Én ezt mondjuk egy az.egybe átvenném a helyükbe, csak a nevet kell kicserélni. És persze a vágókép maradhat a tiszásokról, nagy eltérés nincs😃 https://filmhiradokonline.hu/w...
Szerintem menni fog nekik. A kibukott fideszesek aljadékát söpörte össze a szél. Pont azokra szavaztak akik miatt utálták a fideszt 😆
Twitteren amcsi csávó írja, hogy szerinte MP orbán embere, mert látta hogy ki akarják golyózni és elébe ment. Kezdem azt hinni hogy tényleg így lesz. Aztán kb. mindent kezd visszavonni amit beígért. Orosz olajról sem fog levállni, ha szerencsénk van a migránsokat sem engedi be. Ha átműtettni sem kell magam nővé, akkor nekem több elvárásom nincs is vele szembe. Ha ezt teljesíti, 4 év múlva rá szavazok 🤣
Az is sokakat irritál, hogy a "vagyonbevallásban" milyen mértékű gusztustalanságot nyilatkoznak.
Pl. olajos sanya szinte földönfutó, viktor meg a templom egeréhez jár kunyerálni.......hadd ne soroljam.
De engem az zavart a legjobban, hogy miközben nyomták a nemzeti lózungokat, a honi vállalkozásokra folyamatosan nyomták a terheket, a multikba meg lapátolták a pénzt.
tudod mikor nézegetem azt a rémséget otthon
lehet 10 év múlva se vennék meg
úgy járnél vele mint ismerős a lenin képpel hogy nem tudja jó áron eladni
börzén vette pár ezerért hogy mekkorát kaszál vele
ilyen böszme nagy a2 méret bekeretezve
Siman ballisztikus raketakat indithat,🤣