Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eleg az amit leírtam,te sem adtal bizonyitekot az állitasodra.
😂 😂 😂
bizonyítékot még mindig nem láttunk
Mindig.Koztudottan tisza partkatona vagy.
Aki ugy totyog,ugy hápog,ugy nez ki mint egy tiszás,az tiszás.
told a bizonyítékokat mikor istenítettem bármelyik pártot
Minden partkatona tagadja.🤣Te meg hívőként főleg.
azok a sztárok buzik is voltak mindig csak csóróként nem vállalták be
te se lettél buzi meg én se, a bútorboltos meg nem lett hetero 50+ évesen se
az ember nem változik.....
fura ezt olyan fidesz feslszopótól olvasni aki még hetekkel az elveszített választások után is sírdogál
😂
főleg nekem aki rendíthetetlenül nem hisz egyik macskajancsinak se
de az igaz hogy örülök annak hogy vége a fidesz uralomnak bőven elég volt az a többezer milliárd amit kimentettek innen
ha a mostaniak csak a felét lopják el már kurva jól járunk, ha meg nem, akkor se lesz rosszabb a helyzet
Félre magyarázod, de ezt most elnézem, mert tudom, jól működött a tiszás agymosás 😁 számtalan sztár volt, aki heteróként futott be, később a hírnévvel lett máááás 🤔
Viszont az ellenkezője is igaz, ha valaki olyan balfax vagy ronda, hogy semmilyen nőt nem kap, az egy idő múlva elkezd melegföürdőbe járni, és aztán szó szerint veszi a hely nevét 😕 két ilyen ismerősöm is van, az egyik kicsit fogyi, a másik meg már középsuliban is 100 kg volr, és mindig büdös.
én azért ezt nem akarom tudni elhinni, hogy bemondásra buzinak lehet lenni. Akinek egy szőrös férfi segglyukra feláll a fasza az tutkó buzi. De hogy ezt el lehetne tanulni azt én kétlem(gondolkodós)
elvették a nyakkendőd? Ennyi? Valamelyik szülő gondolom a tanácsházán dolgozott(gondolkodós)
https://www.facebook.com/share/r/1BhsiEAyto/
Vegulis te is az vagy,pártkatona.
minden pártkatona ezt mondja 😂
Fogd mar fel te agyatlan hurka hogy nem volt kivetelezett senki a csaladban.
Mondjuk a 80 as evekben mar reg nem az az ido volt.
ez azért egy kicsit fideszes megmagyarázás volt
persze azért lesz buzi az ember mert unja már a pinát.....

ha belegondolsz evvel a kijelentéseddel máris cáfolod az érzékenyítő propaganda lényegét hiszen ott nem a pinát tuszkolják a gyerek arcába hogy unja meg minél gyorsabban és megbuzul utána 😂
aki kivételezett volt annak mindig pártkatona volt a szülő
lehet nem is tudtad de bőszen írták a jelentést

nálunk is volt ilyen, mindig az ment táborba meg őrsvezetőképzőre meg a fene se tudja hová
engem meg alig vettek be sz mhsz-be de egy év akatt kilőtem kb 15 légpuskagolyót mert sosem jutott puska 😂
a végén szartam bele már a bélyegeket se vettem meg a kiskönyvbe
...de pont lehet, hogy a bika szomszéd is homár volt, pont azért, mert minden nőt megkapott, és az egy idő után már nem volt érdekes... pont, mint a sztároknál, akik "átfordulnak" mivel a hagyományos nőszerzés semmi kihívást nem jelent, csak egy csettintés, és 10essével tódulnak be...
"ez a buzulás nem feltétlen tanult viselkedés" pedig legtöbbx de, talán kell hozzá genetikai hajlam, de sztem az a kevesebb.
Kőzük se volt a párthoz te istenbarma.🤣
Fingod sincs semmirol.
én is elutasítom mert nem vagyok buzi nem is szeretnék buzi lenni és nem barátkozok buzikkal
de én azért nem vetek meg senkit sem hogy buzi
van egy buzi ismerősöm kb 0 éves korától ismerem mert 2 szomszéddal arrébb lakott az öreganyja és sokszor átjöttek nyulakat símogatni meg ilyenek
az a gyerek már akkor lány volt amikor még beszélni se tudott
minden mozdulata full lányos volt utána a beszéd is öltözködés minden lányos
pedig az apja olyan falu bikája féle
macsó gyerek volt aki még a legyet is röptében megdugta, kb 10 évvel volt idősebb mint én de mindig is legenda volt a mi baráti körünkben is
szóval én azóta tudom hogy ez a buzulás nem feltétlen tanult viselkedés lehet emiatt vagyok elfogadóbb
én évente 6-8 osztályfőnöki figyelmeztetést mindig kaptam a lázadozás miatt
elég volt ehhez annyi is hogy a suli parkjában tanítás után bömböltetni a sztereo videotont a kör közepén állva zenével
de a suli diszkó miatt is kaptam figyelmeztetést illetlen viselkedés miatt
akkor is a videoton szolgáltatta a zenét de összedrótoztuk az erősítővel meg a hangfalakkal amivel a himnuszt játszották a ünnepségeken
de a rojtos nadrág miatt is hazaküldtek átöltözni
akkor csak egyest kaptam a hiányos munkáért
neked úgy tűnik jobban nyalták a szülők a párt seggét mint az enyémek
Igen, a gyerekek könnyen befolyásolhatók, most pl. egy választást lehetett velük nyerni... itt most a 18-25 éves taknyos orrú közösségi média nemzedékre gondolok ☹️
Nem tudom, milyen volt a te neveltetésed anno, az enyémmel semmi baj nem volt 😄 Az ember alapból elutasítja a kilengést, devianciát, másságot, hívjuk akárhogy, ez így van az idők kezdete óta - és így van az állatvilágban is, szóval nem mi találtuk fel.
Az, hogy a mai libsi világban ennyire erőltetik, semmi más, csak üzlet, ill. egy cél elérésehez való lépések része. Igazából sejtem a problémakör magját, de Úri Ember nem zsidózik, a többinek meg tilos 🤣
B+ ini,a legnagyobb bunti amit kaptam hogy elvettek az úttörő nyakkendőmet,te miafaszt beszelsz buntirol? 🤣
Az meg hogy ki kivel dug a negy fal kozt az senkit nem erdekel,az mar inkabb hogy buszken himbalja a pöcsét a szimpadon,meg a kamionon a prájdon.
meg hát buzi is hellyel közzel 😅