Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tibkiiiin!
Milyen márkájú kabátjaink vannak?
Nem! Andi
Ibolya?
Jó ötlet! Csak hogy hajtogatom be a dobozba a kardvirágot? Vagy egy fél méter kilóg majd belőle
Jó Reggelit!

Köszi Macs, főleg a hintás rész jó, nem? (Meg alatta a dalszöveg: "Hajtsd a hintát!" )

OK, köszi Tomi, de este tudom csak felrakni, mert otthon van csak meg. Amúgy alapból nekem is volt vagy 1,5 GB, csak letömörítettem. a 400MB-os WMV-ben van, teljes felbontással, a 70MB-os XVID, kb. fele méretű képpel.

Na most pedig meló...
Zimacs!
van videó, már megy fel szépen! (Hanggal! ) Amúgy észrevettem, hogy nem jó helyre tetted, de nem gond, mert tudok karbantartani.

Tibkin!
Na a 400 MB-os felmehet, de dawnteznek még várni kellene kicsit, ő valami 1200 MB-ost ígért...

ÉSZREVETTÉTEK, HOGY A BLUE MINDEN OLYAN HELYET ÉRINTETT, AHOL MI IS JÁRTUNK? (VIDEON MEG LEHET NÉZNI!)
Szandra mondta is, hogy ezért kerekedtek mindig körülöttünk az esőfelhők!

Ja, és Blue!
Be lehet linkelni, csak ahhoz még kell valamit állítanom az ftp-n. Nem tudom viszont, hogy mit!

Kellemes napot mindenkinek!
Ügyes legyél az alkudozásnál! Nyiss virággal!
Pacikó!

Az enyémet is hozdd el légyszives! Melyik nap mehetek érte hozzád?

Dzsoki!

Tegnap 18 órakor átutaltam a "lét"!

Köszi!

A vasárnapi gurulást figyelem! Csak egyeztetek a családdal!
Tomika!

Az megoldható hogy a tárhelyről tudjak linket adni?

pl feltltök egy zip filet........
jelszót nem akarom kihirdetni, de pl az igo miatt jól jöhetne egy ilyen lehetőség........

pl akmt.globexxx.hu/blue/aármi.zip

?
Hehehe Tibkin, nagyot alkottál, nagyon jó kis videó!

Tomika nem videózott véletlenül? Olyan emlékeim vannak, hogy ott száguldozott fel s alá néha ...

Ja és bocs, amiért rossz helyre pakoltam a képeket az ftp-n... Azért remélem megtalálta mindenki.

ejha....
ezekszerint nem használom túl praktikusan...
hát elég lendületesen használom az egyszer biztos...
tibkin!

Töltsd fel a 400ast is.....majd megszerkesztem - vagy tedd meg TE......
Van még hely a DVD-re, ha már a motoros sulis nap ugy le van titkosítva, hogy ezidáig sem kaphattam belőle egy példányt se:-(((((
Sziasztok!

Pacikó!Hozd el az enyémeket is! Már ki van fizetve! Aztán egyeztetünk és megyek érte. Köszi

Akkor ezek szerint ezt sem látod? ? ?
Nézd,egy MOTOR! ! AZ ÉN gyönyörű szép motorom

Nézd ahogy beragyogja a NAP
Nem látom, mert már alszom!
Neked is!
Újra itt, mielőtt elalszom...
A hétvégét én is csak 90%-ra merem ígérni, de péntekig kiderül.

Más: összevágtam egy kis vidit az őrségi karikából, de mivel fényképezővel készült, ami sajnos hangot nem vesz föl, így a motorbrummogást, madárcsicsergést tessék hozzáképzelni, máshol pedig lehet szájról olvasni! Ja, a Tomika féle ftp-re megy éppen fel a video könyvtárba, 70MB körüli. Van egy szebb verzió is, de az majdnem 400MB...

Jó éjteket!
Erik!

Ha lesz időd gurulj le (lassan mint a csiga:-)
És hozz mindent.......töltő, gps, kábelek, cd-k.....

Valamit csak összehozok......ha kész akkor meg visszaviszem neked...............

Ha meg nem sikerül, akkor legalább elmondhatom, hogy részemről ennyire futotta............

Ha kell Toscana-ra - de nem végzek, akkor meg addig elviszed az enyémet (Az legalább müxik:-))) Fent van(lesz) a sima Olasz is, meg a 3d-s is:-)
Még dönthetsz is, hogy melyiket akarod használni.
Szóval nem maradsz tudatlan:-)
Hááát...! Elég húzós nap lenne, de pályán talán menne.
1100km. A héten valamelyik nap egy laza HKG arra?
Hu az a kedvenc helyünk volt, mindig sok a nyűzsi
Az itt van fenn, egy köpésre!
Sajna Dógoz van, a hétvége még bizonytalan!