Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd meglátjuk!
Pacikó!

Mikor jösz holnap kb.?
Hívj fel kérlek valamikor reggel, hogy tudjam tervezni! (Eléggé szaladgálós lesz a holnapom.)
30/483-8357
Nem linkelem be az egész hírt, de az utolsó mondat felbosszantott. Hergelni a közvéleményt, azt kell...

A helyszínelés idejére teljes szélességben lezárták a 71-es utat. A rendőrség közleménye szerint a balesetet az okozhatta, hogy a Suzuki sofőrje vagy nem adta meg az elsőbbséget a Balatonfűzfő felől jövő motorosnak, vagy nem is észlelte a közeledő Yamahát. Az ezer köbcentiméteres hengerűrtartalmú a legnagyobbak, legerősebbek közé tartozik a kapható motorok közt, csúcssebessége bőven felette lehet a 200 km/órának is.
Mikrobusszal mennek, és kb mostanság fognak indulni.
Ok ,újat nem tudok mutatni és ujjat meg nem akarok, így jó?
El kell hogy keserítselek Blue!
A belefeccölt munka, az anyag, meg a medence festék, jóval többe keról mint egy medence, amit csak felállítasz! Ráadásul így se túl tartós!
Wehehe. Mos'meg mirőő beszélsz? azon kívül, hogy az utóbbi pár hétben nem sokat aludtam, már hétvégén is fent nyusszogok ált. 7-8 körül...

De azért amikor te indulsz a melóba kora reggel, én még szundizom valóban. De egy jó motorozásért hama'hama' felkelek!

Nem volt jó az Auchanos medence a lánykáknak?

jóóó éjt Cejetembanda!

ui: Kacsinka! gyógypuszik osonnak Budakalász irányába!
Basszus Dorcsi, ezt olvashattam volna hamarabb is, akkor kimentem volna zsepit lobogtatni!
Hisz itt lakom a reptér mellett!
Igen!
Vagy megkérsz valaki hozzáértőt!
Ez a tuti!
bazz, egy csomó lé, kiszámoljam hány tank benya? hagyd a francba, elég a gyereknek egy kerti slag...
Megoldom okosba:-))))

Természetesen nem vagyok láma:-) Valamit arra is kitalálok, ugyan úgy mint a leeresztésre:-)
Megprobálok szerezni régi lemezes medencéből szivattyút.......
Na,hali!
Vízforgatásra, szűrésre gondoltál?
A vizet tudod majd cserélni?
Az agyam egy 300000000GB-os vinchester:-)

No meg megjegyzem mikor ugrik ki a nyúl 8 óra előtt az ágyból:-))))) Hiszen ilyenkor mindig azt írod: "MIKOR? Olyankor Én még fordulok egyet az ágyban"

Egész pontosan az volt a 2006-os GS500 évadzáró
Majdnem:-)

A gyilkos mélység a gyerekeimnek van.....vagyis ha tavaly beérték a 40cm-res felfújhatóssal, akkor most egy 60-70cm-re gondolok, amiből 30cm már megvan és az tömény beton.........a víznek meg ugye alul van nyomása.......
De természetesen betonnal csinálom, csak teszek bele téglát is:-)

A festése pedig?
Izofix medencefesték.......
ezt 2 rétegben felnyomod a betonra és viszlát......
10 napot kell várni a totális tartósságra..........és mehet bele a víz
2,5L kb 23nm-re elég......ez meg 9200ft itt a bótba.........vagyis ennyből kb 2x át is tudom festeni......

itt van róla egy leírás....
http://www.egrokorr.hu/letolte...
Ujjat vagy újat?
Mert az ökölbeszorított kezed kinyújtott középujjára nem vagyunk kíváncsiak!
Viszont nekem biztos, hogy tudsz újat mutatni! A többiek nevében nem nyilatkozhatom.
Ja lehet róla szó, bár ujjat nem tudok én se mutatni
Másolós lista, már csak azért, hogy megvárjunk mindenkit!

1. esSO
2. Hápi - ? pár % esély
3. Old Piet
4.Fecó68
5.Roland-R1
6.Koko+Gergő

A dolog úgy néz ki, hogy hápi beteg lett. Most hívott, 39,9 a láza. Amennyiben felgyógyulna addig természetesen jönni fog.
Viszont így nincs felvezetőnk, már a 2. esik ki! Valakinek van mersze bevállalni? Olyan jelentkezzen, aki ismerős arrafelé. Old? Te sokat lógsz azon a területen.
Hőha hőőő...! Álljunk meg 1 percre!
Nincs sátorozás, a 2 ágyas szoba 1000 Ft/nap/fő! És igen kultúrált a felszereltsége!

Medence:
Te télleg téglából akarsz medencét!? Nem hiszem el! Bár 20-30 cm magasat elbír. Ha 1m körülit akarsz, szigorúan CSAK betonból! Azt festheted, de a téglán a 1,5 centis vakolat vízzáró lesz? A víznyomás meg az első feltöltésnél szétnyomja!
Zárszó: persze Te tudod...! (vagy nem! )
pusz drágám!

Azt nem mással sátrazni!

Amire hazaérsz lehet hogy megelőzőm apádat medence ügyileg:-))))))

Van ugyebár egy nagyobbacska beton alap....Tán emlékszel:-) Ott van jelenleg a kutyus.
No az elgondolás meglett:-) Nem fogok Én medencéket vásárolni......csinálok egyet:-)
A betonalap megvan, a téglákat már előrehordtam......Nem is tudjátok mire is jó egy robogó:-)))))))
egyszerre 20db tégla ráfért és 160db kellett:-) talicskám meg nincs:-)))))
Már csak habarcs kell, pár egyéb kellék és medencefesték .....no meg némi szabadidő:-)))))

De mivel Göröghon nekem pár évig még mindig nincs a palettámon - ellenben most is rohadt egy meleg van........szeretnék pancsolni egyet:-)
Na akkor búcsúzkodás!
lassan indulás van nagy Budapestbe, aztán 10-11körül mégnagyobb Göröghonba!
Tessék nagyon vigyázni Magatokra, még én a messzeségben áztatom magam a lében Ha tudok, mindenképpen jelentkezem, és fájdítani fogom a picisziveteket fényképekkel

Mindenki!
csavargósmacska.... föföföff
Halihó, én a moccot a csíkkal együtt vettem, csak megjegyeztem vala.
Igen, a hintás rész vicces, a zene azonnal fel is tűnt alatta
Bocs a késői reakcióért... De az új munkahelyen még viselkedni kell...
Azért ott is van iternet talán.
Tudósításokat kérünk "jorgosz görögoszból"...