Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erröl jut eszembe.....áfacsökkentés miért nem érdeke senkinek? A 27 % miért nem zavarja egyik kormányt se? Ezzel lehetne kézzelfoghato eredményt elérni, lakosságnak is jo lenne gazdaság is jobban mozogna. Ideális a 20 lenne de én már a 25öt is régota várom
Az 5% az egeszséges élelmiszer afaja mar meglett?Az csak két sor a magyar közlönyben.
Kb. az a szinvonal, ergo nem lógtok ki a sorból. Igazából nem a fideszen van ahangsúly, cssak ti teszitek rá folyamatosan egyfajta önigazolásként, hanem a megválasztott jelenlegi kormányon, ahol egyetlen hozzáértő nincs, esetleg kapitány de az meg kibaszott sunyi......Nézdmár meg a boglyasfejű velkeyt, tiszta iq bajnok. Rost művésznő vagy az idiota nagy ervin, esetleg magdi anyus? A táncbajnok arrogáns kopasz aki az eüt nem hogy nem teszi rendbe, de még be is szántja, vagy a nagy pedagogiai szakértő, aki a butulás felé balanszirozza az oktatás jövöjét a kevesebb klexikális tudás, kevesebb mozgás több cigány mindenhová alapon.......A többi meg azt se tudja hol ül... magaar parlamentbe román állampolgárságu képviselő???? vak miniszter, aki csak arroganciával büszkélkedhet, de azt ktlem hogy megkap mindent brei irással majd amit alá kell irni. A szuverenitást teljesen beáldozzák, nem kicsit... Az áram sávos napi diját már készitik elő, nem lesz olcsó.....német mintára természetesen..... egyedi fűtéseket, energetikai rekonstrukciokat csökkentik, stb..... Szóval a bojli hamarosan kevés lesz télire.......
Egyrészt mint a média guru is bevallotta, a hirek megfelelő algoritmus szerinti előre sorolásával, másrészt a a social médiás beavatkozásokkal. Konkrétan nem a számokat csalták el hanem a választókat téveszteték meg, és a Zé féle gyűlölet, amit az egész kampány alatt és azóta is fullra járatva tapasztalni, ugy hogy a parlamentben nem hogy érdemi munka nem folyik azóta se, ellenben a hergelés és a dilattantizmus megy, a mini diktátor szájize szerint, sajnos oda vezetett, hogy egy teljesen alkalmatlan balos irányt vevő bagázs kezébe került, a balosok és liberálisok pedig sosem a nemzet érdekeit nézik, hanem a sajátjukét kizárólag. Látni fogjátok hogy orbánék a mostaniakhoz képest sehol nem voltak. Ráadásul ugy, hogy igazából annyi hasznuk nem is lesz mjad mint a fideszes bandának. Ellenben jó érzéssel árulják népüket miközben a nyomorult kis sunyi életüket bebiztosítják.
ezt egy olyan cégnek építjük, ami játszótereket és napelemparkokat telepít, a következőt egy klímás/hőszivattyús cégnek, az aztkövetőt egy szarvasmarhatenyésztőnek.
nekünk mikor a bmw meg az akkugyárak épültek , oda felkérésünk sem volt , mindent törökök és kinaiak/fülöpök csináltak. egy szerüen nem arról a piacról élünk
ezeknek mindenki tisza fan aki nem a vitya seggét nyalja 😂
még én is aki eddig még soha nem voltam szavazni és nem is fogok menni
nem értem ezt miért nekem írod? nem vagyok tisza fan, de reménykedtem benne hogy a pohos cigány uralkodását még túlélem. szavazni sem voltam harminc éve, mert méltatlannnak találom az összes megélhetési kutyaütőt, hogy én szavaznék bármelyikre is
szerinted hogy lehet elcsalni????
inkább a fidesz volt olyan öntelt hogy elhitte azokat az adatokat amit meghamisítottak és a médiájukban híreszteltek
ha a peti ember csak annyit csinál hogy a vitya ül 10 évet én már meg leszek elégedve a munkájával
akkor olyat tett amit eddig még senki
Szerinted kinek fognak kelleni ezek a csarnokok? a kinaiak huzzanak, lölö és társai nem létezhetnek, az eddig bizalommal lévő többi befektető is lassan visszafogja magát. Szóval, ha ukrajna terjeszjedik akkor a koszlott mezőgazdasági áruiknak még jó lehet.
Mondjuk pont te nem vagy hiteles, és igazából te sem vagy okosabb mint bárki más, csak neked pont minden mindegy ezért nem is nagyon érdekel semmi. Pont ilyenekre szavaztak most. Csak ezek még azért szakitanak is egy keveset, de nyilván az nem lesz baj.
ezt a választást simán elcsalták, legalábbis a kétharmadot illetően. Eddig az se volt jó most heuréka......
Valami nagyon megkattant nálatok. Az országot felégetitek a szarházi drogos péteretek mellett, mert minden égjen csak orbán ne legyen. Remélem először fogtok szivni amikor eljön az ideje. Egy értelmes bandát nem találtatok, igy pusztult folyamatosan az ország az ezer év alatt. Most lassan odajutunk hogy teljesen felszámolják amihez őrjöngve tapsoltok. A határon tuli magyar már nem magyar, az itteni se számít. azt hiszitek, amit elloptak azut majd megkapjátok. Majd számoljunk már el, hova lesz az amostani elvont lóvé, amit az előző kormánytól vissza vesznek, a vármegyék megyékre cserélésére is bőven tellik, plusz petyátok azér különitget el magának. Hamarosan számon fogjuk kérni, hova tűnik a lóvé.... Aztán ha kiderül megy az ukriknak kurva nagy balhé lesz......
felénk úgy vannak ezek a fülöpszigeteki kismajmok hogy aki nem dolgozik 110%-on akkor mondod az embernek aki hordja őket hogy cserélje ki egy másikra
ezek az igazi biorobotok
szembeszomszéd ilyen munkafelügyelő féle az mesélt róluk ezt-azt
amúgy egyből esett a napszám ára amióta itt vannak
Jól van akkor te nem az okos vagy aki hülyéskedik.
baszódjanak meg, én biztos nem vándorlok ki, a cégünknek van szépen munkája folyamatosan, csak szívunk mi is , mert a fülöpök levitték az egységárakat, de a héten 4 nap alatt összeraktam 21 T acélvázat, a jövőhéten rárakjuk a tetőt aztán bepanelezzük , hogy amit megtermeltünk, annak vagy a kétharmadát odaadhassuk a a semmirekellők számára
én nagyon bízok abban hogy lesittelik a vityát
ha ez megtörténik megtörik a fidesz vezérkar aztán borul a bili
utána a legsötétebb narancsok is rájönnek hogy 10+ évig keményen faszra voltak húzva úgy hogy örömükben még tapsoltak is
azért egy minimum 10 év az azért simán kijárna neki
pont a pohos cigány meg a rablóbandája juttatta ide az országot, ez a sok szemétrevaló gyár, a kínaiak meg a fülöpök, a rengeteg feka amit a nyakunkra hoztak senkinek nem hiányzott itt. nem gondolom hogy ez a kis görény jó lesz nekünk, de a geci meg a bandája már kúrvaszar volt, legalább is itt nálunk
eddig az volt a gond hogy az akkugyárak szennyezőek meg sok vizet használnak
a fészbuk teli volt az ilyen rinyálással
ha megszűnnek akkor meg az a baj hogy nincs munka......
itt tényleg már csak az atomháború tudna olyat tenni ami mindenkiben egyforma érzéseket tudna kelteni
amúgy már egy szaros kaszáláson össze tud balhézni a sok fotelhuszár 😂
Mekkora fellendülés lesz itt......meg munkanélküliség. De legalább nem lop a fidesz, a dilettánsok meg szimplán csödbe viszik az országot. A tiszás valo igaz bizonyitottan, nem attol érzi jol magát hogy boldogul, hanem hogy a másiknak se legyen jobb, de inkább rosszabb.....akár saját nyomorusága árán is. Áradjon🤣 szerintem megint a több millio kivándorlo országa leszünk
én halálosan komoly vagyok, csak ti gondoljátok viccesnek a dolgokat
de a prófétáknak már csak ez a sorsa......
Legalább vicces lennél de még az sem.
byd meg valszeg meg sem nyithat
nem hiszem, a semcorpot már bütyökék bezáratták , a Catl meg a Bmw felkészül
ha csak felét tudnátok anit én már mennétek a köpcöst zsigerelni
😂
de a tudatlanság áldásos, nektek sokkal jobb mint nekem
én már mem bírom ezt a sok tudást csak gyógyszer és alkohol segítségével elviselni
úgy vagyok mint anno jézus
helyettetekis szenvedek
Ini fasságkat beszél, hogy "van papír".
Az Észak-Ciprusi Török Köztársaságot sem ismeri el Magyarország, kíváncsi lennék, ha egy buzi olyan útlevelet vagy jogsit lobogtatna - mert hát van neki, ott van a kezében - mire menne vele itt az országban.
Vagy usa fegyvertartásival, ha a faszi be akarná hozni a fegyverért ide.
AVH fogmegnek lenne jo alany,hithű propagandat fujó csinovnyik.