Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kiváncsi erre a nép hanem tolják őket a képünkbe.
Pipi megelőzött, írni akartam, hogy a süti számomra sokkal érdekesebb.
spec én inkább a sütire szavaznék 😅
erre kíváncsi a nép
buzik kurvák idióták....

szerinted ha a mónika sóban verseket olvastak volna fel a meghívottak lett volna akkora nézettsége?
ide se azt a cikket tette be a qmigri hogy a marika néni milyen fasza krémest sütött tegnap hanem a buzikat linkeli, szóval jobban érdekli az ki kivel buzul mint a sütemény
de ugye a buziság az rossz, de mégis olvassa 😂
Sajnos a környezetünkben vannak ilyenek, valószínűleg azért fogalmaztam ilyen durván. 😁
Selejt férgek. És még büszkék is magukra, ott vannak a médiában folyamatosan, ezek vannak sztárolva. Gyönyörű szép világ.
hogy döntik el ki a férj?
akinek nagyobb a kémény átmérő az a lány?
Na kezdődik 😂 😂 micsoda hírek 😂 😂
https://www.elemi.hu/lakatos-m...
Nekem az F650 a kedvencem.
Mert van F650-es ami hatötvenes és van F650-es ami nyóccázas.
Mondja a zéro értelem.😂
tévedtem
még is károsított az oldószer 😂
Mire ideérnek mar nincs oldoszer,ezt tudhatnad.
Viszont ennek a 3 karakternek egyutt annyi ertelme van mint neked,vagyis zéro.
látom nem ette meg teljesen az agyad az bútorlapból kipárolgó oldószer, és össze tudtad rakni a lényeget
a gs és a nulla 😂
Nemigen,sajnos az ujjam vastag,a bötű meg kicsi.
Bemigen,bar egybites ininek ajanlom a google ai-t.
A BMW motorkerékpárok esetében az R és a GS betűk a következőket jelentik:
R (Reihe / Boxer): A BMW klasszikus, kéthengeres, egymással szemben elhelyezkedő hengerekkel rendelkező, léghűtéses vagy folyadékhűtéses boxermotoros szériáját jelöli.
GS (Gelände/Strasse - Terep/Utca): A BMW kalandmotor (adventure) kategóriája. A név a német Gelände (terep) és Strasse (utca) szavakból ered, ami arra utal, hogy a motorkerékpár egyaránt alkalmas aszfaltútra és terepre is.
BMW Motorrad
BMW Motorrad
+1
Összességében a BMW R GS egy olyan nagy teljesítményű, boxermotoros kalandmotort takar, amelyet sokoldalúságra, hosszú utakra és terepképességekre terveztek.
Motorinfo
Motorinfo
Gyakori kiegészítések:
GSA (GS Adventure): A GS még kalandvágyóbb, nagyobb tankkal és extra felszereléssel ellátott változata.
A BMW motorok megnevezésében az F és a GS betűk a következőket jelentik:
F (Funduro / F-series): Eredetileg a Funduro (Fun + Enduro) szóból ered, de mára a BMW sorkettes (soros kéthengeres, korábban egyhengeres) motorral szerelt, középkategóriás modellcsaládját jelöli.
GS (Gelände/Straße): Német kifejezés, amely terepet/utcát jelent. Ez a BMW túra-enduró szériája, amely a nevéhez hűen kiválóan alkalmas aszfaltos túrázásra és terepezésre is.
BMW Motorrad
BMW Motorrad
+4
Összefoglalva:
A BMW F 750 GS, F 800 GS, F 900 GS modellek olyan sokoldalú, soros kéthengeres motorok, amelyeket terepes képességekkel ruháztak fel, de utcai használatra is kiválóak. 😄
Lássuk be, a BMW jelöléseit senki nem tudja követni, mert évente átszervezik 😆
3 karakter? Akkor az nem O1G?
Annyira Istenitik hogy gondoltam egyefene befektek egy kis pénzt meg idöt hogy kideritsem hogy valoba akora királyság 😎
Nomeg melyik 3 karakter? 1db nulla meg a GS?
Mert igy szerinted a G310GS is jelent valamit?
Mert szerintem azt jelenti a 3 karakter hogy biztosan mas motorok.
Mit?
3 karakter még mindig egyezik
csak jelent ez valamit
Attol meg a ket motor szerinted ugyanaz?
a kirmelted mennyivel jobb??
😂

ha osztani akarod az észt akkor legyen már valamennyi készleten
merte?

Fhuuuu,kirmelted a leglenyegesebbet.🤣
Meg mindig egybites vagy.
na de mégsem motorcsónak baszki
az hogy merte van a henger csak egy dizájn elem főleg motoron 😂