én egy minimum 80-as iq teszthez kötném a szavazást
és a szavazást meglelőző 4 év alatt minimum 3,5 év adózást magyarországon
így azért az alja nép és a megvásárolható tömeg ki lenne szűrve
ezért is hülyeség ez a fajta demokrácia , ahol minden hülye szavazhat... kellene egy képességfelmérést csinálni és mondjuk minden 1000 emberből kiválasztani a legokosabbat mondjuk 30-60 év között , aztán vagy ezek döntenének vagy választanának maguk fölé embereket akik közülük is kimagaslanának és ők döntenének
Sose a többség dönt... és ha ezt gondolod, akkor máris értem, hogy miért vagy tiszás 😁 mindig csak a pénz dönt...
A királyság, meg úgy általában a vér jogán örökölt hatalom is működött ezer évekig, a demokráciának hazudott faszság csak pár évszázada, és látjuk, hogy megy.
ez a szép a demokráciában hogy a többség dönt
meg az akinek kurva sok pénze van 😂
nem is értem miért nincs királyság legalább tudná a nép hol a helye nem lázadozna ki mennyit lop ....
Ez hülyeség, ott is tulajdonképpen egy személyi és egy párti vezetés van... az a afd meg orbán mit ért el, hogy ott szónokól? semmit... a kisebbségben lévő ellenzéknek mindenütt kuss a neve
ha jól emlékszem az eu szabályokat az eu képviselők szavazzák meg
a képviselőket meg a nép szavazta meg
szóval ha az eu képviselők elszarnak mindent az a nép hibája
de a nép szeret mindig másra mutogatni és/vagy mástól várni a segítséget-megoldást
a gyereket a szülő neveli
ha az iskolában buzit tudnak csinálni egy hetero beállítottságú gyerekből csinálni az a szülő hibája
én már egész kis korban lelkesedtem a pináért azért fürödtem mindig együtt a szomszéd lánnyal nyáron öreganyámnál a nagykádban pedig még iskolás se voltam 😂
ellenben ismertem olyan fiút aki 0 éves kortól full lányként viselkedett.... pedig 30+ éve nem tolták a buzi propagandát sehol
Értem a migrációt is amit írsz
de azért ha valaki nem akarja ,tiltakozni csak lehet vagy szabályt hozni ami mérsékli
vagy mindenbe felkel tenni a kezünket bölcs nyugat megmondta ,beléptünk ennyi
aztán nehogy kitalálják hogy Grétike kedvenc hala ponty és innentől nem horgászható ,mert akkor törd el a térdeden a botjaid azon nyomba
na látod ezt mondom mindenkit más zavar
engem nem zavar a jehovista téged meg a buzi
ezért szavaznak ide vagy oda a emberek
de azért hogy mert a buzik nem mennek be hozzád zsinóron az nem azt jelenti hogy nem tolakodóak
csak a te göb testedre nem gerjednek , viszont nem véletlen hogy oviba iskolákba járnak mert ott látnak reményt .
Ez hogy nem akarod látni amugy milyen köd ???????
Meg az is lehet hogy a fiadnak majd lesz családja és annak a fiát meg környékezik majd és haza jön mint királylány ,téged nem fog zavarni . De én biztos ideges lennék ebben a helyzetbe . Mit csináljak ,vonjak vállat ? Beleptünk az EU-ba ez van ............ meg ilyenek
a migrációt nem lehet megállítani
főleg úgy hogy 20+ ország elősegíti a maradék pár meg tiltakozik
rendet kellene tartani ilyen egyszerű
szerintem nincs olyan jogszabály sehol sem hogy az illegális migráns erőszakolhat meg fosztogathat meg randalírozhat
persze a rendet nem 35 kilós leánykákkal kellene fenntartani.....
és ugye itt jönne a kisebbségi jogok átdolgozása amiről napok óta írogatok de mindenki csak az idegenbe szakadt magyarokat nézi ha erről van szó
amúgy engem a jehovák jobban idegesítenek mint a buzik mert azok basztatják az embert mostanában egyre gyakrabban
miattuk kell a kiskaput bezárni nert úgy jönnek befelé mintha zsinóron húznám be őket
az indiánok meg kutyák a hükyéket nem bántják szóval nem érdekli őket még a pitbull se
Szerintem meg az a baj hogy csak anyagi szemszögből nézed ................. nagyon sokan még többen aszemélyes anyagikat nézik .
Én konkrétan pl soha de soha nem kaptam semmi félle támogatás semmire se fideszitől se mástól
És biztos hogy miden kormánynak meg voltak a stiklijei és csináltak jó dolgot is
én konkrétan Fideszbe azt bírtam kimagaslóan hogy próbált ellenállni a migrációnak (tudom tudom itt is vannak ,de azért nekem nem mindegy hogy hogy beszivárog egy pár vagy beömlik egy nagyobb mennyiség )
aztán buziság (tudom tudom ne foglalkozunk vele ,de én azért had lássam már hogy egy erőszakos lobbi nyomja a dolgot és nem csak oooooooooooooo én is itt vagyok nem bántok senkit a ha seggbe rakok valakit )
Háború (igen igen nincs itt semmi látni való nincs háború ............................... csak akkor az nem világos mire küldik a pénzt a EU gecik ..... most már a milyenéket is )
Mondjuk én más kép gondolkodok a külhoni Magyarokról is ( nem a külföldre szaladók dolgozni )
STB
És ez konkrétan nem pénz
Na ez a te szerinted narancs köd
engem kifejezetten irritál ez a fidesz vakság közben meg a sárba tapostak mindent
és igen tudom azt is hogy ez a mostani sem lesz jobb nem kell leírni 120x
az összes politikust fel kellene kötni a lámpavasra aki az elmúlt 40 évben praktizált
Nem halkul a fingfűrész. 😆 Itt sem ahogy máshol sem senki nem hülye, pont tudjuk (a magunk szintjén), hogy mi ment itt a zemúlttizenhatévben ahogy az előtte lévő emúltnyolcévben. Ide ír nagyjából 6-8 ember és olvassa talán 20-30, ezért az olvasószámért bármilyen érdekből, utasítás miatt van értelme hülyét csinálni magunkból? 🤔
ezt írtam
adták a cégnek a pénzt ennek egy kis részét a működésre fordították a többit kivették
mivel ner-es ember vette meg a céget
de ha ezt fejlesztésre fordítják, lett volna egy fasza cég ami gazdaságosan termel és az mindenkinek jó lett volna, csak ekkor nem pár év alatt szakít nagy pénzt hanem lehet 10-20 év alatt mindig egy keveset
mert ugye a ner azért lett hogy az állam támogasson cégeket akik utána versenyképesek lesznek a nyugati tőkével szemben és így nem tud beszopatni minket a nyugat
hát nem ezt hangoztatta mindig a vitya hogy a brüsszel ellenség.....??
így meg saját ellenségünk lett a ner hiszen elment az állami támogatás amit lehetett volna értelmes dologra is fordítani, csomó céget el lehetetlenített mert támogatással olcsóbban termelt mint a másik támogatás nélkül
és ez olyan tett amit nem fogunk kiheverni pár év alatt
Igaz, hogy a papucsgyártó cégnél dolgozóknak nem kell fizetni munkanélküli támogatást plusz a beszállítók alkalmazottjainak sem, de a tények ne zavarjanak meg azután se. na meg az sem, hogy az általad emlegetett adó végeredményben nem jelenik meg az államnál, mert tulajdonképpen saját magához folyik vissza...
ki írta hogy állami??? ennyire sötét vagy baszki??
egy szaros veszteséges kft vett meg valamelyik neres hogy ki tudják az állami támogatásokat szedni
úgy gondolom neked agyrágó bogár volt a jeled az oviban..........
Tök mindegy írsz egy faszságot aztán egy még nagyobbat. Neked kéne eljusson az agyadig nincs már állami vállalat elég régóta. Az állam nem tud céget fejleszteni.
még egyszer leírom bár úgy nézem teljesen értelmetlenül:
folyamatosan kapták a pénzeket 0 fejlesztéssel ugyanazt csinálták mint előtte
annyi különbséggel hogy nem volt 400 millás veszteség....
ha ezt sem fogod fel akkor nagyon sajnálom hogy ilyen korlátolt vagy
és nem mendemonda nem szóbeszéd mem mindenféle csúsztatott cikk alapján tájékozódom hanem dolgozik ott több ismerős
de már van aki nézi a lehetséges továbblépést mert biztos benne hogy levégel a cég legkésőbb jövőre
A probléma mindig akkor van amikor valaki magabiztosan hülye. A kormány támogatást ad és pályázatokat fejlesztésre. Vagy jól használják fel vagy rosszul. Ha jól akkor több adót fizet. Nincs jelentősége. Szerinted mennyi cég van aki adót fizet? Lényegében minden ember fizet adót. A legnagyobb adónem bevétel az áfa. Az meg hogy amit a tisza párt kiszámolt 22ezer milliárd lopás szerinted több mert te jobban tudod még náluk is akkor tényleg el kell menned tanácsadónak a tisza párthoz. Örülni fognak neked. Ez van amikor valaki lent él a tarhonyában egy burokban posztkommunista beállítottságú jó nagy önérzettel, mogyorónyi agya van, csak azt az információt hajlandó befogadni ami az ideológiájának megfelel, és magabiztosan hülye.
ugye nem sikerült értelmezni mit írtam??
megpróbálom egyszerűbben
van egy gumipapucs gyártó üzem ami az elavult gépeivel és sok emberrel gyárt gumipapucsot 1000 ft önköltséggel
de kénytelen 800 forintért adni mert árul másik kettő cég is gumipapucsot 800ért, de nekik 750-be van a papucs mert a kínai kezek olcsóbbak és/vagy jobbak a gépek
szóval a gumipapucs gyártó kft jelentős veszteségett ért el emiatt leálláson agyalnak
erre jön a neres ember hogy ő megveszi a céget
nemzethy gumipapucs gyártó cégre átnevezi az állam ad 1000ft papucsonként mert a magyar papucs fontos, magyar népnek magyar papucs
most jön a lényeg:
nem veszek jobb gépeket hanem megpótolnak minden papucs költséget 200 forinttal az állami pénzből és máris nincs veszteség
a maradékot meg mint hasznot kiveszik a cégből legálisan
persze van adó minden papucs után kb 250 ft de akkor is még 750ft bukóban van az állam
most már érted a lényeget??
a 22 ezer milliárdot meg úgy nézd hogy felénk a kórházra 400 millió pénz jutott csak részleges felújításra
így nézve kurva sok pénz
de a 22 ezer milliárd bőven 2000 milliárd felett van, majd erre is rájönnek ha minden kiderül
és a szavazást meglelőző 4 év alatt minimum 3,5 év adózást magyarországon
így azért az alja nép és a megvásárolható tömeg ki lenne szűrve
aztán nem lázadoznak eredményesen semmiért sem
A királyság, meg úgy általában a vér jogán örökölt hatalom is működött ezer évekig, a demokráciának hazudott faszság csak pár évszázada, és látjuk, hogy megy.
meg az akinek kurva sok pénze van 😂
nem is értem miért nincs királyság legalább tudná a nép hol a helye nem lázadozna ki mennyit lop ....
a képviselőket meg a nép szavazta meg
szóval ha az eu képviselők elszarnak mindent az a nép hibája
de a nép szeret mindig másra mutogatni és/vagy mástól várni a segítséget-megoldást
ha az iskolában buzit tudnak csinálni egy hetero beállítottságú gyerekből csinálni az a szülő hibája
én már egész kis korban lelkesedtem a pináért azért fürödtem mindig együtt a szomszéd lánnyal nyáron öreganyámnál a nagykádban pedig még iskolás se voltam 😂
ellenben ismertem olyan fiút aki 0 éves kortól full lányként viselkedett.... pedig 30+ éve nem tolták a buzi propagandát sehol
de azért ha valaki nem akarja ,tiltakozni csak lehet vagy szabályt hozni ami mérsékli
vagy mindenbe felkel tenni a kezünket bölcs nyugat megmondta ,beléptünk ennyi
aztán nehogy kitalálják hogy Grétike kedvenc hala ponty és innentől nem horgászható ,mert akkor törd el a térdeden a botjaid azon nyomba
engem nem zavar a jehovista téged meg a buzi
ezért szavaznak ide vagy oda a emberek
de azért hogy mert a buzik nem mennek be hozzád zsinóron az nem azt jelenti hogy nem tolakodóak
csak a te göb testedre nem gerjednek , viszont nem véletlen hogy oviba iskolákba járnak mert ott látnak reményt .
Ez hogy nem akarod látni amugy milyen köd ???????
Meg az is lehet hogy a fiadnak majd lesz családja és annak a fiát meg környékezik majd és haza jön mint királylány ,téged nem fog zavarni . De én biztos ideges lennék ebben a helyzetbe . Mit csináljak ,vonjak vállat ? Beleptünk az EU-ba ez van ............ meg ilyenek
főleg úgy hogy 20+ ország elősegíti a maradék pár meg tiltakozik
rendet kellene tartani ilyen egyszerű
szerintem nincs olyan jogszabály sehol sem hogy az illegális migráns erőszakolhat meg fosztogathat meg randalírozhat
persze a rendet nem 35 kilós leánykákkal kellene fenntartani.....
és ugye itt jönne a kisebbségi jogok átdolgozása amiről napok óta írogatok de mindenki csak az idegenbe szakadt magyarokat nézi ha erről van szó
amúgy engem a jehovák jobban idegesítenek mint a buzik mert azok basztatják az embert mostanában egyre gyakrabban
miattuk kell a kiskaput bezárni nert úgy jönnek befelé mintha zsinóron húznám be őket
az indiánok meg kutyák a hükyéket nem bántják szóval nem érdekli őket még a pitbull se
Én konkrétan pl soha de soha nem kaptam semmi félle támogatás semmire se fideszitől se mástól
És biztos hogy miden kormánynak meg voltak a stiklijei és csináltak jó dolgot is
én konkrétan Fideszbe azt bírtam kimagaslóan hogy próbált ellenállni a migrációnak (tudom tudom itt is vannak ,de azért nekem nem mindegy hogy hogy beszivárog egy pár vagy beömlik egy nagyobb mennyiség )
aztán buziság (tudom tudom ne foglalkozunk vele ,de én azért had lássam már hogy egy erőszakos lobbi nyomja a dolgot és nem csak oooooooooooooo én is itt vagyok nem bántok senkit a ha seggbe rakok valakit )
Háború (igen igen nincs itt semmi látni való nincs háború ............................... csak akkor az nem világos mire küldik a pénzt a EU gecik ..... most már a milyenéket is )
Mondjuk én más kép gondolkodok a külhoni Magyarokról is ( nem a külföldre szaladók dolgozni )
STB
És ez konkrétan nem pénz
Na ez a te szerinted narancs köd
és igen tudom azt is hogy ez a mostani sem lesz jobb nem kell leírni 120x
az összes politikust fel kellene kötni a lámpavasra aki az elmúlt 40 évben praktizált
adták a cégnek a pénzt ennek egy kis részét a működésre fordították a többit kivették
mivel ner-es ember vette meg a céget
de ha ezt fejlesztésre fordítják, lett volna egy fasza cég ami gazdaságosan termel és az mindenkinek jó lett volna, csak ekkor nem pár év alatt szakít nagy pénzt hanem lehet 10-20 év alatt mindig egy keveset
mert ugye a ner azért lett hogy az állam támogasson cégeket akik utána versenyképesek lesznek a nyugati tőkével szemben és így nem tud beszopatni minket a nyugat
hát nem ezt hangoztatta mindig a vitya hogy a brüsszel ellenség.....??
így meg saját ellenségünk lett a ner hiszen elment az állami támogatás amit lehetett volna értelmes dologra is fordítani, csomó céget el lehetetlenített mert támogatással olcsóbban termelt mint a másik támogatás nélkül
és ez olyan tett amit nem fogunk kiheverni pár év alatt
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Egypár szociális foglalkoztató az én értékrendem szerint, akik amúgy nem nye3reségérdekeltek, szerintem belefér.
egy szaros veszteséges kft vett meg valamelyik neres hogy ki tudják az állami támogatásokat szedni
úgy gondolom neked agyrágó bogár volt a jeled az oviban..........
folyamatosan kapták a pénzeket 0 fejlesztéssel ugyanazt csinálták mint előtte
annyi különbséggel hogy nem volt 400 millás veszteség....
ha ezt sem fogod fel akkor nagyon sajnálom hogy ilyen korlátolt vagy
és nem mendemonda nem szóbeszéd mem mindenféle csúsztatott cikk alapján tájékozódom hanem dolgozik ott több ismerős
de már van aki nézi a lehetséges továbblépést mert biztos benne hogy levégel a cég legkésőbb jövőre
szóval ennyi, meguntam a galambsakkot
megpróbálom egyszerűbben
van egy gumipapucs gyártó üzem ami az elavult gépeivel és sok emberrel gyárt gumipapucsot 1000 ft önköltséggel
de kénytelen 800 forintért adni mert árul másik kettő cég is gumipapucsot 800ért, de nekik 750-be van a papucs mert a kínai kezek olcsóbbak és/vagy jobbak a gépek
szóval a gumipapucs gyártó kft jelentős veszteségett ért el emiatt leálláson agyalnak
erre jön a neres ember hogy ő megveszi a céget
nemzethy gumipapucs gyártó cégre átnevezi az állam ad 1000ft papucsonként mert a magyar papucs fontos, magyar népnek magyar papucs
most jön a lényeg:
nem veszek jobb gépeket hanem megpótolnak minden papucs költséget 200 forinttal az állami pénzből és máris nincs veszteség
a maradékot meg mint hasznot kiveszik a cégből legálisan
persze van adó minden papucs után kb 250 ft de akkor is még 750ft bukóban van az állam
most már érted a lényeget??
a 22 ezer milliárdot meg úgy nézd hogy felénk a kórházra 400 millió pénz jutott csak részleges felújításra
így nézve kurva sok pénz
de a 22 ezer milliárd bőven 2000 milliárd felett van, majd erre is rájönnek ha minden kiderül