Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem arról, nekem nagyon ismerős . Az az étterem pedig jó, már ettem ott ...
Szasz Nyusz !
Ne haragudj, eszemben volt, de nem sikeredett belepréselnem egyik napomba sem, tegnap pl reggel tíztől este hétig ezt csináltam: moccra föl, el-vissza, autóba be, el-vissza és ezt még kétszer .
Kicsit kaotikus ez a hetem, de csörömpölök, az eccerűbb .
STOP!

Visegrádról beszélünk?
Nyúl Gyere mocni vas.

Sipi!
A dunapart felől a fagyizó után? Lehet?
Aham, szürke, de nem is akarom, h nagyon elüssön...

Mociccah: tali vmikor?
hápi.

A fellegvárba vezető úton, pontosabban ahogy a szerpentin kezdődik egy éles visszafordítóval. (Balos) Ott kissé jobbra ellehet menni. De pár méter után észrevenni jobbra a patakot. És ott tovább fel!
Ha jól emlékszem pont az elágazásnál jobbra van egy Étterem vagy mi a fene.
Jóvanna, még nem tartok ott, azt is mondtam, h lassan .
Mozaikucca úgy tűnik megmaradt . Elméletileg ok, gyakorlatilag valakivel azé még meg kell beszélnem ...
Aztat mondod olvasgatól vissza!

Vasárnap 9.30 találkozó Mozaik u. MOL kút. Oszt gyi a Pilis. Röviden ennyi.

esSO, Hápi, Old Piet, Dawntez?, Tibkin? .....
Nyomassá némi infót a holmikorról plíz, oszt kiderül .
Motorzni vasárnap Pilisesbe?
Sziassztok !
Internettelenség és ha az nem, akkor meg elhavazódás esete forgott fenn, de most megkerültem . És olvasgatok vissza szép lassan ...
Hát legyen.
De a vízeséses projectet nemismerem, és arra én is kiváncsi vagyok! SIPIIII! Hol a toszban van a vízesés?
Fecó68-né:-)

Kedves Magdi!
Nagyon boldog neved napját kivánok!
Tibkin!

ÁLLAT ez a kis videó:-)))))
nem is kell jobb mínőség, hiszen ugyis VCD-re nyomom át az avit......
Szóval ez alőbbi DVD posta tárgytalan:-))

Még most is rötyögök a mérleg nyelvén:-)
Köszi, nem hangzanak rosszul!
Emlékeim szerint.....
Szürkével? Emlékeim szürke felnid is!
Nem tudom Nyuszika.... Hétvégén véletlenül kihallgattam, hogy Teddy-vel biznicelnek, de többet én sem tudok róla.
Köszi Ironed!
Én is jókat olvastam róla, azért is szeretnék konkrét személyes tapasztalatokat is megismerni. Megnézem a bandit.hu-n.
Ha a nagybandin ennyit elmegy, akkor nekem a főként hosszabb túrákra használt kisbandin is tökéletes lesz. Gondolom....

Köszönöm mégegyszer!
Kacsa!

Te ismerős vagy azon a tájon, útvonalon, amit sipiapi nyomott be tegnap? Mégis csak arrafelé lax! Mert akkor Te lennél az új felvezető!
hol intézi ezt Erik? én is kacérkodom a gondolottal, hogy megdobom a pacit egy szürkével.

( )
bandit.hu-n van egy tapasztalat csokor róla, rengetegen használják a nagyra, nekem is az van, korrekt gumi ár/érték arányban...persze aki tud 40-50 pénzt adni csak egy hátsó z6 ra pirellire az lehet jobban tapad :-)
10ezer km körül megy el a nagyon a keményen nyomulóknak, nekem a duplája lesz :--
32 33 körül lehet venni a hátsót 180/55 méretben ha jól emlékszem...
Erikpapi!

Intéznél nekem is felnicsíkot? Ezüstöt/szürkét. (A sárgát leszavazta a menyecske. ) Lehetőleg széleset. És hogyé....?
Jó napot kívánok!

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek ismerete/tapasztalata a Conti Road Attack-ról?
He....?