Nekem is van, már meleg benne a víz! Néha szoktam alatta fürgyeni, rendesen szappannal gondolom, csak meg kell várni a sötétet, mert a szomszédok meglátják a himballót!
Ez úgy lesz, hogy mikor elkezdi nagy hévvel még jó lesz. Aztán rájön, hogy ez nem úgy van, hogy kenjük be sárral, oszt jóvan, akkor majd fogja a fejét. Itt enged, ott nyomja szét, stb stb. Meg a vízdíj, + a ilyen-olyan vegyszer. Majd rájön!
De ne legyünk ilyen negatívak!
Azért azt ne feledd. hogy a medencefesték anyagigénye szinte tükörsima felületre van kiszámolva!
ne hiszem, hogy te ilyet betonoznál vagy vakolnál!
Van még egy probléma ! A meglévő alapra történő ráépítésnél a két réteg között repedés lesz és elfolyik a víz! Ennek a megoldása kenhető szigetelés, a hozzá tartozó sarokszalaggal. Ezt használjuk a gipszkartonházak zuhanyzóiban! Na és utána a medencefesték!
Blue, a legdrágábbat nem számoltad!
A medencében nem az megépítés a legdrágább, hanem megtölteni vízzel kb. hetente. Hacsaknem valami egész picit csinálsz de azt meg minek?
Számold ki, hogy mennyi víz megy majd bele, és hogy mennyi 1 m3 víz (+csatornadíj ha nincs külön kerti vízóra, és be van kötve a szennyvíz)
De télleg! Tavasszal, szezon elején, vagy ősszel, a végén kell venni. Akkor a 70k- sat megkapod 40-ért, és az már nagy is, meg komoly is. Vízműved van már? Mert az is kell hozzá! Egy ismi is vett, a tűzojtók 8× fordoltak, mire tele lett. Ott volt kapcsolata!
1., munka = legalább nem unom magam
2., anyag = csak habarcs kell, meg némi fagyáló csemperagasztó:-) vagyis köbö egy 10 píz
3., festék = 9200ft
vagyis egy 20-asból sacc-kb kihozom az alapokat...........ennyiből tudnék venni egy simát, amit mint írtam még az idén kilyukadhat.........azért az eddigi építményeim mind állnak:-)))))
Csak egy kicsit vagyok MEK-MEK:-)
Természeesen agyalok.....hiszen nem pék vagyok, hanem szakács:-) Kifőzők valamit odalent:-)
Nekem azzal az a gondom hogy ami eddig volt - MINDIG kilyukadt.........
Dazsinál voltam 2 napja....a szomszédjában van egy hasonló...és egy pici lejtő csúszot a gépezetbe - szétszakadt az ipsének....
Na most erre adjak ki pénzt?
Az elmúlt 6 évben lévő medence árából már tudnék venni egy üvegszálast is akár:-)))
nyilván. de szvsz a cikk azt sugallta, hogy ez a motoros (tényeket nem hoztak fel) "eléggé" gyorsan hajtott, és emiatt következett be a baleset. mindegy.....
De a sok írás után kezdem vallani a NE FÜRGYÉÉÉÉ LE szlogent
Ezért eleve nem szimpi egyik megoldás se:-)
Itt 800píz ha jól tudom 1m3 - és elméletileg 4 menne bele (3*2*0,6)
De ne legyünk ilyen negatívak!
ne hiszem, hogy te ilyet betonoznál vagy vakolnál!
Van még egy probléma ! A meglévő alapra történő ráépítésnél a két réteg között repedés lesz és elfolyik a víz! Ennek a megoldása kenhető szigetelés, a hozzá tartozó sarokszalaggal. Ezt használjuk a gipszkartonházak zuhanyzóiban! Na és utána a medencefesték!
A medencében nem az megépítés a legdrágább, hanem megtölteni vízzel kb. hetente. Hacsaknem valami egész picit csinálsz de azt meg minek?
Számold ki, hogy mennyi víz megy majd bele, és hogy mennyi 1 m3 víz (+csatornadíj ha nincs külön kerti vízóra, és be van kötve a szennyvíz)
Medansziét Teddyvel kell ásatni!
De télleg! Tavasszal, szezon elején, vagy ősszel, a végén kell venni. Akkor a 70k- sat megkapod 40-ért, és az már nagy is, meg komoly is. Vízműved van már?
1., munka = legalább nem unom magam
2., anyag = csak habarcs kell, meg némi fagyáló csemperagasztó:-) vagyis köbö egy 10 píz
3., festék = 9200ft
vagyis egy 20-asból sacc-kb kihozom az alapokat...........ennyiből tudnék venni egy simát, amit mint írtam még az idén kilyukadhat.........azért az eddigi építményeim mind állnak:-)))))
Csak egy kicsit vagyok MEK-MEK:-)
Természeesen agyalok.....hiszen nem pék vagyok, hanem szakács:-) Kifőzők valamit odalent:-)
Nekem azzal az a gondom hogy ami eddig volt - MINDIG kilyukadt.........
Dazsinál voltam 2 napja....a szomszédjában van egy hasonló...és egy pici lejtő csúszot a gépezetbe - szétszakadt az ipsének....
Na most erre adjak ki pénzt?
Az elmúlt 6 évben lévő medence árából már tudnék venni egy üvegszálast is akár:-)))
Mert ott lakom mellette!
Ez nem azt jelenti, hogy mindíg annyival mennek!