Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most bizonyíthat a bizottság elnökeként ahogy a napokban ígérte.
Még jobbikos korában párttársa volt rokon 2006-ban meg.......,de mindegy, nem a sajtóban hallottam először róla.
Ja, hát a németeknél is milyen jól leváltották a kormányt miután ez megtörtént. Ja várj. Nem is. Épp most szavazták meg, hogy bármikor, bárkit lehallgathatnak bírói végzés nélkül, persze csak a mi biztonságunk miatt.
Törpe diktátor, ugri-bugri, töpszli, menő-manó, kisköcsög.
elég lesz ahhoz párszázezer migráns akik szétbasszák a nagyvárosokat......
úgy gondolom pont emiatt nem meri ezt bevállalni a petigyerek
Most se lesz több. A nép elhiszi amit elészornak, mint Sanyi is. És mindegyik párt tesz érte hogy ne nöje ki magát jobban.
Ahhoz tényleg az kell hogy már nagyon nagy szar legyen. Mint 1 és 2 vh.......
Szerintem meg neked van baj a fejedben.
azért ezen a toroczkai emberen azért nem egyszerű kiigazodni, úgy gondolom nagyon megosztó személy
és úgy nagyjából minden média túlzásokba esik ha róla van szó
igazság szerint még mindig ő számomra is a legszimpatikusabb, de majd kiderül mit tud most összehozni ebben a 4 évben
eddig nagyjából 0 lehetősége volt bármire is, tét nélkül meg mindenki lehet ügyes és okos
Ugy látom nagyjábol fogalmad nincs az emberröl, csak a bulvárbol tájékozodsz. Pont ugxanazon állásponton volt mint most csak azok a pártok a népszerüség és az elfogadás árán beáldozták az irányt amit addig képviseltek. Ö meg nem, maradt aki volt. Magyar petitöl nagyobb köpönyeg forgato nem kell ed még csak nevet se kell hozzá változtstnia. De az rendben😁
ha ezt így gondolod akkor te nem abban az országban élsz ahol én.....
Ezt nem másik topikba szántad? 😁
Úgy is lett, rend lett az országban.
ja tényleg
az megvan hogy don pintér azt ígérte 2010-ben hogy 2 hét alatt rendet tesz?
nos fidesz fanok szerintetek ez hogy sikerült?
😂
gondolom ez is végül a tisza bűne lesz.......
🤣
2-3 hónap után mit várnál tőlük?
ennyi idő alatt századát nem lehet kibogozni az elmúlt 16 évnyi disznóságoknak-összefonódásoknak
főleg úgy hogy szerintem a megkötött szerződések java erre az évre szól szóval a pénzkimentő helyek még most is csordogálnak
a kis köpcös genyó még a 2. megnyert választás után is gyurcsányozott bőszen, pedig akkor már 4 évig uralkodtak
szóval várjunk mi lesz belőle, még akár csoda is lehet, egyszer az életben történhet akár az is.....
jövő karácsonykor lehet már látni milyen irányban haladunk
Nekem nem elég!
Mivel ekkor csinnadrtattával, "minden is jobb lesz!" szlogennel, párás szemű tömegekkel, még senki sem "váltott rendszert".
Az meg, már ne is haragudj de elég primitív érvelés, hogy majd ezek kevesebbet lopnak és az már jó.
Azt sem tudjuk, hogy az előzőek mennyit nyúltak le.
Időről-időre csak a jéghegy csúcsából csillant meg valami felénk.
Szóval nem!
Kolbászkerítést ígértek.
Mondjuk az is pontagyú aki elhitte.
eddig volt olyan kormány ahol ez nem volt így??
ugye nem felejtettétek el hogy don pintér volt belügyminiszter is?
vagy akár a schmitt pál aki az írjunk helyesen díj örökös tulajdonosa mint közársasági elnök is volt egy ideig
szerintem egy oldalas listát percek alatt össze lehetne állítani a fideszes anomáliákról.......
szóval bőven elég lesz annyi eredmény ha csak egy kicsivel kevesebbet lopnak-csalnak-hazudnak
Miért, valaki mást várt? ☹️ talán a tiszások, de sztem abból is csak a hülyébbek (kb. 80%-uk 🤣)
hát sok párt most nincs a parlamentbe 😅 Szóval háromból kell lenni valakinek középen jobbról és balról. ilyen alapon aki most jobb oldalon van az lett a jobbszélső 🤣 Vagy ahogy nevezitek szélső jobb 😂
Mondtam hogy ner 2.0 full turbo.
Mondjuk a rajongotálibok ezt nem fogjak fel.
Mondjuk én nem igazán értem a tiszával kapcsolatban ezt a hurráoptimizmust.
Nem sok idő telt még el de ugyanazt csinálják amit a vajda és bandája.
Haverok helyzetben, média letarol, propaganda hazugságok, terelés, arrogancia, törvények a saját szájízük szerint, stb.
Nekem nem úgy tűnik, hogy ezeket a formációkat ő csinálta volna ki.
Sőt.
Most is elég nehéz árulással vádolni.
Akiket meg a jobbikban otthagyott, hááát.......kérdezni lehet, csak minek!?
Aha,miép,jobbik,Mhm.Ez igen csak elvhűségre vall.Az volt a feladata?és ki adta neki a feladatot?És miért?
basszátok meg, fűteni kell a traktorban
ez is a tiszapárt miatt van?
a köpcös diktátor idejében nem volt 10 fok alatt a hőmérséklet július közepén
Na, azért csak beálltam mégis a magából hülyét csinálók közé ahogy pár hete írtam. 😏 Akkor arról, hogy miért írnak kevesen ide vagy bárhova politikáról a havasi újra elmondta a fidesz ars poeticáját: "„Semmi nem lesz elfelejtve, minden fel lesz jegyezve, minden el lesz rendezve" – fogalmazott Havasi Bertalan, utalva Orbán Viktor egy korábbi beszédére."