Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismét help:-)

Tegnap láttam egy reklámot hogy az auchanbe a medence valami 5-6000ft.....

Megtudná nekem valaki nézni? Mert valahogy nem szeretnék fölös kilómétereket futni
Ha van akkor le is bótolhatjuk........
Természetesen mint mindig.....ha valaki megvenné nekem, az telefonáljon, nehogy 12db legyen belőle:-))))

Előre is köszöngetem:-)
Nem küldenéd át a Párodat az enyémhez? Hátha jól ellennének nélkülünk
Na akkor magyarázd csak el, hogy hol van az a vízesés vagy mifene?
Tibkin!

Ha 1,5gb akkor dobd el DVD-n.......cserébe kapsz egy repi DVD-t:-)))

Meg akinek van vidije és ekkor az is teheti így.......
Szííyó mindenki!

Jaj nekem! Most nagyon fogtok utálni Bejött a maradék 10 %. Szombat-Vasárnap a Nemzeti Vágtán vagyok szervezőként.

Sajnálom a vasárnapot srácok. Pedig nagyon rászerveztem. Párom se morgott, hogy lelépek.
Mégy egyszer bocsánat. De igérem valahogy összehozok egy ilyet. Jó lenne összefutni veletek.

Bocsi !
A virtuális virág korrekt! De Anyu ne ládaderbizzen, mert az izgalomtól elapad a teje! Nyugodtan pihengessen otthon a csendes lakásban - ennek biztosítása érdekében Te is hagyd el a házat -, vagy tologassa a bébit más anyukákkal a jó levegőn.
Esetleg küld el vásárolni, ez mindíg bejön!
Az első zöldségestől kérj egy epresládát, szögelj rá négy gombot, kerék gyanánt, dobd ki az emeltről, oszt megvan a derbi.
- Uccuneki a Pilis!
Most fűzöm Anyut! Kapott egy csokor msn-virágot! Ládaderbit akart nézni a Cicacellán!
Hát ezt tényleg nem bonyolítottad túl!
És tényleg, ettől tömörebben nehezen lehetett volna!
Vasárnapi pilisi gurulást beírtam (jó tömören) AKMT-re is! Könnyebben visszakereshető!
köszönöm, úgy tűnik rendben van, nem fáj, nem recseg. Ma mentem be a fizikos csajszihoz megköszönni a "végeredményt".
Kell a km a motorba mert mar ki szeretnek menni a Hungaroringre
Szia Tibi mikor megyunk motorozni?
Szép Napot Neked is!

Hogy van a nyúlmancs?
Tedd fel az aprók közé, biztos elviszik!

Amúgy szép napot!
eladni szeretném:

Van egy eladó túra kabátom. Kivehető termo-bélés, protektor, sérülésmentes. Ára: 12 000.
L-es méret. 175-180 cm magas pilótának javaslom. (én 184 vagyon, nekem kicsi.)
Tel: +3620/ 362 - 2015
ha neten meg erdekelne akkor Arlen Ness
ja, van linkencske is
nem szóltam! cak annyit, hogy köszi
a kérdés az, hogy ide mi van írva? mármint a jobb oldali képre
A bal oldali kép a kabát logo-ja, a jobb oldali a gyártó...
végül is a kabát márkája kellene...
Igaz! Nem is a behajtogatáskor szokott gond lenni! Ha a dobozból elővett öltönyben adom át a dobozból kivett virágot, akkor nem is olyan nagy a kontraszt
A Biketrade féle ruhára gondolsz? Hivatalos neve: XY9.
Infó
Nem gond, motoros mindent megold! Én ma reggel egy komplett öltönyt, inget és cipőt hajtogattam bele, és nem a 42l-es MD-dobozba! Persze a többi cuccom is benne volt!
Kötekedőknek: nem, a cipőt nem hajtogattam!
Jó reggel(i)t!