Ez egy szölősor volt, de a szölő sajna kipusztult. Addig mig ültetek másikat addig vetésforgó keretében most krumpli van. De lehet hogy jövöre paszujt ültetek
Főni!
Úgy építkezz, hogy legyen "B" terv. Ha véletlen szivárog, akkor lesz belőle kerti főzőhely! Az sem hátrányos, ha van.
Én még sohasenem építettem semmi ilyesmit. Ám, ha "rontanék", akkor tuti, hogy pincelejáró, vagy főző lenne a konstrukcióból. (esetleg atombunker... amiben termelődik a Zoxigén )
Ideseim!
Budmyke a mai napon mond búcsút a legényéletnek. Emlékezzünk meg erről egy perces csenddel.
Építs hozzá egy vízforgatót kb. 15e. 3 db nyílás kell, egy a leeresztéshez, ez nagyobb legyen. Meg kell fólia amivel letakarod. Ezt úgy oldhatod meg tartósabbra egyszerűen kis pénzből , hogy veszel egy medence szélességnyi fóliát, majd rátekered egy olyan hosszú fahengerre és már kész. Tiszta automata lesz. Reggel tiszta vizet fogsz találni és nappal, ha hosszabb ideig nem használod nem párolog.
És persze a pezsgőtartót ne feledd!
Az mindegy, hogy szőlő vagy krumpli, mind2ből lehet szeszt csinálni!
Én nagyon bízom benned!
Hol a jóistenbe vagy eltűnve? Vasárnap féltankos túra van miattad, Te meg nem vagy sehol.
100%-saját kivitelezés
igy néz ki a krumplim
Ugyanis már elmentek
a hótt az miért 2-t
De ha véletlenül elöntené a víz a szomszédokat, el is tud menekülni
Teddy, lassan indulsz.
"egy perces néma csend"
Budmyke "túrája"
Ezzzigen! :)
Főni!
Úgy építkezz, hogy legyen "B" terv.
Én még sohasenem építettem semmi ilyesmit. Ám, ha "rontanék", akkor tuti, hogy pincelejáró, vagy főző lenne a konstrukcióból.
Ideseim!
Budmyke a mai napon mond búcsút a legényéletnek. Emlékezzünk meg erről egy perces csenddel.
Oszt, jónapot Ideseim!
Építs hozzá egy vízforgatót kb. 15e. 3 db nyílás kell, egy a leeresztéshez, ez nagyobb legyen. Meg kell fólia amivel letakarod. Ezt úgy oldhatod meg tartósabbra egyszerűen kis pénzből , hogy veszel egy medence szélességnyi fóliát, majd rátekered egy olyan hosszú fahengerre és már kész. Tiszta automata lesz. Reggel tiszta vizet fogsz találni és nappal, ha hosszabb ideig nem használod nem párolog.
És persze a pezsgőtartót ne feledd!