Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Erik!

sajnos a tegnap jó hír után jöjjön a rossz..............
Én nem találtam rá módot, hogy a progik fekvő képbe induljanak.....
Elindul vele a MioMAP is és az iGO is, de mindegyik álló képben, miközben a gombok fekvőre vannak belőve - tehát emlékezetből kattintottam:-)

Ez egy dolog lenne, hiszen valamit át kell írni és kész.......ezt már vadászom....
De a rosszabb HÍR?
GPS komunikáció alapban nincs.....nem találják meg a mü hód ot....ergo lenne egy zsebtérképed.
Az Én tudásom ennyiben ki is merül.
Vadászok még - de nem igérek semmit.

Én azt javallom, hogy vagy igy használod, vagy add el és vegyél egy PDA-t, vagy egy Airist PNA-t........

És az Én jó hírem mára - ami egyben szomorú is?
Megkaptam a fizetésem:-)
Az első SMS tekintés után csak álltam bambán, mert baromira nem egyezett az Én elképzelésemmel.......
Tartalmazott egy akkor plusz összeget, hogy simán elindulhatnék Én is szombaton veletek........és ez a szomorú, hiszen most már KIZÁRT hogy tudnék szabit intézni:-(((((

Ellenben igy ha nem ütt be semmi, akkor szeptember első hétvégéjén IRÁNY A GROSSLOCKNER:-))))))

És még egy dolog.........
Vállalkozót keresek.............
Az ok:

A HELPRE vásárlási utalványt veszek akkor (ajándék utalvány a Sodexotól).......
No ugye mint magánember sajna áfás a téma...vagyis
EXTRA AJÁNDÉK utalvány az alábbi címletekben kapható a postákon:

1.000 Ft - melynek bruttó eladási ára: 1.070 Ft

5.000 Ft - melynek bruttó eladási ára: 5.330 Ft

6.900 Ft - melynek bruttó eladási ára: 7.285 Ft

Szóval 330ft bukta van 5000ft-nál.......ergo ha monduk veszek megközelitőleg 100.000ft-ért, akkor ott ez már 20*330ft.....6600
Ez engem nem érdekelne, de a kormány szívjon le........

Szóval ha valaki tud rá lehetőséget, akkor vele lekonzultálnám a témát privátba......
A számlát az Ő nevére kérném, így visszatudja igényelni az áfát.......és azt újra be tudnánk tenni....

Értelemszerüen....
100.000ftnál elutalna nekem 6600ft-ot......és cserébe kap egy számlát, amivel visszatudja igényelni ezt a 6600-at..........

NO!
Van itt valaki aki benne lenne egy ilyen államkincstár fosztogatásba?
Szép a színe! de 1szer ültem NAGYon. Olyan kell nekem!
Amint látod Nekem olyan Banditám van, egy dobozzal, de a többit sajnos nem tud megvalósitani számodra :D
Oda nem megyek! Max bedobom a kerítésen!
Gondolom ráér utána is! Majd jelentkezem.
thx
Szia!
Én "gondolkodom" Bandivételen!
De én úgy szeretném: A GS-t beszámolják SOK pénzért! És adnak olcsó hitelért egy digit kijelzős, fejidomos NAGY bandit! SOK-SOK dobozzal. Ha ilyet tudsz, lécci szólj!
sziasztok!

Ha valaki gondolkozik Bandit vételen, az írjon nekem,mert az enyém eladó. :)Fentvan a hírdetés a képesmotoron.

Balesetmentes motorozást!

Petra
Ezzel Én is így vagyok és mégis....
DODO busáján sima nitelőszemes a lánc...... Teca-Kucsi Partyn Te is látthatad
?

Nekünk milyen rutinnk volt? Mégis megoldottuk:-)

Inkább az a gond, hogy sok esetben emlékezzzzz: 2 emberes meló.....
Teddy!

Illetve ezt még megfejelhető egy DNA 180-al!

Az egyik kollegámnak az van.....130 a vége.........ami egy könyed, sportos "robogóhoz" kiválóóóóóóó:-)))

Ő is a Mana-n gondolkodik......mert a DNA már kezd "kicsi" lenni neki:-)
Meg fél, mert 50-esként használja:-)))) (Méreteiben szinte nulla a különbség:-)
Akkor jól jársz, mert utánam kell jönnöd Itáliába!
A Pisai ferdetorony jó lesz talihelynek?
Kivárom 2 napot ha kell!
Egyetlen bajom a nyitvatartás! A jövő héten leszek csak szabin.
Erik! csak a jövő hét második felében tudom visszadni! Sorry
Szégyeld magad!
Dologidőben motorozni!
Ez a hivatalos duma, nem kell várnod 2 napot, viszed és leemelik a polcról és már mehecc is!
Legalábbis nálam így volt!
Kivéve, ha a jövő héten akarsz összefutni velem, mert akkor utánam kell jönnöd Itáliába!
Akkor Én is csak 3. lettem a 271-el!
De hogy Én áztam a legtöbbet az biztos, borsónyi jegekkel!
Ebben viszont Én nyertem! Érdekes a hangja, ahogy kopog a bukó!
Az első az érvénytelen, a 2. írja felül!
Bocsi!
Mégsincs ott!
Miért elfogyott minden kanyar arrafele
Üdv mindenkinek!
Pacikó!: sajna nincs előttem a papír, de Teddy hozzászólásában van igazság! Bár! A Főni (és esSO) sem javasolta a menetesszárat. Én a Frangepán Váci sarkán lévő (kicsit beljebb a Frangepánba, XIII. ker) próbáltam venni csavart, de a hossz miatt már ők is csak a két rövidebbet tudták adni. Aztán jött Tibkin, aki tudott menetet varzsol(tat)ni egy 1szerű köracélra!...

Más!
A Második stopmotoros DVD fentt van a Tomi féle FTP-n! Találsz ott 12db .rar-t. Csomagold össze, majd írd ki mint "képfájl"-t. Hozzáférési adatok: TOMI650.

pááá
A cipőboltban árulják, és a januári fagyokban kell elültetni! Igazi nagyvárosi kérdés!
Teddy, meg mindenki aki ért hozzá!
Levendula a kedvenc illatom, növényem, és szeretnék a kertbe ültetni, van valami titka?
Mikor kell, hogyan, hol lehet kapni tövet vagy magot vagy mittudomén hogyan szaporíjjjam!
Na elindulok még valamerre, mert nem volt elég a mai 346 km.

Kilométer hiányom vaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn.
Mert csak egy laza kis túra volt, csak egy kicsit bámészkodni álltam meg.