Azt a néhány nagy kaliberű céget, amit átjátszottak a fideszközelieknek, például villany, mol, vodafone, bank, azokat most csődbe viszik és pillanatok alatt eladják külföldieknek nyomott áron... ezt is csak a magyar adófizetők fogják megszopni, de sebaj, kétharmada tiszás 😁
egyszerűen nem jön meg a katarzis addig amíg bírom levegővel
régebben egy remek gyors aktus megvolt fél percen belül most meg hiába erőlködök akár 5 percig is nincs meg a boldog befejezés
az azért már tényleg perverzió lenne
ha olyan acélos lenne a puska hogy meg tudnám mocskolni akkor nem csak a falu bikája hanem a megye bikája is lennék 😂
szerencsére már az utolsókat rúgja a puska, nincs gond vele, pecázni meg pont jó
azért így eléggé leszűkült a kőr. 2 farkú kutyás vagy te mindig is tudtam 😅 Talán a választások második legnagyobb vesztesei 😅
Azt gondolták mindenféle erőfeszítés nélkül hozzák az 1%-ot a 685 millából szétosztanak 200 at mindenféle szervezetnek, hogy neve legyen a gyereknek a többit meg szétdobják egymás között. Most meg csöcs van mert vissza kell fizetni a kampánypénzt. Már elkezdtek kalapolni szerintem számítanak a te támogatásodra is. 😅
én nem mondtam, hogy bánom. Ha meg már így történt, hogy a tisza ekkora fölénnyel nyert akkor igen is lássunk vért.
Hosszú évek óta mondom, vityáék gíneszrekord mennyiségű pénzt síboltak és konkrétan ágazatokat komplett szektorokat osztottak szét egymás között csak úgy. Menjen mindenki börtönbe akinek ott a helye és igen is az 50-es évek módszerével ahogy a családomat kifosztotta az állam ártatlanul, fossza ki azokat az oligarhákat akiket megszült a fidesz a 16 év alatt. Tollvonással vegyenek el tőlük mindent. Nem kell a finomkodás.
szerintem lőrinek cincálják szét a cégeit menekítik ki a pénzeket. Néhány stratégiai cég tutkó megmarad
de szerintem többsége hamarosan csődeljárásra fog kerülni lesz 50-60 ezer munkanélküli leürítik a cég
számlákat nem akarnak itt már vállalkozni fidesz háttér nélkül.
Inikém ha még egyszer széthúzod az oldalt úgy picsán
rúglak, hogy beleesel a csatornába. Itt enterezgetek, hogy rajtamaradjon az írásom az oldalon...
meguntam én ez a dolgot, inkább a peca
régebben egy remek gyors aktus megvolt fél percen belül most meg hiába erőlködök akár 5 percig is nincs meg a boldog befejezés
ha olyan acélos lenne a puska hogy meg tudnám mocskolni akkor nem csak a falu bikája hanem a megye bikája is lennék 😂
szerencsére már az utolsókat rúgja a puska, nincs gond vele, pecázni meg pont jó
de még mindig ponty párti vagyok
neked passzolna a komcsi vonal hiszen a véredben van, a sok felesleges önszopató munka is ezt bizonyítja
Azt gondolták mindenféle erőfeszítés nélkül hozzák az 1%-ot a 685 millából szétosztanak 200 at mindenféle szervezetnek, hogy neve legyen a gyereknek a többit meg szétdobják egymás között. Most meg csöcs van mert vissza kell fizetni a kampánypénzt. Már elkezdtek kalapolni szerintem számítanak a te támogatásodra is. 😅
na de minden hiába....
Es meg mindig vakon vagy hova szavaztam,ez a legviccesebb.🤣
Hosszú évek óta mondom, vityáék gíneszrekord mennyiségű pénzt síboltak és konkrétan ágazatokat komplett szektorokat osztottak szét egymás között csak úgy. Menjen mindenki börtönbe akinek ott a helye és igen is az 50-es évek módszerével ahogy a családomat kifosztotta az állam ártatlanul, fossza ki azokat az oligarhákat akiket megszült a fidesz a 16 év alatt. Tollvonással vegyenek el tőlük mindent. Nem kell a finomkodás.
nektek kellene örülni ennek a legjobban
de szerintem többsége hamarosan csődeljárásra fog kerülni lesz 50-60 ezer munkanélküli leürítik a cég
számlákat nem akarnak itt már vállalkozni fidesz háttér nélkül.
Inikém ha még egyszer széthúzod az oldalt úgy picsán
rúglak, hogy beleesel a csatornába. Itt enterezgetek, hogy rajtamaradjon az írásom az oldalon...