Nem linkelem be az egész hírt, de az utolsó mondat felbosszantott. Hergelni a közvéleményt, azt kell...
A helyszínelés idejére teljes szélességben lezárták a 71-es utat. A rendőrség közleménye szerint a balesetet az okozhatta, hogy a Suzuki sofőrje vagy nem adta meg az elsőbbséget a Balatonfűzfő felől jövő motorosnak, vagy nem is észlelte a közeledő Yamahát. Az ezer köbcentiméteres hengerűrtartalmú a legnagyobbak, legerősebbek közé tartozik a kapható motorok közt, csúcssebessége bőven felette lehet a 200 km/órának is.
El kell hogy keserítselek Blue!
A belefeccölt munka, az anyag, meg a medence festék, jóval többe keról mint egy medence, amit csak felállítasz! Ráadásul így se túl tartós!
Természetesen nem vagyok láma:-) Valamit arra is kitalálok, ugyan úgy mint a leeresztésre:-)
Megprobálok szerezni régi lemezes medencéből szivattyút.......
No meg megjegyzem mikor ugrik ki a nyúl 8 óra előtt az ágyból:-))))) Hiszen ilyenkor mindig azt írod: "MIKOR? Olyankor Én még fordulok egyet az ágyban"
A gyilkos mélység a gyerekeimnek van.....vagyis ha tavaly beérték a 40cm-res felfújhatóssal, akkor most egy 60-70cm-re gondolok, amiből 30cm már megvan és az tömény beton.........a víznek meg ugye alul van nyomása.......
De természetesen betonnal csinálom, csak teszek bele téglát is:-)
A festése pedig?
Izofix medencefesték.......
ezt 2 rétegben felnyomod a betonra és viszlát......
10 napot kell várni a totális tartósságra..........és mehet bele a víz
2,5L kb 23nm-re elég......ez meg 9200ft itt a bótba.........vagyis ennyből kb 2x át is tudom festeni......
Ujjat vagy újat?
Mert az ökölbeszorított kezed kinyújtott középujjára nem vagyunk kíváncsiak!
Viszont nekem biztos, hogy tudsz újat mutatni! A többiek nevében nem nyilatkozhatom.
Másolós lista, már csak azért, hogy megvárjunk mindenkit!
1. esSO
2. Hápi - ? pár % esély
3. Old Piet
4.Fecó68
5.Roland-R1
6.Koko+Gergő
A dolog úgy néz ki, hogy hápi beteg lett. Most hívott, 39,9 a láza. Amennyiben felgyógyulna addig természetesen jönni fog.
Viszont így nincs felvezetőnk, már a 2. esik ki! Valakinek van mersze bevállalni? Olyan jelentkezzen, aki ismerős arrafelé. Old? Te sokat lógsz azon a területen.
Hőha hőőő...! Álljunk meg 1 percre!
Nincs sátorozás, a 2 ágyas szoba 1000 Ft/nap/fő! És igen kultúrált a felszereltsége!
Medence:
Te télleg téglából akarsz medencét!? Nem hiszem el! Bár 20-30 cm magasat elbír. Ha 1m körülit akarsz, szigorúan CSAK betonból! Azt festheted, de a téglán a 1,5 centis vakolat vízzáró lesz? A víznyomás meg az első feltöltésnél szétnyomja!
Zárszó: persze Te tudod...! (vagy nem! )
Amire hazaérsz lehet hogy megelőzőm apádat medence ügyileg:-))))))
Van ugyebár egy nagyobbacska beton alap....Tán emlékszel:-) Ott van jelenleg a kutyus.
No az elgondolás meglett:-) Nem fogok Én medencéket vásárolni......csinálok egyet:-)
A betonalap megvan, a téglákat már előrehordtam......Nem is tudjátok mire is jó egy robogó:-)))))))
egyszerre 20db tégla ráfért és 160db kellett:-) talicskám meg nincs:-)))))
Már csak habarcs kell, pár egyéb kellék és medencefesték .....no meg némi szabadidő:-)))))
De mivel Göröghon nekem pár évig még mindig nincs a palettámon - ellenben most is rohadt egy meleg van........szeretnék pancsolni egyet:-)
Na akkor búcsúzkodás!
lassan indulás van nagy Budapestbe, aztán 10-11körül mégnagyobb Göröghonba!
Tessék nagyon vigyázni Magatokra, még én a messzeségben áztatom magam a lében Ha tudok, mindenképpen jelentkezem, és fájdítani fogom a picisziveteket fényképekkel
Mikor jösz holnap kb.?
Hívj fel kérlek valamikor reggel, hogy tudjam tervezni! (Eléggé szaladgálós lesz a holnapom.)
30/483-8357
A helyszínelés idejére teljes szélességben lezárták a 71-es utat. A rendőrség közleménye szerint a balesetet az okozhatta, hogy a Suzuki sofőrje vagy nem adta meg az elsőbbséget a Balatonfűzfő felől jövő motorosnak, vagy nem is észlelte a közeledő Yamahát. Az ezer köbcentiméteres hengerűrtartalmú a legnagyobbak, legerősebbek közé tartozik a kapható motorok közt, csúcssebessége bőven felette lehet a 200 km/órának is.
A belefeccölt munka, az anyag, meg a medence festék, jóval többe keról mint egy medence, amit csak felállítasz! Ráadásul így se túl tartós!
De azért amikor te indulsz a melóba kora reggel, én még szundizom valóban.
Nem volt jó az Auchanos medence a lánykáknak?
jóóó éjt Cejetembanda!
ui: Kacsinka! gyógypuszik osonnak Budakalász irányába!
Hisz itt lakom a reptér mellett!
Vagy megkérsz valaki hozzáértőt!
Természetesen nem vagyok láma:-) Valamit arra is kitalálok, ugyan úgy mint a leeresztésre:-)
Megprobálok szerezni régi lemezes medencéből szivattyút.......
Vízforgatásra, szűrésre gondoltál?
A vizet tudod majd cserélni?
No meg megjegyzem mikor ugrik ki a nyúl 8 óra előtt az ágyból:-))))) Hiszen ilyenkor mindig azt írod: "MIKOR? Olyankor Én még fordulok egyet az ágyban"
Egész pontosan az volt a 2006-os GS500 évadzáró
A gyilkos mélység a gyerekeimnek van.....vagyis ha tavaly beérték a 40cm-res felfújhatóssal, akkor most egy 60-70cm-re gondolok, amiből 30cm már megvan és az tömény beton.........a víznek meg ugye alul van nyomása.......
De természetesen betonnal csinálom, csak teszek bele téglát is:-)
A festése pedig?
Izofix medencefesték.......
ezt 2 rétegben felnyomod a betonra és viszlát......
10 napot kell várni a totális tartósságra..........és mehet bele a víz
2,5L kb 23nm-re elég......ez meg 9200ft itt a bótba.........vagyis ennyből kb 2x át is tudom festeni......
itt van róla egy leírás....
http://www.egrokorr.hu/letolte...
Mert az ökölbeszorított kezed kinyújtott középujjára nem vagyunk kíváncsiak!
Viszont nekem biztos, hogy tudsz újat mutatni! A többiek nevében nem nyilatkozhatom.
1. esSO
2. Hápi - ? pár % esély
3. Old Piet
4.Fecó68
5.Roland-R1
6.Koko+Gergő
A dolog úgy néz ki, hogy hápi beteg lett.
Viszont így nincs felvezetőnk, már a 2. esik ki!
Nincs sátorozás, a 2 ágyas szoba 1000 Ft/nap/fő!
Medence:
Te télleg téglából akarsz medencét!? Nem hiszem el!
Zárszó: persze Te tudod...! (vagy nem!
Azt nem mással sátrazni!
Amire hazaérsz lehet hogy megelőzőm apádat medence ügyileg:-))))))
Van ugyebár egy nagyobbacska beton alap....Tán emlékszel:-) Ott van jelenleg a kutyus.
No az elgondolás meglett:-) Nem fogok Én medencéket vásárolni......csinálok egyet:-)
A betonalap megvan, a téglákat már előrehordtam......Nem is tudjátok mire is jó egy robogó:-)))))))
egyszerre 20db tégla ráfért
Már csak habarcs kell, pár egyéb kellék és medencefesték .....no meg némi szabadidő:-)))))
De mivel Göröghon nekem pár évig még mindig nincs a palettámon - ellenben most is rohadt egy meleg van........szeretnék pancsolni egyet:-)
lassan indulás van nagy Budapestbe, aztán 10-11körül mégnagyobb Göröghonba!
Tessék nagyon vigyázni Magatokra, még én a messzeségben áztatom magam a lében
Bocs a késői reakcióért...
Tudósításokat kérünk "jorgosz görögoszból"...