Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több pártban megfordult mert ez volt a feladata és nem az elvhűsége, a régi kollégáit kéne erről kérdezni persze nem azokat akik vele mentek hanem akiket otthagyott, kissé más történet kerekedne ki. 😁
Nyugaton egy bevalt taktika azzal kirekeszteni a populista pártokat hogy szélsőjobb,náci és igy siman ignorálják,általában egy mindent bele összefogásos koalició vagy mint nálunk a tisza a bevált formáció.
A régen konzervativ inkább jobboldali pártokat meg szép lassan inkább liberális vagy balos politikusokkal töltik fel,igy kb a CDU már régen nem jobboldali konzervativ.Pedig neveben még az.
Erröl irt egy értekezést. Nem volt más választása, igy le is mondott
Ez is teljesmértékben igaz
és ugye le is végelt a jobbik miután kezdett középre húzni
majd ha a peti gyerek hozza be a migránsokat százezrével, és erőszakolnak bőszen meg késelnek meg mittudomén akkor a jobboldal legszéle erősödni fog
nem jól értelmezed
ők vannak a legszélén, szóval szélsőjobb
és pont azért nem nácik mert nem a tipikus szélsőjobb
Szélsőjobb a negyvenes években volt utoljára az országban, csak szólok.
Amit ti annak neveztek azok olyanok akik nem restek a nevén nevezni a gyereket, csak ez a legtöbb agymosottnál, a sok évtizedes agymosás miatt kiveri a biztosítékot.
De akkor már Vona egy lágyabb vonalon volt.
Igy van....ezt jol látod.
Kb. 20% a magyarság aránya és azok sem nagyon mernek megszólalni mert még mindig rájuk szólnak az oláhok, hogy "románul"!
Azért a jobbiknak is sikerült majdnem 20%-ot elérni.
ez a gond a szélsőjobbal
ha maradnak a szélén max 5-10% tudnak elérni
ha haladnak befelé akkor meg pont a lelkes szélsőket veszítik el közben középen meg mindenki nácinak bélyegzi meg szóval soha nem lesz nagyobb a támogatottságuk
ami járható út megmaradni a szélén és mihelyt a nép szarul él egyre nagyobb lesz a támogatottságuk
a hitelesség meg ugye javarészt azért van mert döntéshozói helyzetben még sosem volt, tét nélkül meg lehet ígérni/csinálni bármit.......
Én eleve azt nem értem hogy a tisztességes dolgozó fehér emberek mit náciznak folyton,ennyit sikerült megjegyezni a bohóc peti szavaiból?Most a cigányokat hagyjuk is,ott azért a tisztességes meg a dolgozó nem túl sűrű,de úgy gondolom hogy amelyik mégis az,annak az ég adta világon semmi félnivalója nincs cigányként.Csak hát azoknak is ki van mosva az agya.
Sanyinak ez becsipödése. Pályafutása során több pártban megfordult illetve politikia vonalon, de pont hogy ö maradt hü az elveihez, magyarságához mert az anyapárt lágyult vagy váltott szemléletet a populizmus mentén hogy nagyobbak legyenek. Egyenlöre az egyik leghitelesebb politikus, de ugye akik másoktol várják a megoldásokat az életükre annak senki se lesz jo és tud valamit felhozni hogy mekkora árulo.
Olyan szakszavakaat használsz ami videken értelmezhetetlen😀
azok az ortodox templomok mindenhol katasztrófák igazi ocsmány cigány építmény mind
az egyik romkocsmába még románul se csak inglis vagy nepáli 😆 az ötvenes évek 70 százalékáról lement 30 körülre az arány beköltöztették a románokat csau idejében, ki lehet menni a piacra , vagy vannak szórakozóhelyek ahova főleg magyarok járnak stb vannak kisebb nagyobb települések ahol a többség magyar nem 1-2 . Különben érdemes mászkálni váradon , a fő utcát felújították sok régi szép épület az 1900 as évek elejéről , kis plakettek ki építette .... a vár is szép az hogy elékúrtak egy ocsortány templomot az negatívum de na ...
magyváradon a plázában a kávézós kiscsaj egy szót sem értett magyarul
egyedül egy virágkötő nő volt magyar
alig hallottam magyar szót egész nap
videós találkozón voltunk aztán ott hallottam csak magyar beszédet, a városban nem
itt ahol lakom várad mellett mindenki magyarul beszélt akiben volt kis románság az is , asszem 24 voltam mikor mentem be melózni váradra és valaki rámköszönt reggel románul és meglepődtem , azóta jöttek mentek de a kb 5000 lakosból több mint 4000 magyarul beszél és a románok is tudnak magyarul . Beilleszkedni ? mibe illeszkedjek be ? egy jó csajba esetleg de ne legyen román 😂, ezért vannak magyar iskolák ezért lehet ügyet intézni magyarul , jogosítványt csinálhatsz magyarul mert az emberek megtartják az identitásukat, szokásaikat , az hogy valaki perfekt beszél románul vagy csak elboldogul az magánügy . Az meg hogy aki kimegy külföldre dolgozni tökéletesen beszél németül hollandul stb mese habbal , nagyon sokan szinte sehogy vagy csak minimálisan ,aki kiköltözik végleg és a gyerekei ott nőnek fel idegen közösségben azok fognak jól beszélni , ha meg úgy gondolkoznak mint te, akkor olyan sikeresen beilleszkednek hogy elfelejtenek magyarul beszélni , ami végülis sajnálatos de ha úgyse gondolja magát magyarnak akkor mindegy .
Kik a gazdái?
Én koalára felhívásként értelmezem a másodikat pedig vagy pacsizottként vagy árulásként az eddigi gazdái ellen ahogy tette azt már régebben is.
Azt mondta hogy együtt eltakarítani,tudod értelmezni?Engem ezzel nem árul el.Neki most ezen a vonalon kell mozognia,most van meg az esély hogy pl a fidesz fölé nőjön erőben
Ezt láttam tegnap és relarivizálta azt amit a lentulainak mondott hisz ott azt mondta nyíltan, hohy koalázna a fidesszel a tisza ellenében viszont itt meg már bejelentkezett a fidesz helyére a polgárinak mondott oldalon. Egész naplopó életében helyezkedő, törtető és simán a sajátjait eláruló kaméleon volt, arra kiváncsi vagyok, hogy mit kezd ténylegesen a bizottság elnökeként a végrehajtó maffiával mert ha beleáll pont megfoghatja a vargán keresztül bütyit.
látod én ezt furcsállom
romániában élsz romániában születtél és nem beszélsz tökéletesen románul
mindezt úgy hogy esélytelen az hogy ahol élsz a te életed során újra magyarország része legyen
de aki elmegy németbe dolgozni attól elvárják hogy beszéljen közel tökéletesen németül
persze nem egy mosogató vagy hasonló munkakörben
és evvel nem azt akarom mondani hogy felejts el magyarul meg ne tekintsd magad magyarnak, de ennyi idő után csak be kellene már illeszkedni még akkor is ha igazságtalanul lett romániai lakos az akkori ősöd
osztrákoknàl már a következő generáció perfekt oszták lett legalábbis nyelvi téren
Na igen,pint erről beszélt Toroczkai,a dezinformáció.Ha érdekel,itt van a valóság,negyedik perctől az ide vonatkozó.....
https://www.youtube.com/live/X...