ember és ember közt sok különbség van , mindenhol vannak gyökerek és normálisak , voltam párszor a székelyeknél ha megszállok valahol nem várok többet mint amiért fizetek, ha megkínálnak valamivel elfogadom, megköszönöm, igyekszek viszonozni kb ennyi , katona voltam bukarest mellett a legjobb haver egy ottani román gyerek volt, volt vagy három magyar is, nem voltam rosszba egyikkel se de nem is haverkodtam nagyon , viszont ha románokat kérdezel mit fognak mondani az itteni magyarokról ? rendezettebbek, fegyelmezettebbek és jobb szakemberek ... Nagyváradon mikor még voltak gyárak szinte mindenhol ahol tényleges tudás kellett magyarok voltak pozícióban, hogy fölötte volt egy román pártember az másik dolog . Nekem speciel ha megszállok valahol jólesik ha magyarul beszélnek , mivel bármilyen meglepő neked, nekem a román idegen nyelv és vannak hiányosságaim ezen a téren de ez már így marad ....
hát én néztem a hotel lentulait ott pont azt mondta semmiképen nem fogna össze semmilyen párttal(kezeit széttáró) Vagy nálam vagy nálad máskép jönnek be ezek a podkesztek 😅
oda van írva baszki hogy ő nem a vityára gondolt se a lelövéskor se a zenebona elkészítéskor
az hogy ki mire gondol az a saját döntèse
tudod van az a mondás hogy akinek nem inge.......
a bucifejű meg nyíltan leírta hogy ő bizony szervezkedni fog
szóval egy hülye fasz mert saját maga alatt ássa a gödröt
na de egy full fidesz kitartottól mi mást lehetne elvárni....
meg kellene tanulni árnyaltabban fogalmazni....
én csak kérdeztem
azt is a tek vitte el mert parodizált
de az teljesen demokratikus volt
nektek van kettősmérce baszki
ha a tisza alatt visz el a yard az diktatúra
ha a fidesz alatt az full demokrácia
értem én ezt.... csak fel nem foghatom.....
amugy soha nem volt fenyeget baloldalt https://www.vadhajtasok.hu/202...
ez csak az egyik a sok közül .................pedig ez is elég konkrét
Találós kérdés ............. ki emlékszik az elsőre ????????? Ki mikor volt ?????? Egy kis segítség csak első Fidesz ciklus ......... na na
15 évig jártuk erdélyt
többnyire magyar nyelvűeknél laktunk
volt ahová 10 éven át is visszatértünk legalább 1x évente
ott hagytuk mindig a maradék piát ami sok esetben 10+ ezres tételek voltak
és egy tál levesre nem voltak képesek meghívni amikor egyik túrán lesérültem és nem tudtam motorozni
ebéd nem volt fizetve akkor nincs ebéd.....
a legrománabb román szálláson se volt semmi sem rosszabb mint a magyaroknál
de legalább nem kellett hsllani hogy orbán a második ember jézus után nekik
de volt hogy a fűtésért kértek plusz pénzt pedig nem volt róla szó amikor fel lettek hívva
az én szememben semmivel se különb az ottani magyar mint a román, bajok nincs egyikkel se csak amiről áradizik mindenki az ottani vendégszeretet meg magyarszeretet az csak addig szól amíg fizetsz....
félreértés ne essék: nem is várok el többet tőlük
és sosem mondtam olyat hogy gyökerek csak nem különbek a romántól
és a románnal se volt gondom soha, a fogarasig bezárólag csomó helyen voltunk
Fekete öves csúsztató mester vagy 😂
persze persze o1g pólóba járt a fél buzibanda de te még a "még rosszabb diktatúránál tartasz " 😂
borzasztó világ volt te is én is alig éltük túl 😂 😂 😂
Háát még itt is erősen tagadták, hogy egykutya a kettő pedig mindig az volt az érdekes inkább az, hogy a tót bejelentkezett a vezér helyére és kérdés, hogy erre lépni fog valamit vagy sem? Ha nem akkor lehet, hogy lepacsizták.......vagy nem. 😁
Háááát megnézném miket mondanának ha elapadna a forrás? A régi duma előretörne, hogy a székely szarta a magyart, a délvidékieknél meg anno röhögve szóltak, hogy kádár szegény magyarjai.
Mondjuk a vezér rendszerénél nem nagyon kellett diktibbet elképzelni csak még egy ciklus oszt jónapot és eddig arra volt igény, de most másra. Mondjuk az ekkora különbség meglepett.
😂 mondtam már hogy szemellenzős vagy ? ja igen ... szóval egy rektor reaktor reflektor refraktor dünnyög valamit, valahol és ebből arra a következtetésre jutsz hogy, másfél millió ember csak romániában jellemtelen gyökér ... szellemi képességeid tényleg sztratoszférikus magasságokban leledzenek 😂 🤣
Zoli linkje adott némi választ amit a választások előtt többen mondtak, hogy a tisza az a fidesz 2.0, tele van volt fideszesekkel és a kinevezettjeik jórésze is az volt így nem csoda ha ugyanazt csinálják mint az elődjük, mindenkit kirúgnak és ők kerülnek oda. Már csak az a kérdés, hogy nekünk jobb lesz-e?
Mostanában a Schiffer András, meg Fodor Gábor ex SZDSZ-eseket szoktam nézni. Ugye őket nehéz narancsköddel vádolni, de nekik is ugyan azok a fő kifogásaik a Bütyök intézkedései ellen. És ők azért a Fidesz dolgait is megemlítik, viszont elég korrekt, tényszerűen. Még ha nyilván elfogultak, másként is látják, kb. így kellene ahogy ők teszik.
Amúgy nem tudom kiről beszélsz.
Az hogy egy párt koalícióra lépne egy másikkal, önmagában szerintem pont nem kaméleon, hanem demokrácia. Nem kell feladni senkinek az elveit, elképzeléseit, de a közös célok érdekében szövetségre lépnek, ami eltérő abban pedig a háttérben kötnek kompromisszumot. Nem egymás ellen harcolnak, hanem összefognak. Ez lenne az igazi. Ez szolgálná a nép érdekét. Mert ugye a politikusoknak alapvetően a választóik érdekeit kellene képviselni, nem pedig football huligánokat hergelni a másik ellen.
És a szelfi királyt pont nem fotózta le senki. De amúgy ki a faszt izgat? Azért nem olyan meglepő hogy a patrióta amcsi elnök nem pacsizik a globalista csicskával. Az viszont szánalmas hogy Petya hogy vergődik emiatt. Semmi méltóság nincs ebben a gyökérben. Figyelem ribanc, aztán beteg lesz ha valaki mellőzi. Van sok faszsága Trumpnak de tudja hogy kell kezelni az ilyen pöcsöket.
szóval akkor a kinti magyarok csak addig magyarok amíg kapják a pénzt?
persze én keményen le lettem hurrogva amikor a kisebbsegi dolgot keztem boncolgatni.....
Persze. Megvan. Nem vitték el. Tájékozódj a valóságról. De persze az nem megy neked. Csak hallod a propaganda baromságot és már tényként kezeled. Nesze itt van közvetlenül Radicstól. http://youtu.be/sDTvglftOYY
Ráadásul Radics pont semmi olyat nem csinált. Nem volt semmi durva. Tényleg jópofa paródiái voltak Orbánról is. Sem aljas, sem tiszteletlen sem voltak ezek. De pont őt kipécézte Orbán, miközben arra sem reagált, amikor a Dopman a szoborjának a fejét rugdalta, meg a másik 30 valóban aljas rohadékkal sem foglalkozott?
Radics csak a nagy száját szopta meg. Valamelyik freelac féle buzi NAV-osnak (lehet pont neki, belőle kinézem az ilyen kicsinyes bosszút) beszólt a metrón az meg berágott rá. Vagy ha már konteózunk, eleve megrendezték maguknak, hogy a hozzád hasonló prolik lobogtathassák. Nem ez lenne az első eset hogy nekimennek az ajtófélfának, hogy erőszakot kiabálhassanak.
De mindezek ellenére a videóban egy teljesen szabályos és korrekt eljárást mesélt el a Radics is.
Nem rátörték az ajtót, nem bilincsben vitték el kamu vádakkal, nem voltak aljasok az eljáró nyomozók.
Itt meg most éppen a jobb oldali megmondó emberek megfélemlítése folyik sorozatban. Miután a miniszterelnök mindenkit börtönnel fenyegetett kollektíven. Szóval kurvára nem ugyan az, de ez nem tűnik fel, mert nagyon erősen egyoldalú a tájékozódásod.
Szoval akkor csak a tisza......mondhatnám össze nö ami összetartozik, mégiscsak a komcsi egypárt rendszerre van igénye a magyarnak. Alig vártuk hogy vége legyen és még ti is akik éltetek benne azt várjátok vissza, az igazi balos diktaturával. Valamiért igényetek van rá.
Viszont a tót nevű érdekesetket mondott, a lentulainál bejelentette, hogy a cél érdekében koalícióra lépne a fidesszel (ugye, összenő ami összetartozott mindig is) míg rónainál az atv-ben már egyenesen bejelentkezett a széteső fidesz helyére a pártjával és vezetné a magyar polgári népeket. Azért ez nem semmi, igazi szarházi a kaméleon néveldobó. 😆
Ő azt mondta megvolt a kézfogás ami nekem nem sokat számít mert az épp vesztésre álló háborúját élvező tramplit nem sokba nézem na meg amúgy is kézfogásellenes vagyok. 😁
Szerintem másképp értelmezzük, én azt olvasom, hogy ezek a derék intézményi vezetők csak akkor hajlandóak odamenni ha a magyar kormány tagjai is résztvesznek mivel a magyar kormány a fenntartójuk ezért nélkülük nekik értelmetlen odamenni tehát ők csak azzal beszélnek akiktől a pénzt várják függetlenül attól, hogy az kicsoda. Erre gondoltam az eddig tartottnál, hogy mindegy a fidesz pénzesője hosszú évekig mert abban a pillanatban átnyalnak máshová mert tőlük már nem lesz pénz, a hűség vagy bármi hasonló értelmezhetetlen kategória bárkinél.
az hogy ki mire gondol az a saját döntèse
tudod van az a mondás hogy akinek nem inge.......
a bucifejű meg nyíltan leírta hogy ő bizony szervezkedni fog
szóval egy hülye fasz mert saját maga alatt ássa a gödröt
na de egy full fidesz kitartottól mi mást lehetne elvárni....
meg kellene tanulni árnyaltabban fogalmazni....
azt is a tek vitte el mert parodizált
de az teljesen demokratikus volt
nektek van kettősmérce baszki
ha a tisza alatt visz el a yard az diktatúra
ha a fidesz alatt az full demokrácia
értem én ezt.... csak fel nem foghatom.....
https://www.vadhajtasok.hu/202...
ez csak az egyik a sok közül .................pedig ez is elég konkrét
Találós kérdés ............. ki emlékszik az elsőre ????????? Ki mikor volt ?????? Egy kis segítség csak első Fidesz ciklus ......... na na
többnyire magyar nyelvűeknél laktunk
volt ahová 10 éven át is visszatértünk legalább 1x évente
ott hagytuk mindig a maradék piát ami sok esetben 10+ ezres tételek voltak
és egy tál levesre nem voltak képesek meghívni amikor egyik túrán lesérültem és nem tudtam motorozni
ebéd nem volt fizetve akkor nincs ebéd.....
a legrománabb román szálláson se volt semmi sem rosszabb mint a magyaroknál
de legalább nem kellett hsllani hogy orbán a második ember jézus után nekik
de volt hogy a fűtésért kértek plusz pénzt pedig nem volt róla szó amikor fel lettek hívva
az én szememben semmivel se különb az ottani magyar mint a román, bajok nincs egyikkel se csak amiről áradizik mindenki az ottani vendégszeretet meg magyarszeretet az csak addig szól amíg fizetsz....
félreértés ne essék: nem is várok el többet tőlük
és sosem mondtam olyat hogy gyökerek csak nem különbek a romántól
és a románnal se volt gondom soha, a fogarasig bezárólag csomó helyen voltunk
persze persze o1g pólóba járt a fél buzibanda de te még a "még rosszabb diktatúránál tartasz " 😂
borzasztó világ volt te is én is alig éltük túl 😂 😂 😂
Amúgy nem tudom kiről beszélsz.
Az hogy egy párt koalícióra lépne egy másikkal, önmagában szerintem pont nem kaméleon, hanem demokrácia. Nem kell feladni senkinek az elveit, elképzeléseit, de a közös célok érdekében szövetségre lépnek, ami eltérő abban pedig a háttérben kötnek kompromisszumot. Nem egymás ellen harcolnak, hanem összefognak. Ez lenne az igazi. Ez szolgálná a nép érdekét. Mert ugye a politikusoknak alapvetően a választóik érdekeit kellene képviselni, nem pedig football huligánokat hergelni a másik ellen.
persze én keményen le lettem hurrogva amikor a kisebbsegi dolgot keztem boncolgatni.....
http://youtu.be/sDTvglftOYY
Ráadásul Radics pont semmi olyat nem csinált. Nem volt semmi durva. Tényleg jópofa paródiái voltak Orbánról is. Sem aljas, sem tiszteletlen sem voltak ezek. De pont őt kipécézte Orbán, miközben arra sem reagált, amikor a Dopman a szoborjának a fejét rugdalta, meg a másik 30 valóban aljas rohadékkal sem foglalkozott?
Radics csak a nagy száját szopta meg. Valamelyik freelac féle buzi NAV-osnak (lehet pont neki, belőle kinézem az ilyen kicsinyes bosszút) beszólt a metrón az meg berágott rá. Vagy ha már konteózunk, eleve megrendezték maguknak, hogy a hozzád hasonló prolik lobogtathassák. Nem ez lenne az első eset hogy nekimennek az ajtófélfának, hogy erőszakot kiabálhassanak.
De mindezek ellenére a videóban egy teljesen szabályos és korrekt eljárást mesélt el a Radics is.
Nem rátörték az ajtót, nem bilincsben vitték el kamu vádakkal, nem voltak aljasok az eljáró nyomozók.
Itt meg most éppen a jobb oldali megmondó emberek megfélemlítése folyik sorozatban. Miután a miniszterelnök mindenkit börtönnel fenyegetett kollektíven. Szóval kurvára nem ugyan az, de ez nem tűnik fel, mert nagyon erősen egyoldalú a tájékozódásod.