Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélhetőleg a magasabb intelligenciával rendelkező emberek is tisztában vannak vele hogy a politikánál nincs bonyolultabb dolog a földön. De még a világűrben sem. Amit mi itt az alsó szinten látunk belőle épphogy csak a felszíne szerintem. Mindenesetre kíváncsi lennék a magasabb intelligenciával rendelkező emberek mit javasolnak egy politikai választáskor hogy kell jól dönteni, mit kell figyelembe venni, mit kell mérlegelni, mire kell vigyázni stb.
Lófaxt működik... max. egyenesági leszármazottaknál, de már testvér, anyós, sógor, vej stb. szinten majd mindenütt vannak konfliktusok... és akkor a különböző rasszok köztit ne is említsük.
Amíg az embernek (mint fajnak) keccsölni kell a megélhetésért, mindig lesznek életminőségi eltérések, és nyilván ezek miatt viszályok is. Ha majd gépek tartanak életben bennünket (mint a Mátrix-ban), akkor lesz nyugi 😁
azt gondolná az ember hogy ez a dominancia téma előbb utóbb kihal ahogy okosodik a nép
de úgy néz ki erre a szintre képtelenek vagyunk elérni
amúgy nem fura hogy családi kötelékben(akár népes családban is) ez a másnak virágot szedni dolog remekül működi, de más emberekkel nem, pedig az elv ugyanaz az ember ugyanaz, csak valamiért egyből megváltozik
Az ember egy csúcsragadozó, akinek a dominancia a legfontosabb. Az ősközösség is megbukott, meg a kommunák is (egész nap szedjünk egymásnak virágot szemlélet) csak az erő és a hatalom számít. Az erő ebben az utolsó pár évszázadban már nem fizikai, inkább szellemi.
Óóóó,ezt nem tudtam.
Azt mostanában nem használják, hogy buzi... a jelenleg elfogadott kifejezés a "haladó szemléletű" 🤣
én úgy gondolom hogy ez nem agymosás hanem egy ideológia egy jobb világról
de pont a hitvány csökött agyú, esetleg egy kicsit okosabb de rosszindulatúak ezt kihasználják
sajnos a nép többségét verni kell ahhoz hogy jól működjön egy közösségben
a verés itt nem feltétlen fizikai kontaktust jelent, de mindenképp a negatív megerősítéssel működnek csak
Ja,így volt ez az oltással is.
A 19 éves lányomnak van barátja,aki fiú.Szóval ő nem,a másik két gyerekem még fiatal.
Az a baj, hogy pont a műveltebb, intelligensebb értelmiség fogékony erre a libsi-féle agymosásra, mert az az ideológia hasonlítana legjobban egy ideális társadalomra... csak azt nem érik fel ésszel (mert a józan paraszti ész a többségükből hiányzik) hogy olyan nem létezik 🤣
25elmúlt,az apja állítása szerint soha nem volt nője,influenszer,ja,és teslája van.Buzi.
a legtöbb embernek meg kell mondani, hogy emelje a kanalat a szájához és el is várja hogy elmagyarázzák neki.... most se azért tartja be a törvényeket valaki mert azt megszavazta vagy mert akármilyen beleszólása lehet ... azért tartja be mert különben a fejére csapnak ... azért lenne jó egy szint mert lehet a középszerűségből lenne valami komolyabb, értelmesebb ... mégis hogy dönti el Józsi bácsi alsóvalagpusztáról aki mondjuk egész életében nem tudott beütni egy szeget hogy ne görbüljön el , hogy mi a jó az országnak ?
unokatesóm kb 50 lehet mármint az iq
kissé oxigénhiányos állapotban született
de
a lovakhoz nagyon értett, kivitték a németekhez lóápolónak(előtte itt volt a környékben gondozó) aztán amikor megunta a kintlétet térdelve könyörögtek neki hogy maradjon, olyan volt mintha értett volna a lovak nyelvén....
szóval az hogy nem okos még lehet hasznos
mondjuk ő pont nem, mert hazajött egy rakat pénzzel aztán elitta mind aztán eléggé függő lett
na az ilyen inkább nem szavazzon, neki egy mondatban minimum 1x van a "meg minden" szóösszetétel
Nem jó mert adószám még az öregasszonynak is kell, aki virágot árul a bolt mellett... szóval azt viszonylag könnyen adnak. Minimálbérnek megfelelő igazolt jövedelem inkább.
Cigóknál asszem 70 az átlag, magyar fehéreknél 90... ezt olvastam valahol, saját tapasztalatom inkább c50-f70 😬
ennyi erővel annak a hülye tűzoltónak is csontbuzi az összes gyereke, mivel nem bizonyított az ellenkezője......
a 80 egy elég alacsony szint, de ahhoz pont elég hogy legyen fogalma a világról
aki azt se tudja merre van arccal hogy tudna bármiben is dönteni? aki a legtöbb krumplit adja arra szavaz?
pl egy főiskola kezdés is értelmi szinthez van kötve mennyien tiltakoznak ellene??
csomó munka kör is iskolai végzettséghez van kötve ami ugye kb ugyanaz mint egy bizonyos szintű értelmi képesség megléte van tiltakozás ellene??
itt most nem arról van szó hogy 185 centis magasság felett lehet csak szavazni amin az adott egyed nem tud változtatni.....
Én ilyet bárkiről csak akkor mernék bizton állítani ha megpocsékolt.
Én 140-180-hoz kötném és én írnám a tesztet.
Ezt sokan igényelnék csak akkor az aki nem éri el a kívánt szintet miért tartsa magát olyan törvényekhez amikhez semmi köze? Erről szólt minden elmúlt rendszer ahol nem szólhatott bele (akármilyen gyengén is) az ember a saját életét meghatározó dolgokba és el kellett tűrnie az elnyomást, amúgy ki állapítaná meg a szintet? Mi van ha a szint magasabb lenne mint amit te vagy bármelyikünk megugranál? Hagynád szó nélkül? Az ilyen rendszerek végei lettek a forradalmak.
Neked mégis buzi lett a gyereked.
az se rossz...ha lenne.....
és név szerinti szavazás, ha egy ilyen volumenű ügynél se vállalja senki sem a véleményét akkor szart se ér az egész
Meg megfelelő pártkönyvel.
Ugyan ezt szoktam mondani én is. Szavazás adószámmal !
a 80 egy olyan minimum amivel tisztában van az ember a környezetével
az pont elég a szavazáshoz