Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja értem ilyet nem szabad kérdezni. Egyébként honnan tudod, hogy volt papír? HVG? 444?

http://youtu.be/VHam_LUvjXs?is=LXipy-EB1bt3lkaY
Sztem javasoljuk init petykánál gazdadági és külügyi tanácsadonak😀 annyit már most ért hozzá mint a szellemileg erösen sérült boglyasfejü velkey gyerek, ugyis csak álllandoan vigyorog mint egy félkegyelmü. Vélhetöen egy kisegitö iskolába járhatott szaros petyával, nagyjábol egyforma arckifejezéssel gazdálkodnak.
mert senkinek semmi köze hozzá...
sokadjára leírom
hivatalos okmányokkal szállították bejelentett útvonalon és nem először
és ennyi
azt hogy ki mire használja fel semmi köze senkinek sem
ha terroristákat pénzel akkor azt csinálja
egészen addig amíg le nem bukik avval hogy valami nemzetközi jogot sértett....
utána majd lehet eljárást indítani
ilyen kurva egyszerű

én se basztatlak azért mert nem piára és kurvákra költöd az összes pénzed mert semmi közöm hozzá.
pedig remek ötlet lenne....
ennyire nem tudom, rokongyerek volt ott egy ideig az mesélt dolgokat
És miért a hosszabb utat választották Magyarországon keresztül?
Azok még a háború előtt, de 2014 után donbasziak voltak többnyire.
azok simán csak hazaárulók....
Ezelőtt az ügy előtt én sem tudtam, hohy van ilyen pedig de, ez normál ügylet bankok között vsak repölővel szokásos csak ugye arrafelénem lehet repkedni így maradt a közút évek óta többszörösen.
na és akik lepattantak nyugatra szart vakarni mert 2 forinttal többet kapnak ? jó tudom azok magyarabbak de főleg azok akiket a szemellenződtől épp látsz , tök mindegy hogy tót, sváb, cigány, zsidó ... na de mit csináljunk ebben a korban már nehéz változni 😆
dunaújvárosban a hankook cégnél rengeteg ukrán volt magyar alig
többsége beszélt magyarul is gondolom ők voltak a "magyarok"
ahogy kitört a háború elcuccoltak németbe a segélyekétt
kb ennyit ér a magyarság, egyből lepattannak kis apróért
De hát a nagy demokráciábsan most is ez történik. 3,5 millió ember eldöntötte a másik 6 millió életét.
Te nem vagy tisztában 😆
Akkor te nem mehetnél szavazni. 😆
Még horgászható 😆
Egyébként tudna, ha akarna. Én pl. Minden stratégiai céget államként üzemeltetnék. Ezek azok a vállalatok ami nélkül nem működhet az ország. Ilyennek gondolnám a komplett energiaszektort vagy akár az útfejlesztést. Ezek ne múljanak nagytökések föleg külföldi nagytőkések befolyásoltsága alá és államiként simán lehetne non profit is.
Felétek 😅 Ami cigány a környéken él az mind a te szomszédod migránst te még nem láttál a környéken 😆
Majd akkumlátort meg bmw-fognak gyártani 😆
Azért akik az osztrákokhoz kerültek azok felfelé buktak 😆 Sopron is elbaxta annó, hogy maradt magyar lehet azóta átgondolnák 😆
Magyarnak magyar a legnagyobb ellensége.......
Hát nem tudom. Se ukrán se román se szlovák részről nem volt ez baráti. Amikor csau bekeverte a népeket meg falukat rombolt le újabban az egyházakból viszik el a papokat a szlovákiai magyarokat még mindig lenézik a szlovákok pedig azok már beszélik a nyelvet az ukránok meg az orosz kisebbséget aki egyébként testvérnép folyamatosan likvidálták a magyarokat még épen csak nem gyilkolták. Még
az ott élő magyarul beszélő emberek ukrán állampolgárok
azt tesz vele az ukrán vezetés ami belefér a jogszabályaiba

azt sorold hogy magyarország ellen mit tettek vagy a magyarországon élő embetek ellen mit tettek
Magyarország ellen bizonyíthatóan elég sokat a 90 és évektől módszeresen lehetetlenítik el az ott élő magyarokat. Pl. Oroszország ettől kevesebbért indított ellenük háborút.(Kezeit széttáró)
Ez valamilyen vesztegetési simlis pénz volt. Készpénzben fizetni államok között finoman szólva is maffia ügylet. Majd amikor petya haza hozzá az uniós eurókat és mutatják a híradóban a raklapokon heverő 500 eurós kötegeket majd akkor elhiszem neked, hogy államok között van kp-s kifizetés 😄 kp-t a lakosság használ Főleg azért mert vannak olyan elmaradott falvak ahol nem lehet egy coop boltban kártyával fizetni. Ukrajnába kinek vitték az eurót meg az aranyat??? A lakosságnak? Nem is láttak még eurót 😄 hrivnya a hivatalos fizetőeszköz (kezeit széttáró) Arannyal sem vásárolnak a boltokban az mihez kellett? Fegyverekre? De hát azt meg küldték nekik készáruban 😆 Az egész arról szólt, hogy az ukránok elzárták az olajcsapot a magyar meg elzárta a pénzcsapot amiböl az ukrán oligarchák kapták a jussukat. Még szerintem forgott belőlle vissza orsolyáéknak is. Ha itt elítélnek ezért valakit akkor az ukránoknál is el kell. Egyébként nagy valószínűséggel az olajelzárás orsolyáék beleeggyezésével történt, hogy bukjon a köpcös. Arra nem számoltak, hogy lenyúlják a pénzüket 😁 Vityáék meg szarul csinálták. Álarcba rendszám nélküli autókkal le kellett volna szorítani a fegyveres kíséret nélküli rakományt az utasokat megkötözni és kibaxni az út szélére a pénzzel arannyal meg elviharzani ami sose került volna elő többet. Azt szépen a haverok között szétosztani. Majd forró nyomon megkezdeni olyan elánnal a nyomozást ahogy az ukránok tették a kőolaj vezeték ügyében 🤣
be kell látni hogy szar népnek szar vezetői lehetnek csak
ez a kurva nagy magyar öntudatba nagyon nem fér bele, de itt tényleg hülye mindenki
még az is aki ezt nem hiszi el
rendszerváltás óta szopatják a népet kőkeményen, és mindenki csak tűr mert azt hiszi jobb lesz
aztán az egyik seggfej után jön a másik.....akiben ismét hisz a nép
😂
300 éve még ilyen ámokfutások után amit a gyurcsány vagy az orbán csinált kiegyenesített kaszákkal vonult volna a nép minden vezért felkoncolni
most meg abban bízik hogy a következő talán nem lop majd annyit 😂
Akkor nekünk a kazárok óta folyamatosan nagyon kevés kivétellel sikerült kifognunk igen gyenge iq-val megvert vezetőket hisz elég körbenézni, hogy állunk a környéken és a világban minden téren.