Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze mert basztatják őket mindenhol
de akár az egészséges életmód is ilyen
van felénk egy csaj aki minden reggel fut, mi erre az átlag reakció? "nézd már a hülyét megint futkos"
vettem sok éve asszonynak sétapálcát mert sokat fáj a háta aztán erre pont jó lenne de nem használja mert megszólja a falu népe hogy ő ilyen pálcákkal gyalogol, pedig nyugaton a nyuggerek fele ilyenekkel mászkál, és amúgy kurva jó a hátnak és a felsőtestnek
de itt nálunk mindenki idióta aki egy kicsit is másképp viselkedik amit a komcsi korban belénkneveltek
tipikus komcsi kori beidegződés
ezeket gyerekként úgy beléd nevelték hogy azóta se tudsz rajta túllépni

amúgy kinek jó ha eltűnik a fehér kultúra? mit profitál belőle?
megjegyezném, hogy a magyar népszokás megőrzése az utóbbi 30 évben egyre gyengébb pedig nincs nigger idetelepítve
😁
Mihez képest, akkor még fideszes volt. 😁
Régebben egész jó meglátásaid voltak.
A "fejlettebb nyugaton" azért szarják le, hogy mi vagy mert fosnak.
Szűk társaságban azért megy a nacionalista duma, de a melóhelyen meg szopkodják a niggert.
A más fajúakkal nem az a baj, hogy fekete vagy barna, hanem a gyökeresen eltérő kulturális viselkedés.
Ha odamész elvárják, sőt megkövetelik, hogy úgy viselkedj ahogyan nekik tetszik, de ha idejönnek a putris hazájukból akkor nem beilleszkedni akarnak, hanem ugyanolyan putrit csinálni itt is.
A buzulás pedig kibaszottul nem normális!
Ettől tőlem még turkálhatnak egymás seggében, nem rám tartozik.
De ez ne legyen közbeszéd tárgya, ne legyen normálisnak beállítva és ne legyen ünnepelve!
A megfigyelésre adott "érved" pedig már megbocsáss de szánalmas.
Én sem bűnözök, de rohadtul elvárom, hogy senki ne turkáljon bennem!
Főleg ne legyen úgy beállítva, hogy az én érdekemben történik!
És főleg ne olyanok akik olyan bűnöket követnek el, amit én kitalálni sem tudnék!
A vegánok pedig folyton minket basztatnak a karbonlábnyommal meg a többi minősíthetetlen faszsággal!
Engem, meg az emberek jó részét a csöppet sem érdekel, hogy ki milyen gazt eszik, az esetek többségében a nyomiknak fáj, hogy én nyuszikát meg bocikát eszem!
Ezt eredményezi ha az abnormalitás teret kap.
A fekákra visszatérve, pedig elég jól nyomon követhető, legalábbis azoknak akik egy hangyányit gondolkodnak, hogy egy tervszerű betelepítés folyik, azért, hogy a nemzetállamok és úgy általában a fehér kultúra eltűnjön.
De az agyhalottaknál ez már alusipkás nyáladzást vált ki.
Pedig csak résnyire kellene kinyitni a szempillákat, de ez is megoldhatatlan egyeseknek.
A vegánra, én inkább a vegánokat látom agresszívnek, engem és ismerőseimet sem érdekli, hogy ki mit eszik, de a vega többnyire hevesen reagál ha lát egy húsevőt. 😁
a fejlettebb nyugaton kurvára nem érdekel senkit sem hogy valaki buzi, vagy zsidó vagy épp néger vagy épp mind a három egyszerre
nagyjából olyan mint itt nálunk a fekete haj vagy a barna haj, látod de nem érdekel a téma..mert természetes hogy többféle hajszín van
a komcsi múlt még mindig benne van az emberekben, meg az is hogy meg volt határozva mire kell gondolni
a buzi az meg rossz volt abban a korban
amúgy a másik oldalról is azért van a sok túlzás mert ki akarnának törni a megbélyegzésből, de nem a legjobb módszert választották
de amúgy a vegánok is ilyen idiótán viselkednek, hiszen őket is hülyének nézi minden húsevő és ennek hangot is adnak, ahelyett hogy le sem szarnák ki milyen gazakat eszik hús helyett, aztán a vegán válasz is erősen túlzó lett......
A balos, libsi, libernyák meg hasonlók nem jelzők? Csak kérdem. 😁
Jelzőket a balosok vagy libsik osztogatják
ha te hagyományos családba + munkába gondolkozol akkor jobb szélsőséges vagy 😂 ha ezt ki is mondod akkor meg még náci is 😂 😂 😂
Normál az antifa ,szivárványcsalád , mentálisan zavart néger ......................... stb
nekem nincs takargatnivalóm, minden pénzem hivatalos, minden kötésem legális
nem csinálok semmi törvénybe ütközőt
szóval megfigyelhet bárki, 2 héten belül úgy is beleun
amúgymeg falun nőttem fel a falusi öregasszonyok mindent is tudtak, még olyan dolgokat is tudtak rólam amit én nem 😂
szóval a teljes megfigyelés 0 éves koromtól megvan

aki lop csal hazudik és másokat bemószerol annak van rejtegetnivalója, másnak nincs
https://www.facebook.com/share/v/17vyZgz7t2/
Az amit ma "jobboldal"-nak neveznek Európában, anno max. a liberális szintet ütötte volna meg.
A Mi Hazánk pedig egy pöttyet sem szélsőjobb, maximum konzervatív.
Ami nem összekeverendő a "khonzervatív"-al!
Libsi csürhére pedig nem lehet jókor váltani, szerintem.
Hát a szint az tényleg alacsony, viszont most a MH a "szélsőjobb" és attól a tisza meg a fidesz is egyformán óvott mindenkit - mert mind2re veszélyes lehetett volna... most örülhetnek, sikeres volt a munka, a MH nem tényező.
Sajnos mi szokás szerint épp a legrosszabbkor váltottunk a libsi csürhére, mert Ejrópában mindenütt előre tör a jobboldal (az a jobb, amit ma "szélsőjobbnak" hív a libsi brigád)
Ú, ez a kemény, nem a kád széle! 😁
És az elméletedben mi a logika?
Ez végig csak pénz kérdése volt, hogy a megrendelő épp mit akart.
Pedig az a lényeg.
"engem pl hallgathatnának egész nap, a szaráson kívül akár a bigbrother kamera is foroghatna
semmi rejtegetnivalóm nincs, patyolat tiszta vagyok mint a frissen esett fehér bárány
aki nem egyenes ember azt zavarja csak ez a dolog,"

Erre nehéz mit mondani, főleg normálisan.
A fideszes gyökér már az első ülésen mentegette a rohadékokat.
Nem lesz egyszerű dolga.
Azért azt nem mondanám, hogy nem hozott össze semmit!
Engem sokkal jöbban zavar a lakosság "gondolkodása".
Mert józanul, tárgyilagosan nézzük az elmúlt másfél évtized történéseit, akkor kb. senki más nem jöhetett volna számításba.
Ráadásul az utóbbi 1-2 év reakcióit elnézve, én azt láttam, hogy az irtózatos média és úgy általában a közéleti ellenszél ellenére, egyre többen fedezik fel a Mi Hazánkat és néznek szimpátiával a tevékenységeikre.
Erre elment savazni az ország és a "fele" a további arrogáns harácsolásra, a másik "fele" meg egy nárcisztikus, exneres bohóc lózungjaira tette a voksát.
Szánalom ez a szellemi színvonal.
Az nem akkora baj,a lényeg hogy a kezében lesz a bizonyíték,és kellő időben azt elő tudja kapni és fel tudja használni.
hívjon is mindenkit
aki sumák az kapjon büntetést, pártállástól függetlenül, csak így lehet hitelesen vizsgálódni
még a vezérbütyök is rászolgált egy vizsgálatra
mert ők még mindig kurva jól élnek
amúgy a gyerek nemrég volt ilyen európai körutazáson, azt kapta az anyja szülinapjára tőle
azt mondja nem olyan ám a helyzet mint amivel riogatnak minket
franciáknál az olimpia óta 3x volt ott se olyan a helyzet
usában egy random nagyváros sokkal putrisabb, lasvegas kivételével
de mondjuk egy losangeles szintű putriskodás nincs európában
amúgy anno pesten is a 7-8-9 elég fura kerület volt szóval purtis rész mindenhol volt-van-lesz
lehallgatás
a legdemokratikusabb ájfón is folyamat hallgatózik, az összes net címed ahol jársz hónapokig meg van őrizve, a telefonodon minimum a cellainfók hónapokig elérhetőek
kulcsszavakra szerintem már most is vannak rögzítési eljárások
szóval a lehallgatás mint olyan most is megvan

engem pl hallgathatnának egész nap, a szaráson kívül akár a bigbrother kamera is foroghatna
semmi rejtegetnivalóm nincs, patyolat tiszta vagyok mint a frissen esett fehér bárány
aki nem egyenes ember azt zavarja csak ez a dolog,
Aki épp nem a nemzeti vonalat szerette volna markánsan tovább vinni Vonához hasonloan?
szerintem fog is. Csak hát tiszás prominens személyeket is be akar hivatni, az meg nem tetszik a népnek.........ugyhogy lehet lesz megint gyalázni 😀