Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kishaver áradozik róla már egy ideje , én is elkezdtem nézni
bosszúvágy 1974
nem egy újkeletű ötlet.....
Film helyett őt figyelem.

http://youtu.be/rgJzRvBT8PQ?is=NWx8TqvTRLwvm8rr
fenn van az enkóron angolul , de van hozzá szirszar felirat , maga a film nem nagy durr az üzenet lenne a lényeg , tegnap lestem meg
Főmédia mi 😂 és amit szőnyeg alá akarnak söpörni 😐️
mindenesetre ha Magyarország is lesznek ilyenek akkor már majd azok nem fognak félre nézni aki nagy O1Gsek voltak
csodálkoznak hogy tőtrénhetet meg ez
http://youtu.be/25hEqZmDXtY
beszélsz te a nagy lófaxt 😆 Talán mutogatsz mert beszélni nem nagyon tudsz olyan beszédhibád van 😆 Havonta 2 emberel találkozol a feleségeddel meg a fiaddal esetleg a csatorna parton egy-két csipeszes horgásszal. A te elmondásaid szerint is még vásárolni sem jársz nem szereted az embereket így nem is jársz közéjük beszélni meg fizikálisan se tudsz ezt mind te írtad le magadról az évek során 😆Akkor hogy a faxba beszélsz te sokat az átlag néppel 😂
adhatott volna 2 egész szálat is(gondolkodós) Vagy kiszámolta a munkadíjat és annyit vágott le az egyikből, hogy kijőjjön a matek?(szemeit körbeforgató)
Vagyis kiváló népmese gyűjtő vagy, a befolyásolható réteg elbeszéléseiből.
Most már csak azt kellene elmesélned mi köze a csípő protézisnek a focihoz? De a bébi fókák is legyenek benne.
Különben kíváncsi vagyok lesz-e valami fejlődés pl vitéz lájszló izé dévid közlekedésügyi főispán idején , merthogy néhanapján megpörgetem a magyar gazdaságot és felvonatozok Biharkeresztesről mondjuk Ferihegyre , ami szép és jó, olcsó is csak kicsit háborogtam merthogy letöltöttem a zapppplikációt aztán hogy egy ótvar jegyet vegyek miért van szükség öreganyám harmadik macskájának a lánykori nevére ? érthetetlen .... arról nem beszélve hogy be se adja a vonatot keresztesről, flixbusszal baszakszik ... merthogy a pozícióm épp romániában van ... remélem kell majd a farkamról is kép hogy milyen fazonra van nyírva vagy hogy kell-e plusz kisszék hogy elférjen ... marad a kasszásnéni ugye 21. dikkk század .. az automata is fasza , minden zsír de mikor a két fiammal jöttem nem lehet kiválasztani hogy mondjuk legalább egymás melletti székben legyünk , még jó hogy legalább egy kocsiba rakott ....
sokat beszélek az átlag néppel, nem a kedvenc hobbim de beszélek
mert ugye itt egyik lászló sem tartozik az átlag nép közé 😉
ti csak azt látjátok dől a pénz mert hatost dobott a sors
de azért az átlag nép nem így érez
mielőtt elkezdenél fikázni én se vagyok átlag mert lusta kövér dög vagyok és leszarok mindent, amíg nem kezdek el éhezni ez így is marad
én azért azt is látom hogy egy csípő protézis 1,5+ év vagy 3 milla kp
és a fradi 70 milliárdot kapott eddig évente az államtól vagy pl az mlsz 40 milliárdot, és még lehetne sorolni ezer mindent csak a foci terén
amiből persze semmi érdemleges nem jött még létre hiszen olyan szar a magyar foci hogy a vb selejtezőn már kibukott.....
és ez csak egy példa a sok közül
Francokat józan ész. Attól már régen eltávolodtál. Bizony szépen felmondod szóról szóra az összes ostobaságot. Lehet hogy nem nézel, de hogy elért az agymosás az teljesen nyilvánvaló, mert ezeket tuti nem a csatorna parton gondoltad ki önállóan.
Büszkék vagyunk rád 🤣
ez pl a tegnapi fizetésem, segítettem traktort szerelni egy ismerősnek, aztán este beállított ezekkel
ezt elrágcsálom vagy egy hétig
itt vagyok 50+ évesen úgy hogy egyik 4 éves ciklus alatt se jártam se jobban se rosszabbul
szóval kurvára mindegy számomra ki az aktuális kormányzó
sajnos nem vagyok képes seggeket nyalni, ezért sosem jutottal előrébb
másokat átbaszni se tudok ezért nem is lettem gazdag
pont emiatt látok mindent tisztán mert semmitől és senkitől sem függök
balos propagandát se nézek
ez csak pusztán a józan ész gondolatai amit nem fertőzött meg a narancsköd

amúgy a vitya az első 4 évében jó irányba indult csak közben rájött hogy a sok pénztől is van több aztán a mégtöbbet választotta ahelyett hogy évtizedekig csorgatta volna kifelé a zsetont kisebb mértékben
mert ugye már ezelőtt 4 évvel is az volt a nagy helyzet hogy nem a vitya nyerte meg a szavazást, az ellenzék nyerte meg a vityának mert az ellenzék egy balfaszok gyülekezete volt csak
és a vityának az a legszomorúbb hogy egy kirúgott fidesz csicska így el tudta picsázni, az ókorban ilyen megalázás után kardjába dőlt volna mindenki.......
Nem, de aki a balos propagandát ilyen szépen felmondja mint te, annak nincs joga panaszkodni, akkor sem ha nem voltál szavazni. 😄
Erröl beszélek......
én egy embert se tudok kicsoda a mostani kormányból a peti gyereken kívül
fideszből is szerintem nincs 10 ember akit felismernék
mszp a gyurcsány a bolgár bálna meg a libás kunce horn torgyán
kb ennyi a politikai ismeret az elmúlt 30 évből
szóval nekem mondhatod miféle népek vannak kormányon kb leszarom
a villany+ gáz emelésében már akkor biztos voltam amikor még nem is nyerték meg
4500 a villany 13 ezer a gáz
ha duplája lesz az se ver a földhöz ha 3x ennyi lesz annak nem fogok már örülni de még mindig túl fogom élni 50 körüli rezsi még nem a világvége
teszek fel még 8-9 panelt aztán még kevesebb lesz az energia díj
És még elismeröen csettintenénk is
Kérdés, milyen és hol termesztett gyümölcs. Mert azért nagyon nem mondegy hogyan nevelik és emelik a hozamot.
Gyümölcs,zöldség stb mehetne mar ket honapja.
Bogyó óta kb kétmillio face bejegyzes hörgésének az alapja sz volt hogy a világbajnok legnagyobb afa a mienk,ezt lenne legkönnyebb megváltoztatni,csak bütyök kijelenti hogy legyen 21% és már meg is van.De aprilis 12 óta kuss van,senki nem emliti.
Amugy mitöl egészséges egy élelmiszer? Ki dönti el melyik lehet az?