azok a sztárok buzik is voltak mindig csak csóróként nem vállalták be
te se lettél buzi meg én se, a bútorboltos meg nem lett hetero 50+ évesen se
az ember nem változik.....
fura ezt olyan fidesz feslszopótól olvasni aki még hetekkel az elveszített választások után is sírdogál
😂
főleg nekem aki rendíthetetlenül nem hisz egyik macskajancsinak se
de az igaz hogy örülök annak hogy vége a fidesz uralomnak bőven elég volt az a többezer milliárd amit kimentettek innen
ha a mostaniak csak a felét lopják el már kurva jól járunk, ha meg nem, akkor se lesz rosszabb a helyzet
Félre magyarázod, de ezt most elnézem, mert tudom, jól működött a tiszás agymosás 😁 számtalan sztár volt, aki heteróként futott be, később a hírnévvel lett máááás 🤔
Viszont az ellenkezője is igaz, ha valaki olyan balfax vagy ronda, hogy semmilyen nőt nem kap, az egy idő múlva elkezd melegföürdőbe járni, és aztán szó szerint veszi a hely nevét 😕 két ilyen ismerősöm is van, az egyik kicsit fogyi, a másik meg már középsuliban is 100 kg volr, és mindig büdös.
én azért ezt nem akarom tudni elhinni, hogy bemondásra buzinak lehet lenni. Akinek egy szőrös férfi segglyukra feláll a fasza az tutkó buzi. De hogy ezt el lehetne tanulni azt én kétlem(gondolkodós)
ez azért egy kicsit fideszes megmagyarázás volt
persze azért lesz buzi az ember mert unja már a pinát.....
ha belegondolsz evvel a kijelentéseddel máris cáfolod az érzékenyítő propaganda lényegét hiszen ott nem a pinát tuszkolják a gyerek arcába hogy unja meg minél gyorsabban és megbuzul utána 😂
aki kivételezett volt annak mindig pártkatona volt a szülő
lehet nem is tudtad de bőszen írták a jelentést
nálunk is volt ilyen, mindig az ment táborba meg őrsvezetőképzőre meg a fene se tudja hová
engem meg alig vettek be sz mhsz-be de egy év akatt kilőtem kb 15 légpuskagolyót mert sosem jutott puska 😂
a végén szartam bele már a bélyegeket se vettem meg a kiskönyvbe
...de pont lehet, hogy a bika szomszéd is homár volt, pont azért, mert minden nőt megkapott, és az egy idő után már nem volt érdekes... pont, mint a sztároknál, akik "átfordulnak" mivel a hagyományos nőszerzés semmi kihívást nem jelent, csak egy csettintés, és 10essével tódulnak be...
"ez a buzulás nem feltétlen tanult viselkedés" pedig legtöbbx de, talán kell hozzá genetikai hajlam, de sztem az a kevesebb.
én is elutasítom mert nem vagyok buzi nem is szeretnék buzi lenni és nem barátkozok buzikkal
de én azért nem vetek meg senkit sem hogy buzi
van egy buzi ismerősöm kb 0 éves korától ismerem mert 2 szomszéddal arrébb lakott az öreganyja és sokszor átjöttek nyulakat símogatni meg ilyenek
az a gyerek már akkor lány volt amikor még beszélni se tudott
minden mozdulata full lányos volt utána a beszéd is öltözködés minden lányos
pedig az apja olyan falu bikája féle
macsó gyerek volt aki még a legyet is röptében megdugta, kb 10 évvel volt idősebb mint én de mindig is legenda volt a mi baráti körünkben is
szóval én azóta tudom hogy ez a buzulás nem feltétlen tanult viselkedés lehet emiatt vagyok elfogadóbb
én évente 6-8 osztályfőnöki figyelmeztetést mindig kaptam a lázadozás miatt
elég volt ehhez annyi is hogy a suli parkjában tanítás után bömböltetni a sztereo videotont a kör közepén állva zenével
de a suli diszkó miatt is kaptam figyelmeztetést illetlen viselkedés miatt
akkor is a videoton szolgáltatta a zenét de összedrótoztuk az erősítővel meg a hangfalakkal amivel a himnuszt játszották a ünnepségeken
de a rojtos nadrág miatt is hazaküldtek átöltözni
akkor csak egyest kaptam a hiányos munkáért
neked úgy tűnik jobban nyalták a szülők a párt seggét mint az enyémek
Igen, a gyerekek könnyen befolyásolhatók, most pl. egy választást lehetett velük nyerni... itt most a 18-25 éves taknyos orrú közösségi média nemzedékre gondolok ☹️
Nem tudom, milyen volt a te neveltetésed anno, az enyémmel semmi baj nem volt 😄 Az ember alapból elutasítja a kilengést, devianciát, másságot, hívjuk akárhogy, ez így van az idők kezdete óta - és így van az állatvilágban is, szóval nem mi találtuk fel.
Az, hogy a mai libsi világban ennyire erőltetik, semmi más, csak üzlet, ill. egy cél elérésehez való lépések része. Igazából sejtem a problémakör magját, de Úri Ember nem zsidózik, a többinek meg tilos 🤣
B+ ini,a legnagyobb bunti amit kaptam hogy elvettek az úttörő nyakkendőmet,te miafaszt beszelsz buntirol? 🤣
Az meg hogy ki kivel dug a negy fal kozt az senkit nem erdekel,az mar inkabb hogy buszken himbalja a pöcsét a szimpadon,meg a kamionon a prájdon.
bizonyítékot még mindig nem láttunk
Aki ugy totyog,ugy hápog,ugy nez ki mint egy tiszás,az tiszás.
te se lettél buzi meg én se, a bútorboltos meg nem lett hetero 50+ évesen se
az ember nem változik.....
😂
főleg nekem aki rendíthetetlenül nem hisz egyik macskajancsinak se
de az igaz hogy örülök annak hogy vége a fidesz uralomnak bőven elég volt az a többezer milliárd amit kimentettek innen
ha a mostaniak csak a felét lopják el már kurva jól járunk, ha meg nem, akkor se lesz rosszabb a helyzet
Viszont az ellenkezője is igaz, ha valaki olyan balfax vagy ronda, hogy semmilyen nőt nem kap, az egy idő múlva elkezd melegföürdőbe járni, és aztán szó szerint veszi a hely nevét 😕 két ilyen ismerősöm is van, az egyik kicsit fogyi, a másik meg már középsuliban is 100 kg volr, és mindig büdös.
Mondjuk a 80 as evekben mar reg nem az az ido volt.
persze azért lesz buzi az ember mert unja már a pinát.....
ha belegondolsz evvel a kijelentéseddel máris cáfolod az érzékenyítő propaganda lényegét hiszen ott nem a pinát tuszkolják a gyerek arcába hogy unja meg minél gyorsabban és megbuzul utána 😂
lehet nem is tudtad de bőszen írták a jelentést
nálunk is volt ilyen, mindig az ment táborba meg őrsvezetőképzőre meg a fene se tudja hová
engem meg alig vettek be sz mhsz-be de egy év akatt kilőtem kb 15 légpuskagolyót mert sosem jutott puska 😂
a végén szartam bele már a bélyegeket se vettem meg a kiskönyvbe
"ez a buzulás nem feltétlen tanult viselkedés" pedig legtöbbx de, talán kell hozzá genetikai hajlam, de sztem az a kevesebb.
Fingod sincs semmirol.
de én azért nem vetek meg senkit sem hogy buzi
van egy buzi ismerősöm kb 0 éves korától ismerem mert 2 szomszéddal arrébb lakott az öreganyja és sokszor átjöttek nyulakat símogatni meg ilyenek
az a gyerek már akkor lány volt amikor még beszélni se tudott
minden mozdulata full lányos volt utána a beszéd is öltözködés minden lányos
pedig az apja olyan falu bikája féle
macsó gyerek volt aki még a legyet is röptében megdugta, kb 10 évvel volt idősebb mint én de mindig is legenda volt a mi baráti körünkben is
szóval én azóta tudom hogy ez a buzulás nem feltétlen tanult viselkedés lehet emiatt vagyok elfogadóbb
elég volt ehhez annyi is hogy a suli parkjában tanítás után bömböltetni a sztereo videotont a kör közepén állva zenével
de a suli diszkó miatt is kaptam figyelmeztetést illetlen viselkedés miatt
akkor is a videoton szolgáltatta a zenét de összedrótoztuk az erősítővel meg a hangfalakkal amivel a himnuszt játszották a ünnepségeken
de a rojtos nadrág miatt is hazaküldtek átöltözni
akkor csak egyest kaptam a hiányos munkáért
neked úgy tűnik jobban nyalták a szülők a párt seggét mint az enyémek
Az, hogy a mai libsi világban ennyire erőltetik, semmi más, csak üzlet, ill. egy cél elérésehez való lépések része. Igazából sejtem a problémakör magját, de Úri Ember nem zsidózik, a többinek meg tilos 🤣
Az meg hogy ki kivel dug a negy fal kozt az senkit nem erdekel,az mar inkabb hogy buszken himbalja a pöcsét a szimpadon,meg a kamionon a prájdon.