott, akkor hol a faszban van a többi? 🤣
Fogadjunk ő is tisza hívő mint te.🤣
rokon dolgozott a strabagnál, aztán ahogy jött a lőrinc meg is szűnt a melója
azóta nem 2x minimálbérért dolgozik a könyvelési osztályon hanem 10x annyiért maszek könyvelő
a strabag szerinte sosem volt ilyen túlárazott, de ti ezt úgysem hiszitek el
Mondjuk az is érdekes hogy hirtelen egy héten van telitalálat minden lottón és a jokeren is .
Osztom 👌
Nyugi majd jön a swietelsky meg a strabag, és majd azok elvégzik a munkákat... és az egybites is megnyugszik, mert nem a lölőt látja hajókázni az adrián, hanem egy idegen németet, akiről fogalma sincs, kicsoda 😄 de az vitte ki a hasznot.
Ennek többszörösét elloptâk tuti biztos.
Azoknak még évek mire kifutnak a munkái. Egyébként fogalmam sincs én szomorú lennék e több száz milliárdal a zsebemben ha holnap azt mondanák, hogy nincs többé meló(kezeit széttáró) Szerintem én is csak annyit mondanék - jóvan akkó ha nincs hát nincs jóéccakát 😄
Ez olyan mint az aranyér,inkabb masnak legyen.🤣
Baszki meg a matolcsy penzet se talalta el egy kommentelo meg podkasztos 500-650 ig minden jatszott,erre a hvg interjuban a 150 hangzik el es azis megvan.🤣
Na ez a kodszurkalas.
De rendicsek kezdjuk a vegen,mivan a diakhitel kozpontal?
mindennek ára van
nekik rövid távon biztos rosszabb lesz de úgy is ez lett volna a vége az ilyen cégeknek, ha nem most lehet épp 2 vagy 5 év múlva
mivel a melót úgy is el kell valakinek végezni úgy is kelleni fog
de ha az új emberek csak fele annyit lopnak már megéri, épp nemrég néztem egy podcastot hogy az elmúlt évtizedben 18 db 4es metrónyi vonalat lehetett volna építeni a lehúzott pénzekből ami kb 11ezer milliárd, az emberek fel sem tudják fogni mekkora összeg ez
Eddig nem volt. Most valszeg gazdagabb leszek eggyel 🤣
Valszeg flottas tartós berlet,inkább az egybites tisza szavazó lesz vicces aki nala dolgozik.🤣Es lapátra teszik.
Mar megy avklrdezőskodes a 3% os lakashotelrol hogy akkor lesz e vagy nem.🤣
Cserelnek szemlencset ?