Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jössz/tök?
Inkább komlót, az kell a sörbe!
Az mindegy, hogy szőlő vagy krumpli, mind2ből lehet szeszt csinálni!
Ja ja a kapa nem barátom Bár csináltam neki evezőlapátból aluminium nyelet
Akkor holnapra legyél hadrafogható!
Ez egy szölősor volt, de a szölő sajna kipusztult. Addig mig ültetek másikat addig vetésforgó keretében most krumpli van. De lehet hogy jövöre paszujt ültetek
De lehet, hogy a gyomnak van bekészítve! Egyszerűbb móccer, mert a kapa töri a kezet!
Vagy égig érő paszuly!

Én nagyon bízom benned!
Az oszlop minek? Futóburgonya lesz?
2 pont a versenyzőnek!
Hol a jóistenbe vagy eltűnve? Vasárnap féltankos túra van miattad, Te meg nem vagy sehol. Hama-hama íratkoz fel!
Már fel tudok kelni, és 38.4-et produkálok. JAVULOK
Az ő baja! Majd eszi, amit főzött! Csak most még nem tudja!
Igy meg a medencém.
100%-saját kivitelezés
Szia Teddy!
igy néz ki a krumplim
No, illett volna elolvasnom dawntez hozzászólását.
Mert múlt idő...
Fél 9-kor indulok. Lett még egy kis dolgom, de 11-re azt hiszem felérek.
mert múlt idő!
Ugyanis már elmentek
Tiszteletem Tanár úr !
a hótt az miért 2-t
Jó reggelt!
De ha véletlenül elöntené a víz a szomszédokat, el is tud menekülni
Jóóóó reggelt!

Teddy, lassan indulsz. Dobd a 20-ast és egyben érkezz meg! intéztem lájtos ebédet, úgyhogy nem indulunk üres pocakkal!

"egy perces néma csend" de lüke vagy!

mindenkinek...
Aki ma arrafelé jár:

Budmyke "túrája"
Úgy látom, hogy Blue céget is alapított a projekthez :

Ezzzigen! :)
Jó reggelt Népek!

Főni!
Úgy építkezz, hogy legyen "B" terv. Ha véletlen szivárog, akkor lesz belőle kerti főzőhely! Az sem hátrányos, ha van.

Én még sohasenem építettem semmi ilyesmit. Ám, ha "rontanék", akkor tuti, hogy pincelejáró, vagy főző lenne a konstrukcióból. (esetleg atombunker... amiben termelődik a Zoxigén )

Ideseim!
Budmyke a mai napon mond búcsút a legényéletnek. Emlékezzünk meg erről egy perces csenddel.

Oszt, jónapot Ideseim!
Hej Blue!

Építs hozzá egy vízforgatót kb. 15e. 3 db nyílás kell, egy a leeresztéshez, ez nagyobb legyen. Meg kell fólia amivel letakarod. Ezt úgy oldhatod meg tartósabbra egyszerűen kis pénzből , hogy veszel egy medence szélességnyi fóliát, majd rátekered egy olyan hosszú fahengerre és már kész. Tiszta automata lesz. Reggel tiszta vizet fogsz találni és nappal, ha hosszabb ideig nem használod nem párolog.
És persze a pezsgőtartót ne feledd!